Srdečně zdravím a chtěl bych říci, že jsem moc rád, že jsou lidi mající zájem o rybičky a mají zájem se sejít také někde v Liberci.
Poslední sraz jsem vyprovokoval a následně upravil dle protinávrhu na jiný termín, ale sešli jsme se jen tři. Zde jsme se opět domluvili "Tres faciunt collegium", že bychom mohli další sraz uskutečnit ještě během prázdnin a v podstatě i navrhli termín, který by nám vyhovoval. Termín byl publikován ihned, protože kvůli dovoleným jsme nepředpokládali větší přínos k dotazníkové akci. Osobně bych byl nejraději, kdybychom se skutečně každý pátek mohli scházet a popovídat o akvaristice a dalších zájmech.
Já osobně na dřívější srpnový termín rezignuji, protože jsem v zahraničí. Nevím, jak ostatní, ale třeba se dostaví také a budou mít jistě zase trochu více radosti, že by si popovídali o zajímavých záležitostech a za týden se sejdou s dalšími lidmi ještě jednou a trochu pořešit snižování teploty v nádržích při aktuálních vysokých teplotách
Kromě termínů se posledně také diskutovalo, zda by se nemohl sraz konat v sobotu, což by více vyhovovalo některým, kteří pracují na směny, ale zatím to nemělo takový ohlas jako pátek.
Rovněž, že by bylo možné se domluvit i na nějakém např. 1. pátku v měsíci bez další větší diskuze o termínech. Zatím to je na individuálních iniciativách a dohodách. Třeba dospějeme k nějakému všeobecnějšímu souladu.
Ještě jednou všechny zdravím a přeji nám více srazů v Liberci