Takže to mám teda rozepsat celé? No proč ne... Tu sms kde tě nazývám "kreténem" mám samozřejmě taky..prolhánku! Dával jsem si moc velký pozor, abych nebyl sprostý jak dláždič, ikdyž jsem byl už dost vytočený! Nevím co to meleš o bratrovi, ale rozhovor proběhl tak (díky tvému nebraní telefonu a mému strachu o vytopení bytu 800l vody), že mi bratříček vlastně řekl jen to, že vůbec nic neví o lepení akvárií a je jen ten co dělá návrhy. K telefonu mi tě nedal, protože jsi byl údajně někde na cestě s velkým akváriem. Chvíli na to jsi mi volal, jak máte zastavený rozvoz akvárií a jejich lepení, dokud se to nevyřeší a moc to řešíte s výrobcem atd... Pěkné, že jste každý mluvili jinak! Aspoň jste se na lhaní mohli domluvit předem...
Jaká reklamace? Když jsem volal slíbil jsi mi, že ještě večer na velikonoční pondělí přijedeš a vše zkontroluješ...opravíš!(sám jsi mi to datum navrhnul i s komentářem, že vypadáš pořád jak ožralý a proto nemůžeš přijet přes den) Samozřejmě opět žádná komunikace a přitom jsem dostal nakázané akvárium vypustit, vybrat štěrk(pytel) a celkově že to musí být suché!
AŽ PO MĚSÍCI OD TÉ DOBY CO SIS HRÁL NA MRTVÉHO BROUKA, TI PŘIŠLA MOJE STRAŠNĚ SPROSTÁ SMS PLNÁ "KRETÉNŮ" KDE JSEM TĚ SLUŠNĚ POSLAL NĚKAM... A to jen z důvodu, že už jsem na to zavolal podívat se jiného skláře který mě ujistil, že to bude držet. Dál už mnou překopaný kryt...Na tu reklamaci jsem se po tom měsíci vykašlal, hned to totiž řešit nešlo, ikdyž tady opět čtu nějaký jiný blábol...
Taky bych chtěl moc vidět tu opravu na místě, když s nádrží dva lidi téměř nepohnou, jak jsi mi sám předvedl při dovezení akvária! Taky vidět co napsal výrobce silikonu co?
Původně jsem to sem nechtěl (možná i chtěl) vůbec psát, nebo nějak zveřejňovat, ale tenhle člověk je opravdu jen slibující šmejd. Před nějakým časem jsem dal zelenou mému vysněnému velkému akváriu a nechal se přemluvit Josefem Vávrou k tomu, že mi to celé zrealizuje sám a bude to ŠPIČKOVÁ PRÁCE! Šlo o skříňku, kryt a akvárium.
Po deseti dnech od zaplacení zálohy mi to nedalo a volal jsem jak se práce vyvíjí. Hned mi bylo řečeno, že mi to chtěli už přivézt, ale celé to zdržuje truhlář. Byl jsem ujištěn, že druhý den vše přivezou a že mám čekat telefon.
Druhý den se nic nedělo, tak jsem večer volal co se děje. Opět výmluva na truhláře, že poslal špatné panty (nevím co posílal, když mi bylo řečeno jak si pro to jede Vávra sám, ale asi sám nevěděl)
Třetí den jsme se konečně domluvili a Vávra přijel jen se skříňkou, protože se s akva do auta nevlezlo a nádrž přivezou zas druhý den.
Další den se opět nikdo neozval, tak jsem musel zase volat. Tentokrát šlo o porouchané auto a byl jsem ujištěn prozměnu Vávrou starším, že druhý den už na stoprocent akváriumv 9:00 přivezou.
No co se asi stalo, opět nikdo nepřijel ani nezavolal. Samozřejmě už byli objednáni stěhováci na 10:00, které jsem mimochodem už jednou odvolal...
Když jsem zase volal co se děje, tak nestíhali v servisu. To už jsem byl relativně vytočený a tak se mě Vávra snažil uklidnit tím, že mi nebude účtovat dovoz, který mi od začátku sliboval při takové zakázce zdarma!!!(ten email mám taky) Akvárium přivezli odpoledne ve dvou jen se svým otcem a ouha další problém jak vynést akvárium z auta, když se neobtěžoval vzít lidi ani přísavky! Dovoz u této firmy zřejmě funguje stilem: dovezem vám to před barák a pak se z toho i podělejte!
Takže došlo na ptaní se kolemjdoucích... Akvárium 200x70x60 z 12mm skla je už prostě váha! Nastí šel kolem pán(podle dechu nalitý jak dobytek), kerý s tím pomohl ty 4metry za vráta.
Nevím nad čím ten člověk přemýšlel, když jede jen ve dvou a sám má v hajzlu záda a je rád, když vyleze z auta. Opět by stačila blbá sms: sežeň si na to přendání aspoň dva lidi...nic...
Dála kryt akvária zhotovený z lamina je odfláklý neskutečným způsobem! Po příjezdu se mi vychvaloval jak všechny spoje a řezy přetáhl silikonem ať to nesaje vodu... po chvilce jsem viděl první zapomenuté místo,které rychle dopatlal silikonev na místě...
v zadní části krytu nechal bez jakékoliv komunikace vyvrtat dvě absolutně nesmyslné díry ná hadice k filtru...díry směřují přímo do podélných výztuh stěny, takže tama protáhnu tak možná kábl od topného tělesa!
Mohl bych toho vypsat ještě víc, ale bude to tady mít nějaký smsl? Třeba jak jsem nakonec za vynesení dvou věcí platil téměř 4000,- stěhovákům díky slibotechnu Josef Vávra...Že mi SKLÁŘ přiveze na několikrát komplet nádrž do které se tak angažoval a při předání mi jen tak mimochodem řekne, ať si seženu nějaké krycí SKLO mezi kryt a hladinu nádrže kvůli vlhkost? SKLÁŘ!
NEJSEM NASRANÝ ANI TAK NA VÁVRU JAKO SPÍŠ NA SEBE A JE TO PRO MĚ VELKÉ PONAUČENÍ...Protože podobná vana sic trochu menší už je v plánu
chtěl bych tím tady jen varovat lidi před těmito fušery co tady na fóru mažou med kolem huby a docela to vypadá, že tomu i rozumí, ale praxe už je někde jinde a jde o lidi a jejich přístup...