Setkání akvaristů - Liberec
Zdravím Liberečáky. Pokusím se opět přijít...
Starší reakce
Pokud jde o podporu českých výrobků Kofola i Coca-Cola se vyrábí v ČR takže českými lidmi akorát Coca-Cola patří USA a Kofola?? Historicky od roku 1883 Česká limonáda ale její ochranná známka patří rodině Řeckého rodáka Kostase Samarase od roku 1993 kdy jí koupil a pak už se rozjel obchod viz menší náhled do historie. Takže v obou případech jde o české výrobky a kam jde zisk to je asi druhá věc
Ale zároveń musím souhlasit že pokud je výběr z těchto dvou nápojů také sáhnu po "naší" Kofole protože je chutnější a točená !! "když jí máš rád není co řešit"
.
firma.kofola.cz/…
A ještě tohle
zaba.pise.cz/… Sebekontrola je super, ale mi co se kontrolujeme úplně a nepijeme nic co obsahuje špirytus, tam přivítáme něco jiného než kafe. Aspoň kdyby tam měli Kofolu, aby člověk podporoval české výrobky, než ty Emerický kapitalisty.
Je pravda, že minule jsem tam byl na suchu jelikož za těch půl hodiny co jsem tam byl si mne ani obsluha nevšimla.
Martin Honzejk
to víš sebekontrola musí být
Tak to je fajn, že se hlídáš a jseš na sebe přísnej
ještě aby jo, fuj sladkou vodu a k tomu chemicky obarvenou a chlastat to
to je o zdraví, já zůstanu u multivitamínů, u piva
člověče, a víš že mě u tebe ta malinovka fakt ani na chvilku nenapadla
mně to nepovídej já tam chodím na pivo a za slečnou
každý den na malinovku, no fuj!
slečnám jsem to řekl, ale prý by jsme museli chodit každý den
No nechci mít áčko a minule jsem byl jen aby se neřeklo spíš jen nakouknout a běžet. Tentokrát to bude lepší.
Jo a zkus je přesvědčit ať seženou Malinovku.
Tak už jsem přihlášenej tak doufám, že se něco nepo... a všechno vyjde.
Martin Honzejk
to víš musím si rejpnout když se naskytne příležitost
Venco nevím jak se ti někdo může divit, že nedorazíš, když objíždíš všechny srazy v republice. Já chodím jen do Liberce a jednou jsem byl u Trojek, ale tím, že nejsem pojízdnej a mám hodně práce, tak to už taky nestíhám.
Martin Honzejk
Já jsem pro termín 22 to mám volno a nebude problém přijít na dýl než minule. Jinak co se týká vzduchu v tom ďolíku jež se zove Liberec, tak je to tragedie. Člověk zvyklý na čistý vzduch z hor to má jasné, prostě musí něco chytit i když nechce.
Martin Honzejk
Ty takovej horal z Kérkonoš a svalí tě vzduch z nížiny lépe řečeno Libereckého nočníku.
No Václav se na nás nevykašlal spíše Vychřipkoval ale hlavně aď to dopadne na příští sraz.
Tebe, Václave už beru z rezervou
vždycky slibuješ a pak se na nás vykašleš
koukej se uzdravit,ať dorazíš
málo piješ vitamíny
jinak by se Ti to hodilo kdy?
Já bych byl pro pátek či sobotu
1.3. mám odpolední
no buďto 22,2 nebo 1,3to by pro mě bylo lepší
Zatím nikdo žádný datum nenavrhnul
co takhle 22.02. ozvěte se a dávejte návrhy na termín
víkend předtím bych chtěl do HK na výstavu,takže 15.02 mi moc nevyhovuje
Ahoj lidi tak na kdy je dlší slezina??
Starší reakce
invalida napsal: Marod buší do klávesnice.......lhajek napsal: U nás se říká že Mérklouvě péršá na smérkový pérkýnko ....
Jo kdybych toho z našeho nářečí uměl víc tak bych mohl blogovat jako Ostravak ...
Takhle mám smůlu ...
EDIT: neměl by marod už dávno prděť do peřin aby byl na příští sraz fit?
Tak nakonec jsi na to vyzrál ... já to asi odležím. Ráno hlava jako střep v krku jak kdybych pil ohnivou vodu a to jsem dnes celej den lítal po světě. Snad se zítra dám do kupy a nebudu muset v pondělí pro neschopenku.
Ale jinak srazík super a doufám že se příště zase budu moci zúčastnit. A jakmile bude cesta kolem tak se stavím i v Proseči
Do pátku jsem ani nevěděl že něco takového mám relativně tak blízko ....
To jsem udělal moc rád, a těším se na příště...
Taky jste mile překvapil s tím že ste si udělal na nás čas a zavítal mezi nás.
Tak největší úspěch u krevetek má Fontinalis antipyretica Hedw sem zvědav jestli zmákne tu mojí 16náctkovou vodu??? nechám se překvapit.-)
Marod buší do klávesnice.......
lhajek napsal: U nás se říká že Mérklouvě péršá na smérkový pérkýnko ....
Jo kdybych toho z našeho nářečí uměl víc tak bych mohl blogovat jako Ostravak ...
Takhle mám smůlu ...
EDIT: neměl by marod už dávno prděť do peřin aby byl na příští sraz fit? Zdravím všechny, díky za hezký večer a věřím, že se zase příště sejdeme v hojném počtu. Jsem rád, že jsem poznal nové lidi a bylo mi s Vámi fajn. Dejte mi vědět, až bude znám další termín srazu. Samozřejmě se můžeme někdy sejít i u nás.
Jo je jasné u vás se říka jdu neco udělat "jdu něco poděáát" to ste celý vy z tý Krakonošovi zahrádky.Mizím na Libereckej trojboj.
U nás se říká že Mérklouvě péršá na smérkový pérkýnko ....
Takhle mám smůlu ...
EDIT: neměl by marod už dávno prděť do peřin aby byl na příští sraz fit?
Kérkonošák? To jako samá kérka
Jaký Liberečáci .... já jsem Kérkonošák
a už se mě povedlo taky doklouzat domů .... Tak jako Treeman jsem zalil kytí vodou a pořeším je až v neděli. Zítra jsem celý den pryč ....
už se rybkám začínaj vracet barvy?
Jednoduše, pošli fotky, určíme to.
Zítra zase napíšu do vlákna seznam, co všechno bylo na stole. A tobě pošlu jeden speciální, co jsem ti přivezla v balíčku
.
Dneska jen pořeším ryby a jdu hají, mám toho cestování dost.
Tak sem dorazil domů a zalil kytky v kýblu
sem zvědavej jak je budu určovat
)))) dobrou
ne ne, už jsem tu sám
koukej se brzy uzdravit
Chro chro...aspoň mlátím do klávesnice
Venco když je to jen chřipka a po každým kejchnutí nechrochtáš tak je to dobrý. Jinak nevadí prostě někdy příště dorazíš.
Tak se dobře kurýruj.
Martin Honzejk
Umlátíte mě bohužel až příště...přes zařízenou dovolenou mě převálcovala ta epidémie chřipky. Tak se vomlouvám a moc mi tam tu sekretářku nevošahávejte....a užijte si to. Moc mě to mrzí. Kytka určitě má mobil takže nepřipojenejm to přečte
Venca
skvělý
Přidat reakci
1 ...... [27] ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27619x