Jaké krmivo?
Na zem asi ne,ale na dno spolehlivě žerou.A umí se u toho pěkně otáčet.
0 29.04.2014 21:39 Plutnarka – Neonka a gupka
Zdravím, prosím o info chovatele neonek a gupek - žerou i krmivo spadlé na zem? Mám na mysli třeba nitěnky nebo buchanky v mražené a násl. rozmražené podobě. Děkuji
Starší reakce
dik za tip pokukám sa po tom
ahojte, minule som si s rybkami domov doniesla nejaké rastlinne granulky, mám vločky (majú radsej padajúce krmivo) ale chcela by som ešte čosi na prestriedanie čo povite na SERA Granulate Menu???
Starší reakce
Se zeptej čím je krmil původní majitel. Na živé jde celkem cokoliv, ale zkusil bych třeba mražené patentky nebo tak něco. U mě se teda z ryb stávají největší lovci, když nalovím buchanky venku. To vylezou i jindy schované ryby.
0 12.02.2014 19:13 krausj – Vrubozobec pavi
Zdravím všechny a prosím o rady.Dostal jsem dva už větší Vrbozubce asi před 14ti dny a nechtějí mi moc příjímat potravu.Můžete mi nechdo poradit čím nejlépe krmit? mražené srdce vůbec nechtějí nítěnky jen dobnou a granulky těch si ani nevšimnou.Díky za všechny názory
Starší reakce
0 03.02.2014 09:36 Kindr Nikdo nemate tip na osvedcene krmeni pro mlade vrbozubce?Ktere by pomihlo k lepsimu vybarveni??
A vis ze ani Cichlidy nejsou vsechny stejne? Kdyz budes Tlamovcum z Malawi cpat krmivo pro Tercovce, nebude to uplne ono...
EDIT: Za "uplne" se jiste najde i vhodnejsi slovo
.
0 02.02.2014 18:01 Kindr Dobry den, jakou znacka a druh granulek by ste mi doporucili na vybarveni cichlid?
Starší reakce
0 21.01.2014 15:31 mana – cim krmit
Prosim cim mam krmit kerickovce,perovce a tlamovce-jsou spolu.Moc dekuju.
Starší reakce
Jaké máte zkušenosti z lyofilizovaným krmením? Zatím krmím vetšinou vločkama plus jednou týdně mražené a teď přemýšlím, čím to rybám zpestřit a taky aby se to dalo uchovat delší dobu
Starší reakce
Mám dotaz jedná s emi o to čím krmit kakadu dospělé rybky ( ale i větší potěr) momentálně občas dávám hovězí srdce a dával sme vše možné mražené krmivo. POradl by mi někdo jakým krmivem krmit ? lepší je asi mražené ? jaké ?
Starší reakce
Důkaz, že každé akvo i obyvatelé je jiné. Mě se po vipanu můžou utlouct (respektive z vloček ho mají najradši...
0 17.11.2013 19:35 JoKa – Krmení
Ahoj, já teda jako základní krmivo používám špičkové granule a mražené krmivo. Ale pro změnu, aby nežrali furt to samé, občas krmím i jiným. Z krmiv zde probíraných moje ryby preferují vločky Sera Vipan a ancáci od Dajany Spirulina wafers...
0 15.11.2013 22:53 flipex Jaké krmivo? Já určitě podporuji Tetra Min a Dajana DAPHNIA
Doporučuji
Starší reakce
šmarjá já jsem bl.bá... no každopádně až budu mít (jestli) prcky, tak budu vědět k čemu to je
Pepenka napsala:...ale rybky jsem neviděla že by zobaly :(
To bude tím, že to co házíte do akvária není krmivo...
...nějak jsem myslel, že vaše generace je s internetem více sžitá než my starci...
Mrkni ke Koblasovi, nebo Aquamaster jí má taky, trošku pohledat a pídit se.
Upřesnit prosím co přesně to znamená a kde se to dá koupit.
Já koupila od Hobby Protogen, ovšem bohužel tam není český návod a když to dám do akva, tak se na to první vrhnou šneci, pak krevetky..ale rybky jsem neviděla že by zobaly :(
Starší reakce
jednou jsem nekde koupil patentky a myslel jsem ze se zbliju to byl hnus tady je to teda kvalita jo? je moznost se s tou firmou domluvit,jestli jezdi do Plzne na odber?nebo to kupujes nekde v obchodech?
..tam je to zas predrzeny
Starší reakce
Černá komáří larva,je jedno z nejhodnotnějších krmiv
Proč by to mělo vadit? Naopak, je menší šance, že si, oproti lovení v přírodě, při něčím infikuješ nádrž.
Velmi příkladné.
Nevím co budu dělat s litrem a čtvrt krmiva pro krevetky, tři 250ml dózičky vloček (jedna jako prezent od Ratajů), granulky se spirulinou... Snad se to nezkazí, ale dneska bych koupil jednu čtvrtlitrovku a až to spotřebuju tak další. Všude se píše, že po živém rybky rostou rychleji a jelikož velkých ryb mám asi deset a zbytek je potěr a dorost tak chci aby poporostli a mohli jít do světa.
Jsem na tom stejně
.
Jestli můžu doporučit tak pokud nemáš velkochov tak si pro začátek kup nějaké menší balení. Sice to bude dražší, ale jako začátečníkovi se mi doma nahromadilo spousta krmiva, které ani za tři roky nemůžu zkrmit. Míchám do krmení mnohem víc živého nebo mraženého a vločky, granulky a podobně mi doma leží.
0 19.03.2013 14:52 Glad Děkuji všem za pomoc. Vyzkouším ty JBLka a uvidim
Neonky sežerou úplně všechno. Aby se najedli kakaďáci i skaláry, začal jsem krmit mraženou artemií od Koblasy. Neonkám je to jedno, zbaští i centimetrovou artemii
.
On je i ten Vipan na úrovni TetraMinu i NovoBelu, mně ho třeba ryby berou naprosto bez problémů všechny. Zato na Tetramin se tváří že jim to moc nejede.
Ono je to jak kde, jak u koho
Jinak k těm granulkám od Hikari i Dennerle taky dávám své doporučení, to jsou špičková krmiva.
Já hodně používám i krmiva Tropical, a nemůžu si vůbec stěžovat.
Pro neonky je super např Tropical Supervit mini gralulat
www.akva-tera.cz/… Z těhle krmiv bych volil mezi JBL a Tetrou, Sera dělá také skvělá krmiva ale zrovna obyčejný Vipan není nic moc...ryby mi to nechtěly žrát, až na živorodky ale ty žerou vše.
Pokud chceš dobré umělé krmivo pro neonky, zkus malé granulky Hikari, nebo mikrogranule od Dennerle. Jedná se v obou případech o skvělé granule, ryby je berou krásně a granule jsou vždy lepší volbou než vločky...to je takový opravdu základ.
Z těchto je to úplně jedno. Všechny tři jsou kvalitní základní vločková krmiva, tam už pak jde jen o to jak ti vyhovuje cena, co máš líp dostupný a která krabička se ti víc líbí designově
Ale rozhodně nedoporučuji krmit jenom těmi vločkami. Pestrá strava je základ, tak to doplň ještě třeba vločkami na zvýraznění barev, nějakými granulkami a 2-3 druhy mraženého krmiva. A pravidelně střídat
0 19.03.2013 11:55 Glad Starší reakce
Starší reakce
Jednou jsem je měla, nevím proč, ale nepadaj dolů ke dnu jako červené, rozplynuly se po celém akváriu
Jasně, je to běžně prodejný.
černý komáří larvy?teď nevím,jestli jsem se s nima jako mraženýma setkala..
romant napsal: Patentky a koretry u mě v mraženým provedení taky žádnej problém, ten blivajz je z komárů.
Errrm?
Patentky a koretry u mě v mraženým provedení taky žádnej problém, ten blivajz je z komárů.
nojo...ale na buchanky se dá chodit i v zimě...u nás nejsou zimy tak tuhý,takže i led bývá silnej málokdy.To ani sekerku nepotřebuju.
já z mraženejch koreter a patentek břečku nemívám.používám mražené od aquarimexu
Přesně tak, mám stejnou zkušenost. To radši nějaký ty vločky než ten blivajz co se z toho po rozmražení udělá, tedy z komárů.
Není, mrazené mi berou ryby blbě...Je to bláto...
Leda z mrazáku, ale to není vono.
Přidat reakci
1 ...... [5] ...... 12 13
Zpět na obsah sekce Krmení • Zobrazeno 14571x