Vyboulené oči
To vypadá na vodnatelnost. Najdi si to v sekci nemoci. A někdo ti ještě určitě poradí. Myslím že to lze léčit
0 03.05.2006 21:31 Cechy – Vyboulené oči
Prosím o radu - Bojovnice pestrá má vyboulené oči. Jedno oko se zdá jakoby zašedlé. Ostatní ryby jsou v pořádku. Dá se to léčit, co s rybkou? Díy
Starší reakce
0 11.02.2006 19:52 Magdaléna – ...
Tak fajn, moc děkuji za radu. Zkusím nasadit ty kytky a zitra se pokusim někde sehnat ten filtr. Díky moc za radu.
0 10.02.2006 17:32 Killer – oko
Já měl v neděli podobnej problém u perlovky červený (12cm),měla skoro dvojnásobný oko a u něj měla pupínek s hnisem.Vypadalo to dost špatně,ale ještě ten den ten pupínek prasknul a další den na jeho místě zbyla jen tečka,ale oko zůstalo velké,o den později už se oko zmenšilo,ale furt bylo dost velký...dneska už je vše v normálu
0 10.02.2006 12:28 Raptor CZE – Vyzkoušej
Ahoj.Měl bych pro tebe malej typ,ale záleží na velikosti tvého akvaria a typu filtru ( pokud se do filtru dají vkládat vložky s bio filtry a pod je vše OK ) Tedy A) pokud tvuj typ filtru toto dovolí,mohla by jsi zkusit dát do něj amoniakový filtr.Dusičnany v akváriu se mění na jedovaté amonium a toto ty rybky dusí ) Amoniový filtr z vody odbourává jak dusitany tak i amoniak.
B ) nasadit víc květin a pokud možno drobnolistých.
0 10.02.2006 11:24 Magdalena – ...
Aha, takže ti umřela?? Vyměnila jsem 1/3 vody, vyčistila filtry a do vody nakapala Preventin, ale je mi jasný, že to bude k ničemu. Jen doufám, že to není nějaká infekce a nebudou to pak mít všechny.
0 10.02.2006 09:52 black.jacker – vypoulé oči
mě se to stalo u Remirezek a lečit se to nedalo
0 09.02.2006 22:40 Magdaléna – ...
Teda jedná se zatím o jednu rybičku a zatím jen o jedno oko, ale víte jak to je u těch rybiček, že?
0 09.02.2006 22:32 Magdaléna – Vypouklé oči
Ahojda, potřebovala bych pomoci. Mám v aquarku parmičky čtyřpruhé. Vím, že jsou citlivé na dusičnany, ale nikdy jsem s tím neměla problémy. Poraďte mi prosím, co mám dělat. Mám zde skoro samé kryptokorýny a malý jávský mech.
Přidat reakci
1 ...... 8 ...... [9]
Zpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 11144x