Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Filtr JBL Cristal Profi

NápovědaFórum » Technika » Filtry 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 43 Žádná další stránka   1  
Filtr JBL Cristal Profi
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.06.2009 08:57 Muž Gabro [11] - Raci, krabi, krevetky – Re: Haimdol
Ciao,
mo během asi 3 měsíců budu zprovozňovat akva asi 200-275 l, přesně ještě nevím jak velký rozměr si nechám udělat...a sonduju co a jak - chci něco za rozumnou cenu, ale aby to zase vydrželo a taky šlapalo...díval jsem se i na TetraTec 700, a u toho mě trošku brzdí i problémy co čtu, že jsou...Navíc u tohoto JBL mají u levnaakvaristika.cz záruku 4 roky, cena je kolem 2500,-, což asi vezmu, příp. máte někdo jiný typ, značku apod. co byste doporučili??

Díky všem za rady...
Gabro
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.06.2009 21:33 LucaBrasi1 – Re: Gabro
Mam přesně tenhle tip tichy dobře těsni takže žádný problém. palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.06.2009 20:06 R Muž Silent [5949]
Je to poměrně kvalitní filtr od renomované firmy s docela chytře vymyšleným průtokem vody filtračními médii. Když jsem ho testoval byl bez problémů. Co o něm potřebuješ vědět?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.06.2009 19:56 Muž Gabro [11] - Raci, krabi, krevetky – JBL CRISTAL PROFI e900
Fotka k příspěvku Máte někdo skušenosti s tímto filtrem??? Případně s e1500???

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 42 ...... [43]

Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 53378x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/11295?od=2101