Zdravim.
Tak ještě jedna fotka jestli to pomůže v identifikaci (snad se na mě BAKrv nebude zlobit, že sem vkládám jeho fotku). Já tipovala spíš ruduchu a BO.
Nechci zakládat nové téma, potřebuji se ujistit. Co je to za řasu, a co jsou ty bílé tečky na anubiasu???
černé okraje listů
Ještě bych se chtěla zeptat na jednu...Tohle zase pozoruji na listech Hygrophila difformis,taktéž na echinodoru a egerii najas..Vypadá to jako pavučinky(spíš takové "vlásky") bylo to i na předním skle,otřela sem to stěrkou. Někde sem zaslechla že se to u nově založené nádrže stává...?...
Dobrý den, prosím vás všechny o radu...Tohle mám na listě echinodoru, na žádných jiných sem to neviděla, mám pocit že je to ruducha,je to šedočerné,štětičkové. Pokud vám to pomůže teplota vody je 24-25°C a pH6,8. Děkuji vám za rady
Tadle potvora mi okopuje obě akvárka. U velkého jen u hladiny. V maličkém je všade ...
Ahoj, zdá se, že odkalováním, výměnou části vody, čištěním kytek a pozadí co třetí den a zesílením osvětlení se mi pomalu daří zbavovat hnědé řasy, ale pod ní se objevila nějaká černá...Co to je ?
Dobrý den, jedná se o ruduchu? Je možné ji z té rostliny nějak odstranit nebo je lepší ji vyhodit? Díky
Dobrý den,
...tato riasa sa mi napriklad paci Zpět na obsah sekce Řasy • Zobrazeno 37916x