Setkání akvaristů - Liberec
Ahoj Půlpy, nemáš ještě nějaké Piskořky?
to je škoda, tak snad příště
óṕṕ děkuji ...
Jéééé to se mám, mooc děkuji!
Kluci budou modří
Třeba 4 holky a zbytek kluky! a budeš mít i ty modré?
Neboj donesu, chceš jen samce nebo i samice?
2 04.09.2014 16:55 Lenka Na sraz určitě dorazím!Pokud se něco nepřihodí!
Ahoj Půlpy, očka si ráda vezmu, ale tak 10! nemáš nějaká modrá? V Liberci je nemůžu sehnat
0 04.09.2014 05:48 půlpy [2138] POZOR POZOR !!!
Již za týden, v pátek 12.09. v 17hod. v restauraci Chicago v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí.
Pokud už nyní víte, že se zúčastníte, prosím Vás o přihlášení na:
rybicky.net/akce/1467
kvůli zamluvení přibližného počtu míst.
mějte se pěkně a v pátek 12.09. na viděnou
Donesu Ti tedy paví očka, mladé limie černopruhé a možná i malé mečovky
3 03.09.2014 22:37 jriedr – rybičky
Zdravím všechny ... založil jsem další akva a pokud by někdo měl přebytek nějakých živorodek, vzal bych si je jako nový základ ... dvanáctého se zúčastním, přebral bych si je na srazu ...
Tetry prý děkují
mám velkou síťku, tak to snad výjde v poho
Tak ruším nabídku tetry průsvitné, naopak beru pro ni od Káti kamarádky
nalakat na zradlo, jak jinak
dekuju, kdyz se podari, podari. Kdyz ne, tak ne..
tak abych začal odchytávat, týden a půl na to torpédo by mohlo stačit
OK
Ahoj Půlpy, to Danio bych vzal, jak jsme se předminule bavili. Mám taky pruhované, tak aspoň udělají pořádný gang
12.dorazím na 99%. Kdyby někdo chtěl, můžu nabídnout maximálně olšové šištičky pro krevetky, z Českého ráje, žádné chemikálie ani těžké kovy... hezky vysušené. M.
když jich je tolik
Ale notak, jsou tu i milovníci ,,plevelných ryb,, a slova - očka a zkrmit mi přijdou úplně brutální
Rozděl je mezi Lenky, budou rády a nemusíš nic tahat do Prahy
ještě můžu nabídnout Dánio pruhované, ale tam je problém, jestli se mi ho podaří ve 300litrovce odlovit
a pak pokud někdo má zájem můžu donést piskořky.
Kružníky a okružáky ani nenabízím, ty povezu ve středu před srazem do Prahy ke Trojkám, a očka samce jsem slíbil Lence - část bude ještě pro jednu Lenku a zbytek na zkrmení taky ke Trojkám
Doufám, že dovezu naopak z Trojek nějaké rostlinky
Díky
Jé, tak to jsem moc ráda
Příště je beru s sebou
ty dvě tetry černý bych bral, mám tři, tak se aspoň nebudou bát
Ahoj, přijď, budeš vítán, já mám asi dvacet cherryn ve dvou aqwích, tak bohužel nemůžu sloužit. Neonek černých mám devět, tak taky bohužel nemám zájem, ale třeba se ještě někdo ozve, sraz je až za dva týdny
Zdravím akvaristi
Chci si přijed pokecat,už to plánuji dlouho tak snad do toho nic nevleze.Nerad slibuji co nemužu 100%splnit.Pročítam vaše zprávy,jen se chci zeptat kolik vas ma krevetky a jake a jestli někdo nechce hejno černých neonek cca 14Ks.
s pozdravem Laider
POZOR POZOR !!!
Již za dva týdny v pátek 12.09. v 17hod. v restauraci Chicago v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí.
Pokud už nyní víte, že se zúčastníte, prosím Vás o přihlášení na:
rybicky.net/akce/1467
kvůli úpravě rezervace přibližného počtu míst.
mějte se pěkně a v pátek 12.09. na viděnou
Starší reakce
Ahoj, zdravím vespolek, ano, bylo to skvělé a překvapivě s ohledem na prázdniny zvláště se nás sešlo dost. My se tam pomalu nevejdeme
Je jasné, že na koníčka si lidé udělají čas pokud možno vždy a byla by škoda nevyužít i prázdniny. Těším se na další schůzku a doufám, že noví přátelé příjdou zase. Bylo to příjemné.
Tak snad příště, tj. 12.09.
Zdárec všichni. Bohužel se zase nedostavím. Už jsem se těšil, že vás zase uvidím, ale bohužel musím večer být pracovně mimo Liberec a vracím se dlouho v noci. A to jsem měl mít celej den volno. No nic tak snad příště.
Martin Honzejk
děkuji
Mam prinesu
dobře
Ahoj, hlásím se na pupečník - jestli ještě máš
kolik toho potěru máš? Mně už něco zase vyrostlo, tak jsem je přelovila do společenského!Třeba 20? to se mi do odchovničky vejde!
děkuji
OK, donesu
Leni, ,,plovoucí zelí,,tentokrát nemám - nějak jsem ho rozdala zájemcům o endlerky...Ale mám asi tři malé živorodky sličné, tak pokud je nalovím, tak Ti je vezmu
Jo a kolik budeš chtít toho potěru endlerek - ten mix.?
Piskořky bych si zase vzala - tedy pokud fakt nevíš, co s nima...
Leni, to by bylo super! Staci napsat presnou hodinu, misto a penizky
kdyztak napis na 723682276 . diiiiiky!
taky bych bral pupečník
tak co třeba zítra po 18. h.? To už bude doma i Luděk, tak kluky pohlídá a můžeš mrknout na akvárka!
Přidat reakci
1 ...... [12] ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27619x