427.03.2015 11:05Doublecow[70] – Akvaristika v Jablonci n. N. Janovská ul. u Ostrého rohu
Na základě doporučení Katky z Jablonce jsem se byl včera podívat v akvaristice v Rýnovicích, kousek za Ostrým rohem směrem na Janov. Doporučuji ostatním se tam podívat také, pěkný sortiment všeho možného, rybičky, rostliny, krevetky, technika, vlastní výroba nádrží. Moc se mi tam líbilo včetně popovídání se zkušenými akvaristy - majiteli. Chcete-li potěšit duši, srdce, vaše partnery a nakonec i sebe, tak se tam vypravte, určitě si něco odvezete, minimálně jako já dobrou náladu.
Ahoj, bylo to zase pěkné a příjemné. Doufám, že jste vydrželi ještě dlouho po mém odchodu.
Nezapomeň, prosím, ty termíny dalších schůzek dát do akcí. Myslíš, že bychom museli měnit ten květnový termín? On to není zase takový svátek, spíše tam je nebezpečí, že by chtěl někdo vyrazit mimo na více dnů, ale skoro bych řekl, že takových nebude nad obvyklou míru.
další termíny setkání akvaristů v Liberci jsou:
10.04.2015
08.05.2015 - svátek, tak žádné výmluvy na směnu v práci
12.06.2015
docela mně překvapil ten květen, ale nerozhoduji sám
Tak to budou kluci radi tak si to uzijte, ja jsem ted zjistila, ze asi ani v dubnu se nedostanu, mam zavody a v kvetnu to taky nevidim a v cervnu je absolutorium, tak to netusim, kdy ja se utrhnu
pokud bude někdo chtít můžu v pátek donést piskořky, krmné šneky(levatky, okružáky atd), mladé paví očka 1 až 1,5cm (vhodné na zkrmení)
jinak donesu přebytky mechu, monosolenia, hygrophily, limnophily, sagitarie, ricie a možná i další - budou na stole, kdo dřív příjde ten dřív vybírá a bere
Nemáte někdo kontakt na pány Michalíka a Patku, kteří před lety chovali sladkovodní jehly Enneacampus ansorgei (dříve Syngnathus pulchellus).Díky
Vyzkoušejte
006.03.2015 15:49půlpy[2168] – Setkání akvaristů v Liberci
Již za týden, v pátek 13.03. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se prosím přihlašujte na: rybicky.net/akce/1582
v pátek 13.03. na viděnou
Starší reakce
027.02.2015 11:53půlpy[2168] – setkání akvaristů v Liberci
tak už se blíží další termín setkání!!!Již za dva týdny, v pátek 13.03. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se prosím přihlašujte na: rybicky.net/akce/1582
zatím se mějte pěkně a v pátek 13.03. na viděnou
Starší reakce
115.02.2015 19:01Drmlic
no pulpy tak aby se nás tam pohodlně vešlo 20, ať si nesedíme naklínech
Bylo to bezva a nádherná účast, že bylo až těsno. Doufám, že jste pokračovali ještě dál po půl deváté.
Dnes jsem vytáhnul z akvárka takovou docela velkou kryptokorýnu Wendtovu, protože zacláněla, má-li někdo zájem, tak ji věnuji. Na trase Liberec/M.Boleslav přivezu.
Děkuji všem za účast a hlavně za pěkný a příjemný večír
Tentokrát se nás sešla rekordní účast
Bylo nás celkem 18 akvaristů
Tak doufám, že to za měsíc ještě vylepšíme a zarovnáme aspoň na dvacítku, pro jistotu zamlouvám stoly v zadní místnosti
Mám doma www.akva-exo.cz/… tuhle čerpací hlavu, ale bez toho spodního plastového dílu (sacího koše). Neválí se náhodou doma někomu navíc? Kdybych k tomu dokoupila biomolitan, da se to na sebe nějak napasovat? Případně kdyby k tomu měl někdo náhradní přísavky, tak bych měla zájem...
Prosím každého, kdo má nějaké přebytky akvarijních rostlinek, tak ať je donese na 17h. Je pro jednohu klučinu, co potřebuje osázet akvárium. Zdrží se asi půl hoďky.Předem Děkuji
Starší reakce
106.02.2015 12:24půlpy[2168] – Setkání akvaristů v Liberci
již za týden, v pátek 13.02. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1581
zatím se mějte pěkně a v pátek 13.02. na viděnou
Ok, Helču odlovím a anubiasy vezmu, mám jich tu teď kvanta, dneska jsem dostala obrovský trs. Jinak kořen od tebe je super, perfektně se mi do aq hodil, rybky jsou s proplouvačkou taky spokojené
Nechce nekdo s premnozenymi sneky Helenu na jejich redukci?
Jinak pokud by kromě piskořek měl někdo navíc i nějaké levatky nebo okružáky, ploské i kanadské, tak bych si ráda vzala pro kamaráda akvaristu, který je bohužel z daleka a potřeboval by...
Kdyby mel nekdo na vymenu nejake rostlinky vhodne do popredi akvaria, budu za ne moc rada. Treba sipatka nebo sipatkovec by se mi libily nebo neco podobneho...na vymenu privezu hlavne stonkovky a plovoucky...
Ahoj ja urcite prijdu, Kuba tentokrate zustava doma, takze bude cas a klidek kdyby nekdo chtel, muzu vzit nejake plovoucky, nasla by se i nejaka ta obyc stonkovka...
To Pulpy: kdyby byly piskorky, tak nepohrdnu
Tesim se...
030.01.2015 16:10půlpy[2168] – Setkání akvaristů v Liberci
POZOR POZOR !!!
Už se blíží další termín setkání,již za dva týdny, v pátek 13.02. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se přihlašujte na: rybicky.net/akce/1581
zatím se mějte pěkně a v pátek 13.02. na viděnou
Je tu nějaký zájemce na vallisnerii giganteu? Jestli ji mám vyndavat z akva a nebo ne. Kdyby byl zájem tak ji vezmu ráda a když zájem nebude,tak ji nebudu zbytečně vyndavat - aby se pak někde nevyhodila...