Tak když už máme jasno v tom kdy, tak si ujasníme také co
Poptával jsem nějaké krevetky nenáročné a aspoň trochu vybarvené tedy asi cherry (mám nabídku od Treemana a tuším ještě někdo se zmiňoval, ale nepamatuji kdo). Šlo by o pár kousků jestli se jim už u mě konečně bude líbit na stálo. Myslím že rozumné množství aby to byla skupinka s obojím pohlavím je asi 10ks.
Rád bych si pořídil nějaký druh červeně vybarvené rostliny (jestli u mě půjde) třeba Ludwigia repens (zakucelka plazivá), takže pokud někdo má něco takového nazbyt, nepohrdnu.
Zároveň pokud má někdo o něco zájem ode mě tak jukněte na prezentace mých akva a napište si, pokud bude nějaký přebytek, tak rád dovezu (týká se rostlin). Určitě by mělo být dostatek Salvinia minima z minulého srazu od Kytky (podařená plovoučka, která už u mě pokryla celou hladinu 25L akva).
Ještě nabízím Endlerky, těžko spočítat kolik jich tam mám (10-20ks), jsou to povětšinou mladé kousky (samci se čerstvě dobarvují) a ač se mě jich nechce zbavovat tak přeci jen bych tam časem nechal jen krevetky (na živorodky to akva není zase tak velké ikdyž se jim daří).