Setkání akvaristů - Liberec
Já už taky zamknul práci a frčím do LBC, tak ze chvilku ahoj!
ok, tak trochu jsem doufal, že dorazíš a do rezervace počítal i s Tebou, mělo by nás být asi pět

Nějak se mi nedařilo potvrdit účast a nevěděl jsem, zda v tom horku dřív nevyschnu, ale nyní už to asi výjde.

Dej tomu ještě čas. Vždyť sraz je,,až,, čtrnáctého...
Již za týden, v pátek 14.08. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se prosím přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1707
těším se na Vás a v pátek 14.08. na viděnou

blíží se další termín setkání!!!Již za dva týdny, v pátek 14.08. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1707
zatím se mějte pěkně a v pátek 14.08. na viděnou

V pohodě, já budu stejně do zavíračky

Ahoj Honzo, dostavím se, ale krapet později, musím ještě něco zařídit s ženou. Těším se

Tak super, konečně se taky u nás ukážeš

Chceš vzít na sraz ty ryby, jak jsme se o nich bavili? Dám Ti je klidně v 5L kanystru + vzduchování. Od pátku do neděle Ti krásně vydrží, z toho strach mít nemusíš.

Gratulace převeliká

Tak v pořádku doraž, místa bude dost

Pokud se něco nepřihodí cestou z Mnichova, dorazím. Těším se.
velká gratulace
tak příště Matyáška trochu zapijem, aby byl zdravý

Ahoj všichni, ani tentokrát nedorazím.. minule slavila tchýně s tchánem šedesátku, tentokrát si pojedu pro ženu do porodnice - v pondělí dvě hodinky před půlnocí se nám narodil synek Matyáš. Ptal jsem se ho na jeho názor na akvaristiku a vysloveně proti nebyl

takže možná další malý akvarista do liberecké skupiny

užijte si to! A snad příště..
to je škoda, snad Ti to výjde příště
Již za týden, v pátek 10.07. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1706
těším se na Vás a v pátek 10.07. na viděnou

blíží se další termín setkání!!!Již za dva týdny, v pátek 10.07. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1706
zatím se mějte pěkně a v pátek 10.07. na viděnou

Platí, mám ji tady v kyblíku a nechce se mi ji vyhodit a nic za ni nechci

Ted jak si ji předat?
Rostlinka ještě platí? Jsem z Liberce. Co za ní?
Děkuji za vyvedení z omylu a vysvětlení postupného přibývání. Mám mladé prvně a tohle se mi nepodařilo vyčíst.
Ty se nerozplavávají. O rozplavávání se mluví v případě jikernatých ryb, ne? Endlerky se rodí živé a protože samice není nejvetší tak je postupně rodí a nevrhne je najednou ve větším množtví jako třeba Gupka. Nebo je to jinak?
Prosím vás, jak dlouho se zozplavávají Endlerky. Průběžně je odlovuju už asi týden. Zhruba obden se mi nějaká objeví mezi dospěláky.
Ano mám. Už jsem prťata odlovila do porodničky. Tak to snad zvládnou.
Ty máš v obou akvárkách bojovnice, viď? Ty Ti je spolehlivě požerou. Pokud by jsi měla endlerky samotné, nebo třeba s neonkama, tak mladé můžeš nechat tam kde jsou a něco určitě v rostlinkách přežije.
Káťo hlásím mimina. Prosím tě, mám je odlovit nebo se zvládnou v těch plovoučkách schovávat dost dlouho na to aby přežily? Mají asi 3-4mm. To je normální? Přijdou mi obrovský.
Se svou vodou si jí mohu docela sluně přizpůsobovat, jen abych na to měl v práci dost času

možná budu mít o ty živorodky kropenatý zájem, ale potřebuji ještě chvilku čas na rozmyšlení
za kolik je má?

ono toho je v září trošku víc
od 11.09. do 27.09. je výstava rybiček v Praze v botanický Na Slupi
a od 12.09. do 16.09. je výstava rybiček v Rychnově n.K.
11.09. máme setkání akvaristů v Lb
a ještě čekám na termín srazu z Prahy,
budu si v září brát asi delší dovču

Ty jsou nádherné, u mne bohužel nešly a musela jsem je dát dál

Nelíbila se jim naše voda a přitom Heterandria formosa a Girardinus metallicus byly úplně bezproblémové.
No a koukala jsem, že hned v sobotu 12.9. je výstava v Rychnově o které dost vážně uvažuji

Další datumy setkání akvaristů v Liberci jsou:
10.07.2015
14.08.2015
11.09.2015
těším se na Vaši hojnou účast

Je

Není to u téhle potvory tak trochu jedno?

Hezká, škoda že si nemůžu založit dostatečné velké akva ....
V práci chystám vyměnit za trošku větší těch 12L a tam plánuji
rybicky.net/atlasryb/novoheterandrie_slicna ... snad je v létě seženu až bude akva zaběhnuté ....
Sice kosočtvercová hlava...a byla to fakt hlava

Monosolenium jsem si nebral. Tak to potom nevím kde jsem k nim přišel. I když teď jsem trochu na pochybách jestli jsem dobře viděl. Sice kosočtvercová hlava byla jasně patrná ale včera večer jsem umístil past se špekem a nic se nechytlo.
S čistým svědomím prohlašuji, že cizopasníky nemám

ve 44litrovce mám, teda měl jsem než sundal krevetky zpět do 1.120litrovky a tam vrátil paví očka, teď je tam klid, to sis bral "Monosolenium tenerum" ? to bylo z toho aqwa, jinak by to nemělo být ode mne, jinde bych je neměl mít

Jaj! Tolik by se mi jich tam ani nevešlo. Poslán mail.
Poslala jsem zprávu na e-mail.
Co je to menší hejnečko? Pro mne je to třeba 70ks
Přidat reakci
1 ...... [6] ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27626x