Jaký je to krunýřovec?
Řekl bych že to je starý dobrý myslím že do vašeho akva zcela nevhodný giboušek....Gibiceps...
0 23.02.2011 22:09 křupka – druh
Chtěla bych se zeptat jaký je to druh krunýřovce.Nikde to nemohu najít.Děkuji za radu
Starší reakce
Kdyby se ti nepodařilo se ho zbavit, tak jestli seš z Prahy, tak já si ho v nejhoršim vezmu, akvárko mam velký, ikdyž sem tam chtěl peckoltia sabaji spíš
0 01.02.2011 18:27 KaSa – Re: Deathbull
Tak ještě jednou díky, nic jinýho mi asi nebyde, ať se má holka dobře.k.
Není...v této velikosti to chce nejlépe 10x víc a víc. Dej jí do inzerátů, někdo si jí snad vezme.
Díky, přidávám ještě jednu fotku. V 60ti litrech jí asi moc dobře není co? K.
Vypadá to že Killer měl pravdu, pardalis.
Podle fotky je to L. pardalis.
Tak jsem tu, jestli se mi podařilo vložit fotku, tak by na ní měla být Růžena. Tak co je zač? Díky K.
Já si myslím že ten tvuj bude zcela určitě p. pardalis
rybicky.net/fotogalerie.php… ....Protože ten h. subviridis by tě vyšel řádu stovek třeba 850...
Díky moc.Myslím, ale že takovýhle fleky nemá. ted'už spí. Ale zítra odpoledne jí vyfotím, podívám se jak se sem vkládají fotky a budu zvědavá, co je Růžena zač.Zíra to rozseknem
K.
0 31.01.2011 22:02 KaSa – moje Růžena
Mám rybku v 60-ti litrovém akvárku, původně jsem jí koupila jako že to je ancistrus, ale není.... roste jako z vody
už má tak 18 centimertů a kolem ústního orvoru má takový 2 malý "chapadýlka" kterýma si přidržuje žrádlo. Podle fotek co jsou na tomhle webu jsem to odhadla na Hemiancistrus subviridis, je to možný? Fotku zatím nemám, ale můžu jí zítra vyfotit.Je fakt že na rozdíl od obyč. ancistrusů co mám se hejbe i přes den, ale v 60-ti litrech už jí to moc nejde.
Kvůli ní nebudu kupovat několikset litrové akvárko. Dala bych jí někomu do pěstounské péče
Díky za ev. radu. K.
to fotku som naozaj fotila ja
..to je ten moj prisavnik.a on nie je dozelena,moze to byt tym ze tam mam plavajuce rastliny..kupila som ho v Hornbachu v Bratislave,on tam bol jediny medzi obycajnymi Anc...
Trosku teplejsi svetlo, okolni zelene rostliny, pripadne jeste plovouci rostliny a cele akvarko ma nadech do zelena, vcetne ancika
Za mne - sp.
pokud je to její fotka, tak to podle mě to espečko asi nebude...leda že by to měla celý přibarvený do zelena..měl jsem podobný espečka, měli takle velký fleky když byly malý,ale nebyly dozelena..
Pěkná reálná fotka by určitě byla dobrá, zde v atlasu je na fotce tak divně nasvícený, že je z toho divný dojem. A výběr fotek na Google pictures je zase jako obvykle taková směska, kde se ne každý vyzná.
To nic nemění na věci, že by to klidně mohl být triradiatus. Vozí se poměrně často a v dospělosti připomínají ancáky sp. home. Odchov taky není nijak těžký. Horší je, že i když je to čisté, tak to nikdo nechce... Takže je akvarista mohl prodat jako "espéčka" do zveráku nebo výkupci... a pak se k nim dostala kolegyně...
No další důvod, abych konečně spáchal foto těhle ryb!
Kolegyně je z Pezinoku a rybku koupila za normální cenu A., takže asi ne.
Vypadá jako mí Anc. triradiatus. Není náhodou z Vivárka???
Pár rybek jsem tam posílal jako vzorek...
Pěkný ancistrus sp. Žádná L-ková senzace.
tuto mam konečne super fotku
..to je on,sama som ho fotila..
Ancistrusi sp mívají spoustu malých barevných odchylek, protože jejich množení a křížení má hodně dlouhou tradici.
Úplně nejlepší by bylo vložit vlastní pořádnou fotku
Jinak si stále stojím za tím, že máte ancistrus sp., i ty světlé konce ploutviček tomu nasvědčují. Nevím, proč si myslíte, že z obyčejného obchodu za obyčejnou cenu máte něco neobyčejného?
Teraz som zistila,ze sice vyzera ako ten prisavnik na obrazku ale na chvostovej a aj na chrbtovej plutve ma na obidvoch koncoch biele flaky ako na tejto fotke..len na tej fotke ma flaky len na chvostovej plutve ten moj to ma aj na chrbtovej plutve na obidvoch rohoch...tak co na to poviete?
lh3.googleusercontent.com/… L309 má fleky zelené,cena je několik set Kč.Toho by jste určitě v akvaristice nekoupila.
S Bobem a Oskarem hlasuji pro obyčejného ancíka.
vyzera asi ako Ancistrus sp. (309) len je viac do hnedo-oranžova.a nebol drahy stal tak ako obyčajny prisavnik.tuto fotku som nasla pod nazvom "Rio Paraguaj"-takto vyzera,len v mladsom vydani
www.l-welse.com/… Je to dost mizerná fotka,ale mohl by to být A.sp."Rio Paraguay".
Ještě se zeptám na cenu,i když zrovna tento druh v akvaristice nemívají.
Podle této fotky souhlasím s Oskarem.
to neni ten obyčajny prisavnik,je taky tmavohnedo-červeny s oranžovymi velkymi flakmi
Dobry večer.Kupila som si v obchode prisavnika len neviem aký je to druh.Pomôžete mi?
Starší reakce
Obojí je jeden druh, jen má víc názvů. Prostě je to Pterygoplichthys gibbiceps.
Mám jen dotaz - jaký je rozdíl mezi krunýřovcem velkoploutvým a síťovaným??? Tady je stejný obrázek a já mám podobnou potvoru doma a nevím, kam jí zařadit
Díky
Starší reakce
Starší reakce
0 24.11.2010 20:50 Pindolero –
Re: xx Co tahle?
0 24.11.2010 20:44 Pindolero Nedaří se mi žádná lepší, ale zkoušim to už od tý doby, co mě utřela stetinka!
A co by mělo bejt vidět? Třeba huba nebo oko?
Vypadá jako mládě Liposarcus pardalis. Nějaká lepší fotka by nebyla?
Starší reakce
Jo, to by mohlo být ono. To se teda ale pěkně sekli. Chtít malého krunýřovce a pak aby mi plavalo doma pět rybek o délce 10-15 cm?
Starší reakce
Nejspíš to bude maccus..porovnej to s mýma fotkama v atlase. Jinak mam 2 samce navíc, takže kdybys chtěl pak vymněnit samici za samce, tak klidně vymněnim
Nejenže jako P.maccus vypadá, taky to on je...
Přidat reakci
1 ...... [6] ...... 10
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 14712x