Setkání akvaristů - Liberec
když se vzdáš dalších čtyř Helen, přinesu ti ty samičky dvě
0 11.01.2013 17:23 lhajek [1870] - Rostliny já si je nenasadil do 300l, ale to je už odchov z 300l aqwa
právě aby byly lépe po ruce, tak jsem je přelovil do Třípokojáku a k Prckům, já Ti je donesu jen tak, to bys na tom jinak prodělal
Jasně že mi to nevadí na oplátku bych ti mohl přinýst pytlík Liaporu frakce 1-4mm na vyzkoušení třeba v jednom akva v třípokojáku pokud máš zájem a chce se ti to předělávat
No to nevím kam budeš jezdit pro šneky protože Půlpy si docela dobrou násadu 30ks
nastěhoval do 300-stovky a to je jedna z hlavních zásobárna šneků našeho komiťééétu!!!! Voni se starodávní Májové fak asi stefili s tím koncem světa ale jedná se o konec světa okružáků a levatek!!!
Jinak tedy se vzdám 5ks helen a vezmu jich jen 4ks
abys mi přinesla alespoń lísteček a ještě jednu samičku red cherrykdyby to šlo
Gurama123 napsala: Čo tak urobiť zraz niekde na slovensku?
Stačí když se toho ujmeš a zorganizuješ ho.
0 11.01.2013 16:59 Gurama123 – Slovensko
Čo tak urobiť zraz niekde na slovensku?
Přivezu ti Salvinii, když se vzdáš Helen.
Kam pak budu jezdit na šneky?
Pokud Ti nebudou vadit mladý kousky, daleko do dospělosti, tak Ti můžu donýst
(vybral bych ty větší 7-8mm) a nebo ještě Invalida tu nabízel Helenky
Děkuji
Já mám pocit, že tahle poroste kdekoliv.
Vezmu ti jí ke Trojkám, to je nejdřív
No já bych pár kousků Clea Helena vzal cca tak 5ks
Já bych měl zájem o hnědovku: Microsorum pteropus 'Windelov' , ale nevím jestli si ji mám obědnat ke Trojkám, nebo do Chicaga, nebo k Velvetu
sice je to na hraně, spíš trochu pod hranou, než mám podmínky, ale když roste ta klasická, tak by tato mohla taky
Kytka napsala: invalida napsal: Jo mám navíc heleny kdo by chtěl
Tenhle záškodník mi nesmí přes práh. A vůbec, distribuce tohohle tvora by měla být trestná, není pak čím krmit. Kde je PaDaaaaaaaa?
To je přesně u mě to dilema. Okružáci se mě zase moc nemnoží, ale je to jinak moc pěkný plž .... Ale ještě s pořizováním počkám ....
to ne, ale mám v pátek a pak v pondělí tak se mi moc nechce do liberce a navíc se musim učit
vždyť v sobotu a neděli žádný nejsou
Minulý víkend jsem ze 300l do Třípokojáku a k Prckům stěhoval necelých třicet kousků Helenek
ale jsou ještě malý od 2mm do 8mm
, už aby vyrostly, abych taky mohl rozdávat
invalida napsal: Jo mám navíc heleny kdo by chtěl
Tenhle záškodník mi nesmí přes práh. A vůbec, distribuce tohohle tvora by měla být trestná, není pak čím krmit. Kde je PaDaaaaaaaa?
no tak ten další pátek v Pardubicích
Jo mám navíc heleny
kdo by chtěl
já se radši ujišťuju, příští tejden totiž nemůžu kvůli zkouškám
studuješ vysokou a nechápeš datumy?
tenhle pátek jsou volby, příští pátek sraz v Liberci a přespříští v Pardubicích
takže opravdu až příští týden?
Starší reakce
invalida napsal: Kdy to vlastně je....musim vyřešit šéfa
pátek 18.1. od pěti odpoledne
Kdy to vlastně je....musim vyřešit šéfa
tak se pak domluvíme
časem budu mít volný nejaký mladý limie.
nevadí
Hele edlerky už sem pořešil daroval sem samici a samce a ted mam akorát v akva malý
máš ještě nějaký přebytečný Endlerky?
u mne žádní nejsou
ale donesu Ti modrý paví očka, jen mi to musíš U Trojek ve středu připomenout
Prosím, prosím, hlásím se o malinké "krmné" šnečky.
jo když si to člověk umí zařídit
vezmu komplet co mám přebytek a hodím to do placu
Tam kde já ... taky ženatej a kreditka je moje ne manželky
ta má jen debetní kartu k prázdnýmu účtu
Kdyby zbyla a trefím tam........
Bude někdo chtít na LBC srazu 18,1,2013
Riccii??? abych jí schraňoval na sraz
Starší reakce
zkus Arapepu je z Lb pravidelně má inzeráty na iFAUNĚ pouze tam zadej omezení na Liberecko a naskočí ti tam jeho inzerát, kde má svůj mail
rybicky.net/profil/10298
zkus mu napsat, je to můj bratranec. Kdyby se neozýval, tak napiš mě co potřebuješ a já se zeptám..
0 25.12.2012 15:52 BR – Tlamovci
Zdravím, nevíte někdo o nějakém chovateli z Liberce a okolí kdo by měl tlamovce?? Díky za reakci.
Starší reakce
To je dobře Václave nedodělaná práce se musí dokončit už se na tebe těším v lednu jetli teda dorazíš??
Já...já konec nemůžu dopustit.,...mám ve sklepě nevypitý víno a to by byla škoda nechat zkazit
Haló je u nekdo kdo přežil taky konec světa??
Starší reakce
Héééj no jestli budou chtít mejt nádobí tak do toho nejdu
To raději hambáč z Mc Donalds měl sem ho jednou v životě a mám s toho trauma jako z nádobí doooo-
dnes!!
Zatím jsem vždy byl pro tu první verzi. Jen do jedné hospody už nesmím tam jsem před deseti lety zrealizoval třetí verzi včas uteč.
Přidat reakci
1 ...... [29] ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27619x