Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - Liberec

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

Přejít na předchozí stránku 30 Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - Liberec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida Re: Tomas Enderson
Já to myslel jinak... smich dycky se řikalo zaplať nebo budeš mejt nádobí... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tomas Enderson Re: invalida
No kdo dneska má každá slušná hospoda myčku a ty lepší i tu automatickou a ne na ruční pohon. :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida Re: Tomas Enderson
A kdo pak bude mejt nádobí?Tomas Enderson napsal: Tak tohle vypadá fakt super a i vařej tak se člověk bude moct nadlábnout. palec potlesk stydim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tomas Enderson Re: půlpy
Tak tohle vypadá fakt super a i vařej tak se člověk bude moct nadlábnout. palec potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lhajek Re: invalida
Tak to se také vynasnažím :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Doublecow Re: Kytka
Díky, už se moc těším a počítám na 100%, jsem také zvědav na nové místo ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: invalida
konečně se přijedeš podívat i na Liberec smich
 Reagovat na tento příspěvek 6  - S invalida Re: půlpy
Neslibuju ale pokus testnu...přece jen dlouho ženatej a chudej :-O
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: Treeman
taky mám odpolední, ale i přesouvám něco z letošní dovolený, tak by neměl být problém s volnem ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: invalida
Venco, je, neboj, jen musíš popojet tramvají kousek dál aby to nebylo tak drahý ;-) nenechám Tě v tom samotného ahoj
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida
Je kam jít po skončení? Kdyby mrzlo atd...pro ty trochu přespolní...jakože přes 2 pole a dál?
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Treeman Re: Kytka
V tomto týdnu 14-18.1,2013
mám odpolední ale si normálně dezertuji z worku abych vás mohl zase lidičky vidět bo je mi s vámi dobře jste stříbrní,bronzový,zlatí ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: půlpy
půlpy napsal: ještě nemaj kalendář na leden smich
taková prkotina mě nemohla zastavit, máme tam rezervačku potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka – Sraz i v příštím roce
Tímto veřejně oznamuji, že ingorujeme konec světa a tudíž je naplánovaný již další sraz akvaristů v Liberci. Bude se konat v pátek 18.1.2013 od 17:00 , tentokrát na nové adrese: Restaurace Chicago Grill, Na Perštýně 241/5, odkud je to blíž na obě nádraží.
Prosím o přihlášení na akci zde rybicky.net/akce/1005 (varianty ANO-NE) - budeme dle počtu korigovat množství objednaných prostor - buď stůl nebo celou hospodu :-D.
Vítáni jsou všichni, kdo chtějí dorazit - Liberečáci i přespolní, pozvaní i nezvaní, nováčci i kmeti, muži, ženy, děti, ryby velké i malé bez rozdílu ploutví smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: Kytka
ještě nemaj kalendář na leden smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: Treeman
Tak já vám řeknu, jak to dopadlo smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Treeman Re: půlpy
Perfektní práce agente výzvědné služby a koukám že tam je i separé velkej stůl. No uvidíme jak to dopadne. potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: půlpy
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy
Lidi, tak je to tu americká restaurace s kuchařem který se přistěhoval do Čech, jmenuje se to tu "Chicago grill", nekuřácký, s delší otvíračkou než Na kopečku (v pátek do 24hod) a hlavně příjemnější obsluhou potlesk aspoň než nás poznaj :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Treeman Re: Doublecow
No souhlasím s tebou jestli se povede že se sejde více lidiček tak to bude zase zajímavější:-) Jsem na to zvědav kolik lidí se nás sejde v Novém roce po tom konci světa :-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy
dnes se tam po práci stavím ;-) pokud mi do toho zas něco nevleze :-( aspoň zjistim nynější název a jak to maj s akcema, jen musím ještě zjistit od Kytky, které datum vyhrálo ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lhajek Re: Doublecow
Jo jo na parkování už jsem koukal že by neměl být problém a mám to skoro na příjezdu do Liberce což se mě moc líbí, po Liberci totiž nerad jezdím .... Už jsem se tam ztratil tolikrát ....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Doublecow Re: Peetman
To by mohlo být rovněž dobré místo, také se dá v blízkosti parkovat minimálně v parkovacím domě, ale i přímo na ulici. Jen abychom nezapadli do té ohromné jámy vedle.
Že by nás bylo ještě více než obvykle? Už se těším.

Vašek ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Peetman
Mexicana Bar

maps.google.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky Re: Kytka
dřív tam bejvala pizza perštýn nebo tak nějak
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: Tomas Enderson
Roh ulic Na Perštýně a Mlýnská. Barák je na mapě do trojúhelníku. Ale nemůžu najít číslo - používám www.mapy.cz
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tomas Enderson Re: Kytka
To si nepamatujete ani trasu, aby jste popsali kde to zhruba bylo? Jistě se najde někdo kdo bude vědět co je to za knajpu. ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: lhajek
Asi zůstaneme tajemný jak hrad v Karpatech, já tu vizitku totiž nemůžu najít ;-).
Půlpy, mohl by ses tam stavit?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lhajek Re: Tomas Enderson
Pravda pravda ... ať se podívám kde nejblíž budu moci zaparkovat ....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Tomas Enderson Re: Treeman
A že by jste nebyli tak tajemní a napsali o kterou putiku se jedná. :-(
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Treeman
No mě to vyhovuje také koncem měsíce a to nové místo setkání podporuji a hodnotím kladně. palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lhajek Re: půlpy
Neříkám že ostatní termíny by pro mě byly nepřijatelné, ale dal bych přednost spíš konci ledna :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky Re: půlpy
mě to je asi jedno s tím, že mám zkouškový takže netušim jak je budu mít, některý sou na celej den
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: lhajek
co se týče endlerek, tak jsem už přemýšlel při nabítce od Treemana, ale zatím nemám kam umístit, Třípokoják je prozatymně bez osvětlení a jinde nevím zda by přežily (Prcci jsou přeplnění očkama) ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: lhajek
takže jsi pro 25.1.? mně to příjde za dlouho, ale když bude většina, proč ne? sice se mi bude po ostatních stýskat ;-) ale vydržím to smich snad se mi podaří prosadit aspoň změnu místa setkání :-P
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lhajek
Byl bych spíše pro konec ledna.... Do anketky jsem to uvedl.

Zároveň dávám k nabídce endlerky (cca 10-20 dorostenců), chci je v akva vyměnit za krevetky, nejlépe tigery :-) To akva kde je mám je pro ně malé a potvory živorodý se množí jak o život ....
tak to je radostná správa potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Kytka Re: půlpy
No vidíš, pavích oček bylo dvacet, ještě že nemají hlasovací právo. Na vědomost dávám, že přežili všichni a daří se jim v karanténě dobře.
co by počtu účastníků jsi zapomněla přičíst své nové Paví očka smich a další maličkost vykopli nás kvůli živé hudbě a ne kvůli sportovním přenosům no i když to výjde na stejno, když mají mojí vizitku, mohli dát vědět předem rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka – Rekapitulace listopadového srazu
Zatímco v Praze bylo v pátek hezky, v Liberci sněžilo už od předchozí noci a nikdo to nehlásil tone.
Nicméně i přes dopravní komplikace se nás sešlo dost: Kytka, půlpy, Treeman, Doublecow, souky, krevetky a šnečci.
Z restaurace Na kopečku jsme kvůli sportovním přenosům museli odejít předčasně, nicméně jsme díky tomu objevily potenciální místo na budoucí srazy - je útulnější a mnohem blíže autobusovému nádraží, což je pro nás dojíždějící víc než podstatné.
Děkuji všem zúčastněným a těším se v příštím roce. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: půlpy
Možná bych termín posunula na později, ale každopádně pátek. Pošlu anketku a po vyhodnocení rozhodneme.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy – nový termín
navrhuji termín dalšího společného pokecu na pátek 11 ledna ;-) co Vy na to? a navrhnul bych i změnu místa ano ( jen musím zjistit jak se to tam jmenuje ) - info dodám jen co zajdu do města palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Treeman Re: Kytka
no tak vyrážím na akvárko sem použil sekačku a nejaké kytí ti vezu:-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: souky
Tady tomu říkám sníh, ale v Praze budou mít zas České dráhy dopravní kalamitu :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: Treeman
Budu tam už před pátou.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Treeman
já dorazím, na přesno bo musím zas kolem půl 7-mý letět dál:-(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky Re: lhajek
pražák no:-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - lhajek Re: Kytka
Jj to je u nás v horách běžné, ale toho sněhu je málo .... u Liberce prý něco kolem 15-20cm my tady na kopci ve Vysokým máme jen lehce nad kotníky, takže žádný sníh ....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky Re: Kytka
už jsi v lbc? přijdu cca v 18:45
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MarcoKing
Nechtel by nekdo 3x ancistrus sp. a 1x SAE??

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [30] ...... 41

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27626x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/8216-sraz-akvaristu-v-liberci?od=1451