Setkání akvaristů - Liberec
Děkuji všem za příjemný večír (sice jsem zdrhnul dřív na Drobný za bůra - se omlouvám)
sešli jsme se v sedmi lidech
a už se těším na příští sraz
P.S.: do kolika jste poseděli?
tak načechrat peněženku, nakoupit letenky a na sraz do Chicaga (grillu)
A sakra, nemám ještě letenku
Nezapomeňte, již zítra od 17hod. v Chicagu
A v Jablonci :
haftstein.sluzby.cz , možná i někde najdu vizitku s tel.číslem. Jestli budeš chtít.
To ano, ale kam? Kde máte dobré zkušenosti .... rybky v dobré kondici a tak? V Liberci jsem snad nikde v žádné akvaristice nebyl tak ani netuším kam volat a ptát se
0 07.10.2015 07:07 raider – burza praha pankrac
Zdravim lidicky nejede nekdo na burzu v nedely do Prahy? diky
Tak hlásím, že rostlinstvo (plevel) již není....
Tak v tom případě je nejlepší volat přímo na prodejny a případně zamluvit. Jistota je jistota
0 05.10.2015 08:46 kataChlum [129] - divoká paví očka Již za týden, v pátek 09.10. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se prosím přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1762
těším se na Vás a v pátek 09.10. na viděnou
Starší reakce
Tam jsem byla asi před měsícem a žádný jsem neviděla. Ale dík za tip. Zkusím tam aspoň cinknout a zeptám se, jestli se něco nezměnilo.
u Paukera, v tom velkým akváriu, jsem tuším vídal už nějaký přerostlý obludy, zkus to tam
To byste byl zlatej. Přijde mi to jako nadlidský úkol. Bojím se, abych si nepřivezla samce a oni se mi pak neřezali. Jednoho už tu totiž mám.
blíží se další termín setkání!!!Již za necelé dva týdny, v pátek 09.10. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1762
zatím se mějte pěkně a v pátek 09.10. na viděnou
Dnes jsem koupil na inzerát 4 kousky a zítra bych se mrknul zda mám i samici a rád levně prodám
Pomalu v každé akvaristice
0 24.09.2015 21:51 Burča Ahoj, nevíte někdo kde by se, tady v okolí, dala sehnat samice Pancéřníčka kropenatého?
Moc sem nechodí, tak ti pošlu číslo
Ať se rovnou domluvíte...
Starší reakce
Ahoj, zeptej se Lenky, možná bude mít přebytky Cherry
0 16.09.2015 17:38 CzechIdol – Krevetky
Kdo mate krevetky navic za rozumnou cenu, dejte vedet
Domnivam se ze jsem je videl v akvaristice za lodi minuli tyden
0 12.09.2015 13:14 půlpy [2138] termíny dalších srazů jsou:
09.10.2015
13.11.2015
11.12.2015
tak na viděnou
4 11.09.2015 23:08 raider – hurrraaa
tak akvarko je nahoře všichni přežily a vcentru byla nova atrakce : )
taky donesu nějaký ten salát
Mohu vzít nějaké rostlinky, potřebuji probrat 125 litrovku.
Starší reakce
0 06.09.2015 14:27 raider – Liberec
Zdravim vas přatele hledam touto cestou nejakou dobrou dusi z Liberce ktera by mi poradila se zalozenim nadrže 1000 litru pro panaque gybicepsy sklary a cichavce predem moc ekuju
0 06.09.2015 13:38 raider – sraz
Ahojky lidi urcite dorazim : )
To nemusíš ani psát
neboj, zůstanu do soboty
Zatím nás je nějak málo
A já ještě ke všemu dorazím později (na 18h)...
Již za týden, v pátek 11.09. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1708
těším se na Vás a v pátek 11.09. na viděnou
. To jo, ale už k tomu jsou pak lepší předpoklady
Ano, vím o čem mluvíš
a ani být na cestě ještě neznamená že bude dosaženo cíle ....
A doufám, že vše vyjde a pojedeme, ale to budu mít tu jistotu, až všichni budeme v autě a připraveni na cestu
Také nad Rychnovem přemýšlíme
Starší reakce
teď už nešlo, termín je vyvěšenej už od poloviny června (srazy děláme druhý pátek v měsíci) mně to například jak v srpnu tak i v září vyšlo na odpolední, tak jsem si vzal v práci dovolenou, záleží na každém a jeho prioritách
Nesel by ten termin o tyden posunout?jsem ted na dvanactkach a vzdy mi to vyjde na nocni vikend....
blíží se další termín setkání!!!Již za dva týdny, v pátek 11.09. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1708
zatím se mějte pěkně a v pátek 11.09. na viděnou
Přidat reakci
1 ...... [5] ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27619x