Setkání akvaristů - Liberec
Díky všem za účast, byli to milé setkání jako vždy.
Cestu do Prahy jsem přežila i v těch mrazech a teď už jsem zase zpátky v horách za Libercem.
Návrh na termín příštího srazu je zase v pátek 22.3.
No tak mě napadá že by tady mohl a bej záložka něco na spůsob "KRONIKA AKCI" kam by přišli příspěvky a fotky k danému srazu dle datumů
možná to tady je ale nevím kde
Tebe by sme mohli pasovat na kronikáře Libereckého komiťetu
To má nakoukaný z toho filmu Fores Gump prostě jí řekl "Jane vrať se domů do Alabamy
"
0 22.02.2013 22:48 půlpy [2138] tak se zadařilo
za chvíli bude v Lb chodit více lidí než v Praze
nový rekord 9lidí
za chvíli si budeme muset obědnat kulturák
Neboli jinak chtěl jsi napsat že tu budeš přesně. No mně to přijelo o trochu dřív a už se mi nechce mrznout venku tak jsem šel zkontrolovat jestli je vše připraveno. No a dá se říct, že je. Jen doufám že bude hojná účast. Máme docela velkej stůl.
Asi se z minula poučili.
jakmile mi pojede bus tak jsem tam do 10 minut, tak cca. 20 min
Už jsem na místě a jsem první tak mákněte ať tu nemusím být tak dlouho sám.
Ok diky, to mam v planu tomu cemu se u me bude darit rad daruji jinym. Zatim se mi dari jen s mecovkama a ancistrusema. Tak vecer zdarec
No už sem se o tebe bál sluníčko naše
To bylo určený RAPovi. Já za to nemůžu, ten displej na mobilu je tak malinkej
A navíc mám omrzlý ploutvičky...
Kytko ty budeš v hospodě myslet sama na sebe že reaguješ na svůj přízpěvek.
My na tebe budem v hospodě myslet
Vyrážím
tak já si na Tebe připiju
Ne!!! Tak se to jmenovalo předtím, teď je to "Chicago Grill"
tak mi prosim dyštak napiš smsku abych to nebral zbytečně v těch mrazech.
@CzechIdol: nic nechci, mám to hodit na kompost nebo to někomu narvat, kdo z toho bude mít radost. Já když jsem začínal, tak jsem taky dostal spoustu kytek. Až tobě porostou, tak je taky budeš rozdávat a to mi stačí.
Za chvíli vyrážím..čeká mě 6 hodin ve vlaku...jak se ta hospoda jmenuje?
Tak dorazím taky ale jen na otočku. Sic mám dovolenou, ale připravovaná rodinná oslava bude zítra a je potřeba něco málo dodělat. Tak přijdu na pátou a v před šestou hned pryč abych moch v 18:30 jet z autobusáku za Ještěd.
Martin Honzejk
snaž se snaž, snad to výjde
Nemocná nejsem, jen nestíhám, z posledního jednání jsem dorazila v půl dvanáctý v noci.
Přijela bych ráda, ale nejsem si jistá, bohužel musím ještě po obědě s klientem na jednání do banky a jízdenky na odpoledne jsou už dost probraný. Ale budu se snažit.
Co se tyce rostlinek, tak bych mel zajem, jen potrebuji vedet dopredu co za to
no u trojek sme se domlouvali, že přijde.
chcete někdo kryptošky? nebo limnophilu?
lidi co je s naší kytkou???? ozvala se někomu není nemocná dorazí zejtra??
skvělé zprávy
0 21.02.2013 20:05 CzechIdol – Ancik
Hele, kdyby jste nekdo chtel tak mi pisnete, mohl bych Vas podarovat malinkatymi Ancistrusy obycejnymi, protoze se mi povedlo objevit dalsi varku, tak muzu dat od 1cm az po 2cm. Tak zitra ahoj
Jasně to je dobře.
Žena to eště neví ale budu........
Jo jo a já stele nic nevím no tak uvidíme.
Tak se nám to blíží lidičky
Věř a víra tvá tě uzdraví. To znám a pak je to úplně jinak. Já zastávám heslo, nech to koňovi ten má větší hlavu.
Tak uvidíme a nechám se překvapit.
musíš věřit a pak to výjde
Ještě to nevzdávám jen ještě nemohu svojí účast potvrdit na 100% no prostě uvidíme.
hlavně když příjdeš, pak je jedno jestli jsi přihlášenej, důležitá je účast a to snad tedy dorazíš
snad na tu tašku nezapomenu
tak snad to bude v jiný termín
Už jsem se registroval dříve, ale nějak to nepobralo, až nyní jsem zjistil, že nás tam je nějak málo a i já scházím, tak snad přispěju k účasti a už se těším.
Pulpy, tu tašku s peckou mi vezmi s sebou. Mějte se zatím fajn
No jestli to tentokrát nevyjde tak to nebude z pracovních, ale rodinných důvodů. Hold se chystá nějaká slezina a nevím přesně na kdy a jeden z termínů je i 22 tak jen doufám, že to bude jindy.
Martin Honzejk
snad aspoň jako minule
aspoň na chvilku
To se nedá nic dělat holt děláme
"V DOBĚ ELEKTRICKÉ"
Do práce chodíme s odporem.
V práci pracujeme pod věčným napětím.
No a když se dotkneme vedení tak nás nakope.
Tak a je to tady. Původně jsem sliboval že dorazím a nějak se to hroutí, no tak uvidíme.
Martin Honzejk
Starší reakce
nevim, nějak se po ní slehla zem
E: možná dělá mrtvýho brouka, aby si nepokazila těch 1000 příspěvků na fóru
A co naše kytí že by na nás zanevřela
a pokud bude zájem, dotáhnu kryptošky, už zase nějak moc rostou
skvělé
to je fajn
už se těšíme
Přidat reakci
1 ...... [26] ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27619x