Setkání akvaristů - Liberec
Ahoj Leni, jj, to jsem v práci, dělám do 16:30. Pak už jedině neděle, nebo zkusím příští týden dorazit do LBC někdy mezi 12. a 16. hod - když se podaří.
OK
máš ho mít
Ahoj ja bych si vzal to monoselenium budu stehovat akva tak nepohrdnu prebytky rostlinek krome plovoucek ty musim zredukovat dekuji
Ahoj, lepší by to bylo dříve,než přijdou kluci! Mám do 12. a potom je nachytám! Ale to jsi asi v práci?
Ahoj Leni, já se přizpůsobím, jak se to hodí tobě. Spíš odpolko - můžu tak od 17hod a déle. Den prakticky kterýkoliv..
Ahoj, pro krevetky se můžeš klidně zastavit, kdy se ti to asi hodí?
Ahoj všichni, tak nám to v pátek nevyjde, budeme mimo LBC. Takže snad příště.. Měl jsem domluvené krevetky od Lenky, zkusím ji kontaktovat, rád bych si je v týdnu vyzvedl, jestli to tedy stále platí
užijte si to a snad příště se uvidíme!
Ok, počítám s tím pro Tebe
ahoj Mišáku, Pupečník beru, zase jsem ho rozdala!
ahoj Půlpy, ty paví očka bych brala a jestli máš přebytky plouvoucích rostlinek, tak taky, vzala bych něco do práce!
hlavně, že dorazíte
o tom nepochybuju
, ale pojedu asi rovnou z práce z prahy...
minimálně já počkám
pokud dorazíme, tak asi celkem pozdě...
0 01.08.2014 21:36 půlpy [2138] nemáte někdo zájem si rozšířit hejno teter průsvitných o jeden kus? už je sama samotinká a v brzké době nemám v plánu pořídit si jejich hejno
donesu na sraz
dál můžu donést 2 až 3 samečky pavích oček ( tělo celé modré a všechny ploutvičky červené ), určitě donesu plovoučky ( Limnobium ), můžu donést Monosolenium tenerum , piskořky, třeba si ještě na něco vzpomenu
v pátek
0 01.08.2014 11:08 půlpy [2138] POZOR POZOR !!!
Již za týden v pátek 08.08. od 17hod. v restauraci Chicago v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí.
Pokud už nyní víte, že se zúčastníte, prosím Vás o přihlášení na:
rybicky.net/akce/1466
kvůli úpravě rezervace přibližného počtu míst.
mějte se pěkně a v pátek 08.08. na viděnou
Starší reakce
POZOR POZOR !!!
Již za necelé dva týdny v pátek 08.08. v 17hod. v restauraci Chicago v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí.
Pokud už nyní víte, že se zúčastníte, prosím Vás o přihlášení na:
rybicky.net/akce/1466
kvůli úpravě rezervace přibližného počtu míst.
mějte se pěkně a v pátek 08.08. na viděnou
Starší reakce
hlavně, že jste dorazili
Ahoj, dorazim se zenou o chlup dyl, musime jeste do banky. Martin
Dobrá
ahoj Půlpy, vem prosím jen tu trpasličí živorodku, tu mečovku ne! trochu jsem to akva překopala, tak by byla navíc! Díky
jestli jsou už větší, tak snad ne...ale stejně bych je tam raději pouštěla na noc, aby se stihnul,,potěr,,rozkoukat
třeba 10! Myslíš, že těm velkým ty tetry nic neudělaj?
Dobře
A množství
?
já bych si zase potěr vzala, ten od tebe už vyrostl, tak jsem ho dneska přelovila do spol. akva, doufám, že ty tetry meděný mi s nima neudělají neplechu!
sem si to myslel, zkusím ti trochu vzít
masožravky sem někomu nesliboval? mám i nějakou bublinatku do akvária
Já je do koše neházím, vždy je někomu přibalím k rybám
...akorát se množej rychleji než ryby a to je co říct
Určitě je vezmu
určitě vem všechny nadbytečné plovoucí, všechno se to zkrmí, je to lepší, než to házet do koše!
souhlas
Jj, neni problem, vezmu je a uvidis. Vysadim tam misto nich ty tvoje a ve stredu uz snad budu mit ten hemianthus micranthemoides, tak si krome koberecku vpredu udelam i kericek vzadu. Tak v patek udelame change
Jestli by jsi je časem dával pryč, tak bych si je vzala...
Super!
tak se těším, snad se mi ujme. Já mám tu valisnerku spiralis. je krásná, ale jakmile vyroste do tří čtvrtin akva, tak skončí. Mladý jsou krásný, dlouhý jdou do kytek, nevím proč. Takže asi půjdou pryč. Možná je nabídnu dál, třeba se jim nedaří v mým akva nebo vodě..
Já je mám, jak se mi zrovna chce...Když mám v akvárku potěr-tak je nechám dlouhé přes celou hladinu -tam a zpět
A když potřebuji, aby akvárku trochu prokouklo, tak jim udělám mikádo
A s uhníváním nemám problém...
1,5m??
no to bude mazec. Asi menší.. dají se zastřihovat? Někdo píše že bez problémů, někomu pak hnijou, tak sám nevím.
Tak já si počkám - až bude časem rostlinstvo
Chceš ty valisnerie větší a nebo menší? Mně je to jedno, co vyberu. Všechny pak stejně dorostou kolem 1,5 m...
Množí se, ale jestli jich máš nadbytek - tak jimi nepohrdnu. Pokud se jich chceš zbavit, tak je adoptuji
ahoj
chceš opět donést piskořky, nebo se Ti už množí sami?
Fajn, díky moc. Něco si za to vymysli. Z akva zatím nemám co nabídnout, maximálně levatky a to je asi tak všechno
ale časem určitě budou rostlinky a tak...
Ok, budou 2
Ahoj, jestli oželíš dvě Valisnerky, tak by to bylo fajn. Ale stačila by i jedna. Dííík!
Ahoj, jak tedy s valisnerií ? Jednu, dvě, více?
Leni, vezmu ti zase nějaké plovocí rostlinstvo pro sumce, ať si pošmákne
Jo a budeš chtít i nějaké petky na krevetky?
Přidat reakci
1 ...... [13] ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27619x