Aquatera Olomouc
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
1 03.12.2022 13:04 GAGAL [455] - Halančíci Pravidelná chovatelská burza pro širokou veřejnost, která se koná na výstavišti FLORA Olomouc. Na burze naleznete akvarijní ryby ,rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Vše za bezkonkurenční ceny.
Bližší informace na našich stránkách
www.aquateraolomouc.cz
Staňte se našim fanouškem na Facebooku
www.facebook.com/…
Vstupné: 50 Kč dospělí
30 Kč děti/ důchodci
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Bude nekdo v Olomouci 28.8.2021 na Aquatera?
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
0 02.06.2020 08:48 GAGAL [455] - Halančíci
Prosíme návštěvníky aby při vstupu do budovy používali roušky, popř. štíty, dezinfekci a dodržovali bezpečné rozestupy.
Děkujeme za podporu akce a těšíme se na Vás.
Starší reakce
Starší reakce
Je přihlášen , přijede do Olomouce (tedy pokud projede přes dálnici
Díky. Akorát se dívám, že na webu burzu v Olomouci nemá. Asi je to z Prahy kus z ruky.
Prodejci krevet by měli být 3 přesný sortiment nevím, ale napište tomuto prodejci:
www.krevetky.cz Bude tam někdo se žlutými krevetkami?
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
0 12.11.2018 17:19 Indra – septaria porcellana
Dobrý den, budete mít někdo na burze 17.11.2018 v Olomouci septarii porcellana, okružáky kanadské nebo kružíky čínské a z rybiček krunýřovce jednopruhé?
Starší reakce
0 04.11.2018 13:13 buck Zdravím, bude mít teď někdo na burze na prodej nějaký kultivar bucephalandry a keramiku pro elka?
Starší reakce
Starší reakce
Starší reakce
Zdravím, berete někdo neonky modré? Mám zájem
Starší reakce
Tak to asi bude hybrid - kříženec více druhů. U těch je zbarvení různorodé.
NHKG napsal: Peřovec, druh nevím, ale většinou to jsou stejně hybridi. Vyroste z toho velká ryba! Do tvého akvária se nehodí.
Právě podle googlu není podobný žádnému z druhů péřovce, mám je tam dva, oba jsou úplně stejní. Oba mají na ocasní ploutve dva fleky a jsou tělem moc podobní pancernickum panda, podle fotek perovcu na netu nejsou žádnému takovyma znakama podobní, tak nevím.
Peřovec, druh nevím, ale většinou to jsou stejně hybridi. Vyroste z toho velká ryba! Do tvého akvária se nehodí.
Starší reakce
Starší reakce
Japan blue a yellow tiger určitě.
V listopadu jsem je tam viděl.
Zdravím chci se zeptat jestli nevíte zda se dá sehnat na burze Paví Očko Green Cobra, Živorodka Endlerova Japan Blue, Živorodka Endlerova Yellow Tiger
Starší reakce
Starší reakce
Tohle byla moje první výstava, takže i přes tu hromadu lidí to byl pěkný zážitek.
V Ostravě je výhoda, že jde je mezi stolky větší mezera. Tak tam jde lehce projít, i když lidi obsypou prodejce po obou stranách. Tady v akvaristické sekci bylo hrozně málo místa.
Fakt sem nečekal tolik lidí. Kočárky, děcka na koloběžkách :
NHKG napsal: Sice jsem vše koupil u prodejců, co bývají i v Ostravě, ale jinak jsem byl velikostí akvarijní části příjemně překvapený.
Nejlepší byl křín. Nedávno jsem jeden koupil na eshopu se dvěmi malými emerzními lístky a tady byl za skoro stejnou cenu s mnohem větší cibulí a spoustou velkých submerzních listů. Asi budu muset i na Ostravskou burzu chodit častěji.
No to bys měl.
M. lanchesteri jsem viděl akorát jednou na burze v Ostravě. Jinak nikde. Taky bych si ji pořídil.
Šel sem poprvé a odnesl sem si 2 kořeny bojovnici nádhernou ještě sem chtěl rostliny akorát tam neměli názvy rostlin a při tolika lidí bylo nemožné se prodejce ptát na každou rostlinu to je tak minus. Jinak moc krásný kořeny a rybičky se tam prodávali
Já šel poprvé. Sháněl jsem krevetku skleněnou. Tu jsem nenašel tak alespoň růžové okružáky a piskořky černé. Lidí neskutečně hodně.
Přidat reakci
[1] ...... 17 18
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 19254x