Přihlásit se RYBICKY.NET »

Porod živorodek

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Množení ryb 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 18 Žádná další stránka   1  
Porod živorodek
 Reagovat na tento příspěvek 0  - hanz
happy dyt psal ze v porodnicce zvysoval teplotu...Zkus zmenit vyzivu
 Reagovat na tento příspěvek 0  - happy85
Podle mě by mohlo pomoci zvýšení teploty o 3´C a možná trošku víc krmení.. Nech to tak na tři dny.. Ale opatrně.

A nebo má zácpu :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tereza – Vyvolání porodu
Mohu nějak vyvolat porod blackmolle? Je už měsíc jak balón, naposledy porodila 1. září, od té doby nic. Teplotu mám konstantně 24-25°. Už dvakrát jsem zkoušela nechat ji přes noc v porodničce, kde jsem zvýšila teplotu na 27;, ale furt nic :-( Je nějaký jiný, pro rybu bezpečný, způsob?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Baru – -.§.:-ů§
No já nevím.Mám jen 2 a asi jsem si je zavlekla s rostlinkama protože moje rybky jsou strašně mladounký na to,aby porodily.Odlovila jsem je protože mě zajímá co z toho bude,mají černou hlavičku,šedý tělíčko a průsvitný ploutvičky a jedna má bílý očka a druhá velký černý ano ...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - honza9
ja jsem měl živorodku duhovou a ta mi porodila. Bohužel zrovna jsem byl ve škole a když sem se vratil domu tak měla samice splasklé bríško než měla vždy(koupil jsem ji už těhotnou).ALE ŽÁDNÉ mladé jsem neviděl. naneštěstí mi v ten den, nevím proč chcípli všechny živorodky včetně samice.a asi po 3 dnech sem našel 1 živorodčí miminko.měl jsem radost že alespon 1 přežilo. ted už je tak 1cm veliký. :-) :-) :-) :-) :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - rolandmynar
Živorodky neodlovuji. A vždy z každého vrhu tak 2-3 kusy dosáhnou dospělosti. Stačí mít v akváriu nějakou část hustě zarostlou(mám v nejtemnějším rohu akva filtr a okolo spoustu rychlerostoucích rostlin, které tvoří neprostupné křoví a je stále plné malých rybiček). Malé ničím nekrmím, nakrmí se sami - v houštině je toho dost :-D, zbytky potravy od velkých se tam taky zachytávají... Ale pravda je, že když je odlovíš, tak jich odchováš klidně i 10x tolik :-D. Ale věřím v přírodní selekci a jen silný, odolný a chytřejší ryby přežijí hmm

Ktomu bych se taky přiklonil. Myslím, že když se rybky odchovají samy a přirozeně, tak vychováš samé velké, silné a krásné kusy. Slabé a mrňavé nepřežijí.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - georged
Živorodky neodlovuji. A vždy z každého vrhu tak 2-3 kusy dosáhnou dospělosti. Stačí mít v akváriu nějakou část hustě zarostlou(mám v nejtemnějším rohu akva filtr a okolo spoustu rychlerostoucích rostlin, které tvoří neprostupné křoví a je stále plné malých rybiček). Malé ničím nekrmím, nakrmí se sami - v houštině je toho dost :-D, zbytky potravy od velkých se tam taky zachytávají... Ale pravda je, že když je odlovíš, tak jich odchováš klidně i 10x tolik :-D. Ale věřím v přírodní selekci a jen silný, odolný a chytřejší ryby přežijí hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Baru – -§L
Jo,bohužel jsem Juli!!!A jak Ti mám volat,když se Ti nedá dovolat????????!!!!!!!!!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jula – ,........
Jestli to jsi ty, BARBORO, takmi zavolej............
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Baru
A přežijou bez filtru,provzdušnování,topení atd... ????
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Baru
Mám black molly,platy,čichavce,pancéřníčky,ancitruse,rasbory...
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Sprachys
drtil sem vlocky kreditkou... jde to celkem v pohode a mlady zivorodky to dokazou prijmout ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tereza
teda, já jsem automaticky předpokládala, že máš živorodky, ale možná ne :-O Nevím, jaké máš ryby, ale odlovením nic nezkazíš.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tereza
smich To víš, to je hned. Z vody se ti neudělali ;-) Já když objevim mladý v hlavním akva, tak je hned odlovim a dám do zavařovačky. Mám molly, mimina jsou prťavý, bez problémů se jich tam pár vejde. Ale musíš rychle! Jinak ti je fakt sežerou. Mimochodem, v jednom vrhu bývá několik desítek mladých, takže ti pravděpodobně ještě rodí! Jestli je chceš zachránit, tak odlovuj (Porodničku nejspíš nemáš). Pak založ to akva, dej tam vodu z toho, co už máš, ne úplně novou. A kup si prachový krmení pro potěr. To je třeba, vločky se ti nepovede nadrtit tak malý, aby je spolkly. Dej vědět, jak to dopadlo ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - bulit
ake rybki tam mas?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Baru – MIMINKA
POMOC!!!MÁM AKVÁRKO ASI TAK 2 TÝDNY A NAJEDNOU MI TU PLAVOU MIMINKA-JSOU JEN 2,ALE VŮBEC NEVÍM JAK SE SEM DOSTALI-NEMĚLA JSEM ŽÁDNOU RYBU TĚHOTNOU-NAŠLA JSEM JE TEPRVE TED A BOJÍM SE,ŽE MI JE SEŽEROU OSTATNÍ RYBY A NAVÍC NEVÍM ČÍ TY MIMINKA JSOU-NÁHRADNÍ AKVÁRKO MÁM ,ALE NENÍ V NĚMM FILTR,VZDUCHOVÁNÍ,OSVĚTLENÍ,NIC...PORADTE MI PROSÍM CO MÁM DĚLAT. sad sad

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 17 ...... [18]

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 29275x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/9178?od=851