Burza Praha - Pankrác
Jak jsem se divala tak maji prevazne "molitanovy filtry" a z tech nejsem moc nadsena...ale zase cenove jsou dostupnejsi..uvidim..
dekuju... !!! v obchodech mi prijde vsechno predrazeny, tak jsem se chtela mrknout i jinde...a pokoukat i po rybkach

tak se zitra zajedu mrknout, snad vstanu..
Ahoj,prodávají,určitě něco koupíš.

Prodavaji na vinohradskych ryvbickach i nejake akvaristicke potreby (filtry...atd), nejen ryby a rostliny?
Starší reakce
to pako: Je to Čumpelíkova 8, zastávka tram Kyselova (10,17,24); 1 stanici od metra C Ládví
o burze vinohradská rybička vím a občas ji navštěvuji, ale může mi někdo sdělit kde je na Praze 8 burza příští neděli? 6e existuje vím, ale nevím kde.díky
Na hlavní liště klikni na (akce).

Omlouvám se, že se hloupě ptám, ale kde zjistím nějaký harmonogram pořádaných burz? Předem díky. Diax.
Ancíky na 100% seženeš na kobylysích za týden.Tam je pán prodává v tmavé i albinotické formě cca 10,-kč/ks.Mě loni dal k 10 kouskům jednoho jako bonus.Už mám od nich i prcky

Také jsme tam dnes byli, človeku pořád někdo funěl za krk

.. stánek s rostlinkami tam byl asi jeden, pan měl asi jen tři vaničky. Jindy jich tam bývá víc? Nebo na Praze 8?
Jakmile začnou jezdit lidé na chaty zájem značně poklesne a i když přijdete později tak na vás něco zbude. Příští neděli je burza na Praze 8 a ta je o drobet větší.

Dobrý den.
Dnes jsme prvně navštívili Vinohradské rybičky a překvapilo nás množství lidí.
Je to normální nebo to bylo dáno termínem, kdy řada lidí zakládá nová akvária po Vánocích ?
Nedostali jsme Ancistruse ani rostliny :o(
Přidat reakci
1 ...... 13 ...... [14]
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 10653x