Setkání akvaristů - Liberec
Invalida má horečky, pozdravuje vás, ale přijela jsem sama.
Máte někdo info jestli dorazí Venca Invalida? Já dorazím.
mněl bych tam být na pátou
ještě jeden kluk se má zastavit pro rybičky a kytky
Pokud přez Jablonec tak to máš nejjednodušší přez rychlostku jinak pokud to vezmeš po starý tak když už jedeš takmůžeš se cestou stavit v Proseči nad Nisou v akvaristice na kukačku
Nee ... já pojedu někde od Jablonce n/Nis.
jedeš směr (Praha-Turnov-Hodkovice-Liberec)
nebo (Hrádek-Chrastava-Liberec)
nebo (Frýdlant-Mníšek-Liberec)
Ptám se že bych tě mohl v 17:30 nekde po cestě vzít za chvost jedu autem z práce
Jedině autem, jinak od nás nemám šanci
ale odkud jako směr odkud vtrhnu do Liberce to poznám až tam budu
To já si cestu nastuduji, ale kdo ví co se stane. Kde bude převržen kamion nebo kde odbočím mimo plán a včil jsem v ři..
Já tam budu včas. Odkud přijedeš a čím?
Jednání s velením v práci probíhají tak se nechte překvapit jestli všechno dopadne tak bych to moch stihnout na osmou. Ale držte palce.
Snad to dopadne a budu tu inventuru připravovat až o víkendu.
No tedy!! ty chodíš akorát když nechodím já
Zase se nepoznáme!!!
Jo to vím a fakt mne to se...
uvědomuješ si že to bude druhé áčko za sebou
mněl by ses polepšit
snad to výjde příště
Bohužel dneska to nestíhám příprava na inventuru tak nemohu z práce odejít.
Tak lidičky dorazím tak v 17.30-18:00 nejpozději jelikož do 5-ý hodiny musím ještě makat. Už se na vás těším
kdybys přijel rovnou vlakem či busem a nevěřil si, že trefíš, dej vědět a skočím pro Tě
Zatím se neregistruji a nic neslibuji, ale jestli všechno dobře dopadne tak budu v pátek končit v 19:00 a to znamená, že bych moch dorazit tak na půl osmou.
Víc budu vědět v pátek a pak se uvidí. Tak srazu zdar.
To bys měl jinak bude příště výkupné
Mám navíc vločkový krmivo
Včera sem byl v akvaristice v Proseči nad Nisou u Peukera a můžu říct že se krám zaplnil o poznání více mají tam novou techniku co2 a i jiné novinky
pokud bude kousek budeš moc hodný
tu druhou mám jen trošku zbarvenou do červena, chceš?
pokud budeš chtít donesu
Aby nedošlo k mýlce ricii mám navíc a ne že ji chci
Jen tu kryptošku beru ....
dobrá i u tebe si znamenám co dovalit.-)
Vypadá to že je to ona ....
Jo vida na ricii jsem zapomněl ... asi hrst by se tam taky našla navíc...
Dobrá znamenám si
Treeman napsal: bude chtít někdo Ricii mám jí naboxíkovanou a bude i nejaká volně kousek
bude chtít někdo Ricii mám jí naboxíkovanou a bude i nejaká volně
hmm tak to je asi blbý no
Horní Hanychov dle ulic od 2 do 7,2° já mám kolem 12°spíš malinko víc, což už je znát
kosokvětka se dá v liberecký vodě pěstovat, měl ji sollik v horním hanychově (jen nevim jakou tam měl vodu)
Jsem vybíravej
... jeden A. s nezaručenou varietou už mám a vyklubala se zní nějaká větší varieta než jsem čekal .... Dal bych přednost kdyby někdo si aspoň myslel že ví že má A. Pettie takhle raději ne ...
Luteu můžu doporučit, je krásná.
No jednu Wendtii už mám (Tropica)... Podle fotek v atlasu mě ta Afinis přijde zelenější ....
Spíš bych šel ještě do C. lutea
Levatky ti dovezu, malej Anubias barteri ti můžu vzít, ale za variantu neručím.
ta Cryptokorina Affinis je zbarvená podobně jako ta Cryptocoryne wendtii var. brown, ze spoda hnědá až červená, nahoře zelená až tmavě zelená, jen ta moje nemá krepatý celý listy,ale pouze obvod listů
0 11.01.2013 18:28 lhajek [1870] - Rostliny Toho jsem se obával .... nej zájem o Fontinalis antipyretica a toho je nejmíň .... prostě vezmu co půjde z toho co jte chtěli a pak se na místě poperete
@Kytka: ano Levatky chci na chov. Už jsem je v akva měl asi s rostlinama zatažený a normálně vymizely. Kružníky nemám, ale předpokládám že se na rostlinách od tebe rozšíří také
U mě se daří zatím jen Okružákům a to v rozumné míře ... na krmení jich fakt nemám .... Ale pokud by někdo chtěl pár kousků Okružáků tak mohu poskytnout, ale ne moc ....
EDIT: jo trochu dubu mám taky
letošní ....
EDIT2: tedy loňský
EDIT3: Jo a neměl by někdo tyto dvě nazbyt:
rybicky.net/atlasrostlin/cryptocoryne_affinis
rybicky.net/atlasrostlin/anubias_barteri_var_nana_petite
A víc už needituju
copak o to, ta kosokvětka by se mi taky líbila
ale s tvrdostí se na 10° a míň nedostanu
Já mám na zahradě asi 16 velkejch dubů ale manželce řeknu že je od tebe vezmu...ne že mě práskneš že mám svý a stačej mi
tu prameničku bych zkusil na kořen do 1.120l, tam by byla hned pod světlem, tak snad by se jí mohlo dařit
Můžu nabídnout kromě Helen Ampulárky, Cryptocoryne wendtii var. brown, Egerie, nějaké mokřanky, možná i Cryptocoryne albida ( ale nevím jestli ji nebude chtít u Trojek Fidorka za krevetky)
Edit: na listí jsem zapomněl, taky můžu donést - ročník 2011
Mám pár kousků usušenejch dubovejch listů do krevetárka má někdo zájem??
Jé, ty se konečně dostavíš?
Jestli chceš levatky na chov, tak našlo. Já je naopak expeduju, nechávám si jen okružáky a kružníky.
Salvinia minima a Limnophila sessiliflora ti přivezu.
Mě by se zase líbily Lomariopsis lineata a Fontinalis antipyretica.
A nebo ve státě Maranho znám tam prima místečko
Gurama123 napsala: Čo tak urobiť zraz niekde na slovensku? Přidat reakci
1 ...... [28] ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27619x