Krycí sklo
0 03.10.2007 23:28 olous zdravim vsechny akvarijniky... chci se zeptat, jestli je kryci sklo nezbytne...
vim, ze brani rybam, aby vyskocily, vode, aby se odparila, prachu a tak dale, ale zase se na nem neustale srazi voda a jsou na nem bile mapy. to je snad jediny duvod, proc se me nelibi. a taky se rad divam do akvarka se shora. zatim akva nemam v provozu a tak zjistuji posledni detaily a nezbytnosti. abych neco nepodcenil. opravdu jsou ty ryby takove sebevrazedkyne? dik za odpovedi a nazory.
Starší reakce
0 02.04.2007 19:56 zoo – macrolon
ja mam svy mini akva prikryty macrolonem. pokud nemas moc vyhrevny svetlo, taxe to da skvele pouzit. je to lehky, takze kdyz ti to nahodou spadne..
a svetla to propousti habakuk.
0 02.04.2007 15:14 scalpel Díky! Nalepit rantly do rohů akva mě taky napadlo, ale rád se poradím se zkušenějšími akvaristy.
Já mám krycí skla položené na rozříznutých kroužcích z tlakové hadice.
Dnes většinou bývají skla na příčných výstuhách uvnitř nádrže, ty tam nemáš?
0 02.04.2007 13:18 scalpel – krycí sklo
Jak mám na akva nasadit krycí sklo, když je na centimetr napresované do výklenku (jen vzadu mám cca 3 cm fóra na techniku)? Samozřejmě existuje varianta bez skla a jeho nepřítomnost suplovat např. plovoucími rostlinkami, ale pro můj klid a klid budoucí osádky bych ho raději měl... Osvětlení bude viset nad akva, kryt kvůli omezenému prostoru nepřipadá v úvahu.
Přidat reakci
1 ...... 10 ...... [11]
Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 13509x