Setkání akvaristů - Liberec
Já už taky zamknul práci a frčím do LBC, tak ze chvilku ahoj!
ok, tak trochu jsem doufal, že dorazíš a do rezervace počítal i s Tebou, mělo by nás být asi pět
Nějak se mi nedařilo potvrdit účast a nevěděl jsem, zda v tom horku dřív nevyschnu, ale nyní už to asi výjde.
Starší reakce
Dej tomu ještě čas. Vždyť sraz je,,až,, čtrnáctého...
Již za týden, v pátek 14.08. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se prosím přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1707
těším se na Vás a v pátek 14.08. na viděnou
Starší reakce
blíží se další termín setkání!!!Již za dva týdny, v pátek 14.08. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1707
zatím se mějte pěkně a v pátek 14.08. na viděnou
Starší reakce
Starší reakce
V pohodě, já budu stejně do zavíračky
Ahoj Honzo, dostavím se, ale krapet později, musím ještě něco zařídit s ženou. Těším se
Tak super, konečně se taky u nás ukážeš
Chceš vzít na sraz ty ryby, jak jsme se o nich bavili? Dám Ti je klidně v 5L kanystru + vzduchování. Od pátku do neděle Ti krásně vydrží, z toho strach mít nemusíš.
Gratulace převeliká
Tak v pořádku doraž, místa bude dost
0 09.07.2015 11:11 Andreas Pokud se něco nepřihodí cestou z Mnichova, dorazím. Těším se.
velká gratulace
tak příště Matyáška trochu zapijem, aby byl zdravý
Ahoj všichni, ani tentokrát nedorazím.. minule slavila tchýně s tchánem šedesátku, tentokrát si pojedu pro ženu do porodnice - v pondělí dvě hodinky před půlnocí se nám narodil synek Matyáš. Ptal jsem se ho na jeho názor na akvaristiku a vysloveně proti nebyl
takže možná další malý akvarista do liberecké skupiny
užijte si to! A snad příště..
to je škoda, snad Ti to výjde příště
Starší reakce
Již za týden, v pátek 10.07. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1706
těším se na Vás a v pátek 10.07. na viděnou
Starší reakce
blíží se další termín setkání!!!Již za dva týdny, v pátek 10.07. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1706
zatím se mějte pěkně a v pátek 10.07. na viděnou
Platí, mám ji tady v kyblíku a nechce se mi ji vyhodit a nic za ni nechci
Ted jak si ji předat?
Rostlinka ještě platí? Jsem z Liberce. Co za ní?
0 25.06.2015 13:29 Burča Děkuji za vyvedení z omylu a vysvětlení postupného přibývání. Mám mladé prvně a tohle se mi nepodařilo vyčíst.
Ty se nerozplavávají. O rozplavávání se mluví v případě jikernatých ryb, ne? Endlerky se rodí živé a protože samice není nejvetší tak je postupně rodí a nevrhne je najednou ve větším množtví jako třeba Gupka. Nebo je to jinak?
0 24.06.2015 20:46 Burča Prosím vás, jak dlouho se zozplavávají Endlerky. Průběžně je odlovuju už asi týden. Zhruba obden se mi nějaká objeví mezi dospěláky.
Starší reakce
0 18.06.2015 21:22 Burča Ano mám. Už jsem prťata odlovila do porodničky. Tak to snad zvládnou.
Ty máš v obou akvárkách bojovnice, viď? Ty Ti je spolehlivě požerou. Pokud by jsi měla endlerky samotné, nebo třeba s neonkama, tak mladé můžeš nechat tam kde jsou a něco určitě v rostlinkách přežije.
0 18.06.2015 17:41 Burča Káťo hlásím mimina. Prosím tě, mám je odlovit nebo se zvládnou v těch plovoučkách schovávat dost dlouho na to aby přežily? Mají asi 3-4mm. To je normální? Přijdou mi obrovský.
Se svou vodou si jí mohu docela sluně přizpůsobovat, jen abych na to měl v práci dost času
možná budu mít o ty živorodky kropenatý zájem, ale potřebuji ještě chvilku čas na rozmyšlení
za kolik je má?
ono toho je v září trošku víc
od 11.09. do 27.09. je výstava rybiček v Praze v botanický Na Slupi
a od 12.09. do 16.09. je výstava rybiček v Rychnově n.K.
11.09. máme setkání akvaristů v Lb
a ještě čekám na termín srazu z Prahy,
budu si v září brát asi delší dovču
Ty jsou nádherné, u mne bohužel nešly a musela jsem je dát dál
Nelíbila se jim naše voda a přitom Heterandria formosa a Girardinus metallicus byly úplně bezproblémové.
No a koukala jsem, že hned v sobotu 12.9. je výstava v Rychnově o které dost vážně uvažuji
Další datumy setkání akvaristů v Liberci jsou:
10.07.2015
14.08.2015
11.09.2015
těším se na Vaši hojnou účast
Je
Není to u téhle potvory tak trochu jedno?
Hezká, škoda že si nemůžu založit dostatečné velké akva ....
V práci chystám vyměnit za trošku větší těch 12L a tam plánuji
rybicky.net/atlasryb/novoheterandrie_slicna ... snad je v létě seženu až bude akva zaběhnuté ....
Sice kosočtvercová hlava...a byla to fakt hlava
Monosolenium jsem si nebral. Tak to potom nevím kde jsem k nim přišel. I když teď jsem trochu na pochybách jestli jsem dobře viděl. Sice kosočtvercová hlava byla jasně patrná ale včera večer jsem umístil past se špekem a nic se nechytlo.
S čistým svědomím prohlašuji, že cizopasníky nemám
ve 44litrovce mám, teda měl jsem než sundal krevetky zpět do 1.120litrovky a tam vrátil paví očka, teď je tam klid, to sis bral "Monosolenium tenerum" ? to bylo z toho aqwa, jinak by to nemělo být ode mne, jinde bych je neměl mít
0 12.06.2015 14:38 Burča Jaj! Tolik by se mi jich tam ani nevešlo. Poslán mail.
Poslala jsem zprávu na e-mail.
Co je to menší hejnečko? Pro mne je to třeba 70ks
Přidat reakci
1 ...... [6] ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27619x