Čichavec - chov
mám 30ti litrovku a v tej žije rak,pak tam je něco málo potěru a párek mečovek a je jim to tak akorát,takže si umim představit v takovej louži dva čichavce celkem....
0 06.08.2007 13:35 LuXy Filipsi, ja rátam s tým, keď sa už niekto pýta na 30 l akvárko, že o akvaristike nemá ani poňatia, a nieto aby udržal v takom malom akú-takú rovnováhu.
A k tým mojim mečúňom, no pozri k sebe na tie kropenáče a potom kritizuj.
0 06.08.2007 13:25 kubis – cichlidy
v phoděby se tam vešli cichlidy
Co blaznite, vcelku normalni dotaz, na ktery existuje normalni odpoved (kterou dal Nik). Ironie Luxy-ho, ktery sam ma v 50l 3 mecovky + dalsi, je uplne blba. Pokud budou vsichni radit, ze do 30l nic nebo jen krevety, vetsina rady bude brat jako hloupost, protoze to hloupost opravdu je.
raději žádný
0 06.08.2007 11:02 Veronick – Čichavci
Mohou být ve 30l akva čichavci?? Jestli ano, tak kteří
Starší reakce
0 04.07.2007 23:01 Fatimka – Čichavec zakrslý
Troufnu se zeptat, zda by od někoho z vás bylo možné získat mladý, k sobě nepříbuzný pár čichavce zakrslého v modré (popř. neonově modré) barvě.
Starší reakce
Ten článek o čichavcích zakrslích moc pěknej
Kdyby to šlo taky bych si rád něco přečetl o čichavcích tak tady mě to můžeš přeposlat: venca.novy@centrum.cz Nebo to napiš do rad ať si to přečte kdo bude chtít to by bylo nejlepší dík
0 29.06.2007 12:44 solem – dobré.:)
Tak jo všem vám to rád hned napíšu, nezvládnu napsat všechno co vím a kde co je překonané, ale myslím že někomu, kdo vůbec netuší to dost pomůže. Jinak kdyby měl někdo jakýkoliv dotaz tak mi můžete mailovat na Julek.Jakub@gmail.com ale ty čichavce vám pošlu.;)
0 28.06.2007 22:17 Vrubouš – solem
Pokud by to slo,taky bych si neco precetl o tom co vis o Cichavcich...Dik.
xkymi@seznam.cz
0 28.06.2007 17:39 solem – kam?
Kam ti to mám poslat?
0 27.06.2007 22:39 solem – čichavci
Kdyby jsi o nich něco potřeboval vědět tak písni mi vzkaz, jsou to moje oblíbené rybičky už od mala.;)
0 27.06.2007 13:41 Andrej 0 27.06.2007 13:37 Andrej 0 27.06.2007 13:35 A2C [25] - Sumci 0 27.06.2007 13:32 Andrej – Čichavci
Tak jsem nakonec dala dohromady(jak už jste si možná všimly)čichavce modré,zlaté i perleťové s hejnem parmiček čtyřpruhých.A vše je v pohodě.Parmičky si čichavců nevšímají,vystačí si sami.Všechny rybky jsou O.K.
Starší reakce
Hmm, díky za nabídku,ale jak vidíš tak to nepůjde.
Jinak všem děkuji za názory.Ještě budu přemýšlet.
0 11.06.2007 14:15 Vitekm – čichavci
Mám v akvárku čichavce i siamky. Bez problémů. čichavci modří jsou takový pohodový skoro nezničitelný a blbuvzdorný ryby. Líbí se mi, protože rychle vyrostli a když jezdí po akvárku, tak jsou od světlonce bledě modré barvy až k tmavě skoro fialové. Podle světla. Parmičky siamský mám taky jako skoro každý kvůli řasám. Ale jsou to pohodářky. vřele doporučuju. Parmičky čtyřpruhý potřebujou hejno a jsou pro většinu klidných druhů obtížné. raději jinou kombinaci. Akvárko máš veliký, tak si vyhraj.
0 11.06.2007 06:44 motýlek ehm ... tak vidím odkud jsi
... pardon ...
Pro Nortona:Hm,taky jsou pěkný.
Ale u nás jsem je v akvaristice ještě neviděla.
Pro Sharon: takže modří s perleťovýma raději ne?
Často opanuje flegmatický jazzman třetinu akvárka a cholerický metalisti držej hubu a krok
Hnízdo si rozvracet nedá
A co parmička purpurová?
Pro Sharon: Proč?Modří a perleťový se nemají v lásce?
Díky to jsem ráda,plánuju tak 8-10 kousků.
Pokud plánujete opravdu hejno, tedy alespoň 10 kousků nebo více, tak by mělo být soužití pohodové. Mých čichavců perleťových si ani nevšimnou...
Myslím hejno čtyřpruhých a asi 2 černopruhý(siamky).
0 10.06.2007 09:03 oldkiwinka nejdřív ste psala:parmičky čtyřpruhé a po druhé zase parmičky černopruhé.Jenom upozornění:parmičky čtyřpruhé rády okousávají dlouhoploutvým rybkám ploutve.
počkejte an reakce expertů
Ahojky,právě jsem si založila nový 260l akva a chtěla bych si do něj pořídit čichavce perleťové,modré,zakrslé.Ale pro ty si pojedu až o dovolené do Mělníka.Mimo to bych si až se akva zaběhne ráda pořídila hejno neonek a parmiček čtyřpruhých.Mohou být spolu?Četla jsem někde,že parmičky s čichavcema nemůžou být.Je to tak? Ale parmička černopruhá snad vadit nebude,ne?Díky předem za názory.
Starší reakce
Tzv.asijské grundle???
Přidat reakci
1 ...... ...... [41] 42 43
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 33714x