Super fotky tu nelepší by jsi měl poslat do atlasu. Já mám teď květy od různých aponogetonů tak jsem zvědavý Aponogeton ulvaceus to je masakr květů ale stále nic musím se zeptat jak to původní majitel rozmnožil.
Pokud jde o krytokoryny tak největší odborník na ně a jejich květy je tenhle pán. rybicky.net/profil/30550 

Tady máš pár fotek.Akorát jsem si všiml,že čím více šlahounu,tím víc strádá mateční rostlina.
Už nějakou dobu mi tento echinodorus vypustil šlahoun,dle zdejších rad jsem ho nějak udržel pod hladinou.Dnes už má zatím tři nové rostlinky,doposud bez kořínků. Včera jsem náhodou objevil,že ta sama mateční rostlina vypustila další šlahoun (už je téměř u vrchu akrária). Mám jej znova nějak sukovat pod vodou,nebo jej vypustit z akvária přes kryt ven? Jde mi o to,jestli neuschne??Případně jak dlouho tvá,než ten šlahoun odroste,mám v plánu měnit během 14 dní kryt s osvětlením.....
Tak to dopadá, když se člověk věnuje jen rybkám a nekontroluje skleníček. Prošvihl jsem že mi kvetl Anubias minima. Tak snad příště.Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 85302x