Aquatera Olomouc
My jsme třeba musely do práce aby jsme měly pondělí volno :(
Já to měl podobně. Jen s rozdílem, že jsem se vrátil asi před hodinou.
Na druhou stranu, Liborovu "výmluvu" naprosto chápu.
Chces-li si uzit krasny pocasi, znamena to, ze dopoledne neobetujes a nedojedes na burzu? Ja z burzy prijela domu, stahla fotky a jela pryc, navrat domu byl az v nedeli odpoledne. A presto jsem burzu navstivila. Takze jen vymluvy, ze "je krasne, tak to radeji zaspim."
No, aspoň že se náklady zaplatily... já nad tím dost přemýšlím, proč je to tak. Tuto burzu bych to připsal tomu, že byly volby a že bylo krásně (podle výkřiků zmatených meteorologů poslední pěkný víkend letos) tak si to lidé chtěli užít. No, nevím. Jestli to není tím, že burza každý měsíc je na Olomouc moc? Já si na jaře v nadšení nad burzami v Olmiku nakoupil tolik mraženého krmiva, že ho mám pořád plný šuplík a potřebuju ho zkrmit, než zase půjdu na burzu... protože vím, že kdybych tam šel, tak zas neodolám. Dokud jsem jezdil na burzy 3x za rok do Brna a 2x do Ostravy, tak jsem nakupoval s rozumem
Ale to přemýšlím za sebe, jiní to mohou vidět jinak.
Čauky,no výstava to byla docela hezká,ošem coby prodejce a veterán olomoucké akce musím konstatovat-Větší propadák jsem nezažil- Nevím,kde je příčina,ale všichni byli nezájmem kupujících rozčarováni.Vím že není každý den posvícení,ale vydělat jen na dopravu a zaplacení stolu je smutné.............
Já jen taky chci do emerzního akvárka.
Ahoj, neměl by někdo trošku Acorus gramineus pusillus - puškvorec nízký a nebo Lilaeopsis brasiliensis - liliovníček brazilský?
Mnohokrát děkuji.
Pro případné zájemce mohu na burzu přinést rostlinky Blyxa japonica, Alternanthera reineckii MINI a Didiplis diandra z tohoto akvária.
Tedy, přiznám se, že Clithony jsem na burze ještě neviděl... ani v Olmiku, ani v Brně, kroměříži či Ostravě... tak nevím, jestli uspěješ. Nicméně chce to obejít všechny prodejce, kteří mají šneky, a ptát se. Třeba Clithony na burzu nevozí, ale má je a může dodat... nejpozději třeba právě na budoucí Akvateře.
Hmm ... ale ktorých ? Máš nejaké kontakty ? Dík !
Cheron napsal: Mam záujem o Clithony - dúfam, že niekto bude predávať ...
Já je minule hledal a nenašel. Proto ti radím zkus se zeptat prodejců, ať kdyžtak nějaké dovezou. Neritiny tam ale měli.
0 23.10.2013 15:16 buck – rostliny
Bude někdo na burze prodávat Cryptocoryne affinis, aponogetifolia, undulata a petchii?
To nám řekli na minulé burze, že se ve stejný den pořádají volby
Má to být ,ale v poho protože volby jsou jinde.
Zajimalo by mne, jestli se tam ted o vikendu nahodou nebudeme mackat s volicema
Dival jsem se, ze na polytechnice se sbihaji 3 volebni okrsky.
I kdyz, ona ta skola je dost velka a volebni prostory muzou byt na jinem miste
Bude na burze někdo prodávat kořeny větší velikosti? cca od 60x60x60cm?
Jinak mám doma otevřený, ale nepoužitý pytel liaporu jemné frakce, vyměním za 3 pandy ;)
Ahoj nevíte jestli na burze někdo prodává torben ve větším množství než jsou ty lahvičky? Nebo kde by se dal sehnat? znám akorát kanystry s akva safem ale nic víc...
ANO
(26.10)
Starší reakce
Mimochodem, originální fotky jsou "bez barev", neb ryby jsou vystresované a světlo není často nic moc. Na první pohled se mi líbily jen ty fotky, kde svítí zboku na rybky slunce. Přidala jsem tedy v počítači trochu barev, aby fotky, ale hlavně rybky, vypadaly živěji, a doufám, že se mi to aspoň částečně povedlo
S tou ostrostí je to občas horší, a to v tom, že mnoho prodejců má rybky v plastových nádržkách, nebo je světlo špatné, nebo rybky jsou malé nebo prostě proto
U exemplářů, které člověk nevidí jen tak, se s tím snažím něco udělat a uveřejnit, aby lidé viděli, co bylo k vidění, i za cenu nižší kvality. Doufám, že tenhle přístup není zlý.
Já teda nevidím rozdíl, jestli se prodá na burze, kde si člověk tak či tak s dotyčným pokecá a nebo v klidu domova, kde stejně většinou kupujícího vidí jednou či dvakrát. Na stejně krátkou chvíli...
Chce to kontaktovat poředatele
Nicméně to nebyl první případ.
Uvudíme,kam až to pořadatel nechá dojít.Třeba si příště z burzy odnesem koťata,králíky nebo něco jiného.
Ten,kdo prodává takhle štěňata není chovatel,ale KŠEFŤÁK
Obvykle to se štěňaty na akva a teraburzách je tak, že je tam prodává přímo majitel (chovatel) štěněte, který je zároveň i prodejce akva nebo tera produktů. Není to tak, že by na akvatera burze GAGAL nechal někoho prodávat pejsky nebo třeba holuby.
no jsem chovatel psů a nedovedu si představit svěřit mé štěně někomu, koho vidím někde na burze..i kdyby nakrásně půl hodiny..proto nechápu, ne že by štěndu ublížilo to že je tam nějakou dobu v boxu. Nechápu chovatele co prodá takhle psa někde někomu neznámému plus nechápu, jak se může štěně, které podle mě nepatří ani do akva ani do tera prodávat na takové burze..ale to je jen takové mé povzdechnutí
Hm, nechápu
. Ale fotky fakt povedené! Skoro jakoby tam člověk byl
Byl v takové plastové průhledné krabici bez deklu. Mám dojem,že na každé burze je nějaké štěně na prodej.
Krásné fotky! Jen teda...to tam nějaký idiot prodával takhle v krabici štěně??
oldkiwinka.rajce.idnes.cz/… ..jednak mi uniká co má pes společného s Aquatera (že by ho doma měl někdo vrazit do terárka??), ale hlavně z pohledu chovatele je to fakt nezodpovědné :(
No, to ne, ale bude oslava 200 let
Burzy budou,ale oslava 100let už ne
Nebudu nahrávat všechny. Preferuju kvalitu nad kvantitou.
Uveřejni všechny. Na rajče ti to nahraje automat
Já bych na burze samozřejmě za normálních okolností byl, ale přeci jen, měli jsme oslavy 100 let gymplu, tak to jsem nemohl chybět... ještě musím napsat nějaký děkovný mail, bylo to super a studenty zahraný muzikál Starci na chmelu mne naprosto dostal... ale utekla mi kvůli tomu burza, no...
To, o co jsi přišel, nelze vyjádřit fotkama. Vem si, že uveřejňuji zhruba půlku "použitelnejch" fotek
Tys mohl stejně koupit tu Bacopu v pátek u Rataje, stačilo otevřít ústa
Tak se nakupuje..
Nevím, zda tam Clarkii prodával, ale už jsem Ti psal, že ty údajné bifurky jsou druhem pavího oka, navíc tu populaci laicky dokaličili a jsou s tím teď problémy, takže bys mohl být velmi nemile zklamán. Když je Clarkii prodával, tak byly po padesát kaček kus.
Mám tady fotku, která se mi moc nepovedla, ale je dost názorná. Zkusím někdy pořídit lepší.
Bohužel jsem se taky na burzu nedostal, ale i tak jsem nakoupil, co jsem potřeboval a v úterý mi to bude předáno, ale moc se těším na fotky, abych viděl, co vše mi ušlo
Ne
objektiv má tu výhodu, že toho zachytí více, než tvé oko.
Přidat reakci
1 ...... [8] ...... 17 18
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 19254x