Aquatera Olomouc
nemůžu nikde na Vašich stránkách najít seznam prodejců a jejich nabídku - můžete mně nasměrovat?
Dík
Starší reakce
0 10.01.2016 17:57 GAGAL [455] - Halančíci Pravidelná chovatelská burza pro širokou veřejnost, která se koná na výstavišti FLORA Olomouc. Na burze naleznete akvarijní ryby ,rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Vše za bezkonkurenční ceny.
Bližší informace na našich stránkách
www.aquateraolomouc.cz
Staňte se našim fanouškem na Facebooku
www.facebook.com/…
Zadejte si inzerát na chovatelský web.
www.faunatrhy.cz
nebo v naší FB skupině:
www.facebook.com/…
Starší reakce
1 16.11.2015 20:33 GAGAL [455] - Halančíci Starší reakce
Zdraví
chtěl bych se s předstihem zeptat jestli někdo kdo má v plánu jet na Aquateru nemá na prodej Panak modrooký , Panak apuerský , Krunýřovec L018 "Zlatý nuget" .
Díky
Starší reakce
Dobrý den, kdyby někdo z prodejců Bojovnice Pestré "skladoval" Samce i samice variety Veiltail (klasický prapor) světlých barev - žlutá, oranžová, koňak, bezbarvá... mám velký zájem i o vícero kusů. Než mi někdo vynadá ... tyto ryby jsou pro většinu kupujících nezajímavé a na pulty se mnohdy ani nedostanou - takto mi to bylo vysvětleno už 4 prodávajícími :(
Dobrý den, budete někdo na burzu 12.9. brát pancéřníčky třískvrnné (Corydoras habrosus)?
Starší reakce
Jestli pojedu tak můžu dovézt akary hnědé a cichlidky vysokoploutve.
0 01.09.2015 09:54 buck – burza
Dobrý den,
poveze někdo na burzu 12. 9. nějaký elka za rozumnou cenu ve velikosti cca 4-5 cm(213, 270, 333, 181), akary hnědé a cichlidky vysokoploutve?
0 31.08.2015 16:07 GAGAL [455] - Halančíci Bohužel tyhle nemám ,ale najde se spousta jiných které na burzu dovezu.
Momentální nabídka v prezentaci a něco na košt:
Starší reakce
0 02.04.2015 10:10 Beda81 – Cichlidka Ramirezova
Nezavazny dotaz, netusim jestli se budu moct dostavit. Nebude nahodou nekdo prodavat obycejnou Cichlidku Ramirezovu? Na minule burze me oko tuto rybku nezahledlo. Blue formy tam tusim byly.
Ahój všichni
nevíte o chovateli, který by nabídnul skaláry nanay?
Zdravím, je tu někdo z okolí Olomouce kdo prodává, nebo zná někoho kdo prodává tyto ryby?
Cichlidka oranžová
Cichlidka Agassizova
Chci jen pár z jednoho druhu který bude dostupný. Na internetu sou ale nechce se mi platit za dopravu+termobox při 2 rybách :/
Těším a už jsem týden předem připraven
.
Povezete na burzu někdo endlerky (živorodka wingeova), neonky modré a pagoda šneka (Brotia pagodula) či Clithona??????
1 30.03.2015 14:24 GAGAL [455] - Halančíci Starší reakce
Skvělá podívaná...jen jsem čekal větší výběr akvarijních rybiček, to jediné mě zklamalo. Stáněl jsem parmičky a byly tak jen ty co mám
ale jinak super.
2 01.03.2015 13:59 doklwnik [347] - Halančíci Jen pro zajimavost.
Kolik bylo platicich lidi ?
Vzal jsem tam dnes dcerku a mam pocit, ze tech rodicu melo ten stejny napad mnoho
Nakoupeny rostliny, zradlo atd. Spokojenej navstevnik
Velke diky poradatelum
Super jsem rád ,že se burza líbila
tak kořen koupen, vrčivky taky a k tomu čtyři myšky
pokojenost ;)
Děkuji, snad ho tam někde najdu
Tak koukám že bude na burze veselo
s kořenama počítám
šneky mívá fa.Ryst, jaké druhy přesně netuším.
Ahoj, budete někdo prodávat šneky a mlže Clithon, Neritina, Brotia pagodula a Corbicula javanicus??
Díky,
GAGAL napsal: Pravda pravda , tak to si určitě vyberete I když já jsem spíš jako lusk. (tak křivý a zelený)
Furt lepší jak lusk než krev a kroupy - hotové jelito.
Pravda pravda , tak to si určitě vyberete
I když já jsem spíš jako lusk. (tak křivý a zelený)
Dobrý den,
bude někdo na aquatera Olomouc prodávat kořeny? Potřebovala bych
Starší reakce
Asi bucefalandry a nějaké mechy.
Dobrý den, budete mít někdo na burze 28.2. elegansky (novoheterandrie sličná)??????
A jaké rostlinky budete prodávat?
Starší reakce
Aloha,
sháním malé ancíky. Neměl by někdo z Ol na prodej pár prcků?
Díky
Starší reakce
to je možný
Lidí bylo tak nějak stejně ,ale chodili jste průběžně. Jindy je to "tlačenka" a pak nic
a jinak burza supr, lidí nebylo tak hrozně moc
děkuji za vrčivky, plavou si v akvárku a už mají barvu
0 21.11.2014 11:02 harpunar – Gagal -Niky
Gagalku přivezu malé,komorní těleso-dva houslisty a asi deset houslistek-nemohu se na ně vynadívat,hlavně co předvádí ti samci
!!!Více jich brát nebudu,je třeba uspokojit chtíč brněnských fajnšmekrů za týden! A pro Niky-habrosusy mám a pygmaeusy rovněž,tedy přivezu!
když už se tu mluví o méně běžných rybkách ... nebyly by k sehnání Razbora Axelrodova a Pancéřníček třískvrnný ?? Ptala jsem se v Olmiku už všude
Ty máš houslisty ty jsem kdysi chtěl k lezcům.Ti se hned tak nevidí
0 20.11.2014 17:53 harpunar – Na Aquateru Olomouc přivezu
mimo jiného raritní kraby Uca tetragonon (fidler crab),jinak také krab houslista.Další zajímavé,méně běžné rybky,jako nožovka běločelá,krásné dospělé kusy Farlowela gracilis,otocinclusy a spoustu dalších!
Firma Dajana měla takové přání. Ale třeba vymyslí něco i pro " nefejsbukáře"
Ano dnes by mi je mělo výstaviště potvrdit.
Mohla by být i nějaká soutěž pro nás, kteří nejsem na FB?
Přidat reakci
1 ...... [4] ...... 17 18
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 19254x