Setkání akvaristů - Liberec
Děkuji všem za příjemný večír (sice jsem zdrhnul dřív na Drobný za bůra - se omlouvám)
sešli jsme se v sedmi lidech
a už se těším na příští sraz
P.S.: do kolika jste poseděli?
tak načechrat peněženku, nakoupit letenky a na sraz do Chicaga (grillu)

A sakra, nemám ještě letenku

Nezapomeňte, již zítra od 17hod. v Chicagu

A v Jablonci :
haftstein.sluzby.cz , možná i někde najdu vizitku s tel.číslem. Jestli budeš chtít.

To ano, ale kam? Kde máte dobré zkušenosti .... rybky v dobré kondici a tak? V Liberci jsem snad nikde v žádné akvaristice nebyl tak ani netuším kam volat a ptát se

Zdravim lidicky nejede nekdo na burzu v nedely do Prahy? diky

Tak hlásím, že rostlinstvo (plevel) již není....
Tak v tom případě je nejlepší volat přímo na prodejny a případně zamluvit. Jistota je jistota

0
[129] - divoká paví očka 05.10.15 08:46 kataChlum Již za týden, v pátek 09.10. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se prosím přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1762
těším se na Vás a v pátek 09.10. na viděnou

Tam jsem byla asi před měsícem a žádný jsem neviděla. Ale dík za tip. Zkusím tam aspoň cinknout a zeptám se, jestli se něco nezměnilo.
u Paukera, v tom velkým akváriu, jsem tuším vídal už nějaký přerostlý obludy, zkus to tam
V akvaristikách je sice mají, ale samá mrňata. U 3 cm rybky já opravdu nepoznám co to je za pohlaví. A prodavači jsou mnohdy rádi, že trefí ke správnému akva.

To byste byl zlatej. Přijde mi to jako nadlidský úkol. Bojím se, abych si nepřivezla samce a oni se mi pak neřezali. Jednoho už tu totiž mám.
blíží se další termín setkání!!!Již za necelé dva týdny, v pátek 09.10. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1762
zatím se mějte pěkně a v pátek 09.10. na viděnou

Dnes jsem koupil na inzerát 4 kousky a zítra bych se mrknul zda mám i samici a rád levně prodám
Pomalu v každé akvaristice
Ahoj, nevíte někdo kde by se, tady v okolí, dala sehnat samice Pancéřníčka kropenatého?
Moc sem nechodí, tak ti pošlu číslo

Ať se rovnou domluvíte...
Ahoj, zeptej se Lenky, možná bude mít přebytky Cherry

Kdo mate krevetky navic za rozumnou cenu, dejte vedet
Domnivam se ze jsem je videl v akvaristice za lodi minuli tyden

0
[2210] 12.09.15 13:14 půlpy termíny dalších srazů jsou:
09.10.2015
13.11.2015
11.12.2015
tak na viděnou

tak akvarko je nahoře všichni přežily a vcentru byla nova atrakce : )

taky donesu nějaký ten salát

Mohu vzít nějaké rostlinky, potřebuji probrat 125 litrovku.
Zdravim vas přatele hledam touto cestou nejakou dobrou dusi z Liberce ktera by mi poradila se zalozenim nadrže 1000 litru pro panaque gybicepsy sklary a cichavce predem moc ekuju
Ahojky lidi urcite dorazim : )
To nemusíš ani psát

neboj, zůstanu do soboty

Zatím nás je nějak málo

A já ještě ke všemu dorazím později (na 18h)...
Již za týden, v pátek 11.09. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1708
těším se na Vás a v pátek 11.09. na viděnou

. To jo, ale už k tomu jsou pak lepší předpoklady

Ano, vím o čem mluvíš

a ani být na cestě ještě neznamená že bude dosaženo cíle ....
A doufám, že vše vyjde a pojedeme, ale to budu mít tu jistotu, až všichni budeme v autě a připraveni na cestu

Také nad Rychnovem přemýšlíme

teď už nešlo, termín je vyvěšenej už od poloviny června (srazy děláme druhý pátek v měsíci) mně to například jak v srpnu tak i v září vyšlo na odpolední, tak jsem si vzal v práci dovolenou, záleží na každém a jeho prioritách

Nesel by ten termin o tyden posunout?jsem ted na dvanactkach a vzdy mi to vyjde na nocni vikend....

blíží se další termín setkání!!!Již za dva týdny, v pátek 11.09. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1708
zatím se mějte pěkně a v pátek 11.09. na viděnou

Přidat reakci
1 ...... [5] ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27626x