CO2
když do toho špuntu vrazíš spojku na hadičky, tak ti stačí kapka vteřinovýho lepidla a nepovolí to ani při dalším otvírání nebo zavíraní lahve
mně se osvědčilo nejvíc droždí v kostce
0 01.12.2007 21:16 chicko [124] nejde náhodou herkules rozředit mimojiné vodou????
0 01.12.2007 20:40 Usine – Re: Martafix
Lepidlo je lepidlo.
0 01.12.2007 17:33 Usine proč by to mělo bouchat, když bubláš furt, leda bys měl někde skříplou hadičku tak, že by jí ten tlak neprofouk
já si myslim, že to v tom návodu o náplni a škrcení přes noc je blbost, já bublam a to tak, že do 2l pet dám čtvrt až půl(půl už je fakt hodně) kostky droždí, půl kila cukru a vydrží to přes tejden, udělam to dopoledne a pak bublam do nasávání filtru nonstop
Dobrej
Přečetl jsem si zde návod ale mám pár otázek:
1.)mohl bych tu hadičku místo do difuseru natáhnout do filtru?
2.)jak předejít výbuchu
3.)v jakém množství by to mělo být obsaženo v poměru (cukr/voda/kvasnice)
Děkuji moc za případné odpovědi
Starší reakce
da se koupit i to drivko to ma krasny bublinky
Rebbie, ty "syntetické" jsou moc hrubé. Osobně "bublám" přes klasické pískovcové vzduchovací kamínky. Docela se mi osvědčili, bublinky jsou poměrně jemné.
0 24.07.2007 14:17 Štěpán No jasně, že záleží na tom, jestli se ta bublinka jenom proběhne po akvárku a "přihnojí" hlavně vzduch nad ním, nebo se v tom akváriu opravdu rozpustí.
0 23.07.2007 22:22 Usine 0 23.07.2007 21:25 isamik [180] .., prosím, co to sou ty stupně dKH?
0 23.07.2007 14:06 Petr – CO2
kolik bublinek ma byt za 1minutu
0 21.07.2007 19:00 Petr – CO2
dneksa sem poprve namichal Co2 z kvasnic v poměru 1 hrnek cukru pulku čajove lžičky kvasnic a zalil sem to vlažnou vodou asi tak do 2/3 mohlo by to byt? a ještě filtruji to CO2 pres jednu pet lahev s vodou ktera je asi naplněna voudou do pulky!!!!!! ja si myslim že to CO2 zustane v te pet lahvi a do akvarko pujde malinkate množstvi toho plynu
Starší reakce
0 09.07.2007 09:33 Vrubouš – ;-)
Jeste bych doplnil neco malo k tomu,co napsala katunka....
1)Je potreba mit taky dobre osvetleni nadrze,pod kteryma rostliny rostou,potom by davkovani CO2 bylo zbytecne.
2)Velke mnozstvi rostlin.Tim,ze ve 100 litrove nadrzi je jeden Echinodorus a 3 stonky treba Ludvigie,to opravdu nevyzaduje hnojeni.
-Nejlepsi by bylo,kdyby jsi napsal vse podrobne o nadrzi...Zarybneni,kolik a jakych rostlin mas,jake mas osvetleni,jak je akva velke,jake potize z rostinama mas ze je chces hnojit,paramatry vody...A taky samozdrejme foto.
Víš vůbec k čemu CO2 slouží? Jaká jsou rizika jeho aplikace v nádrži? Co všechno podmiňuje využitelnost pro rostliny? Všechny ostatní faktory máš v optimu? Anebo jsi prostě jen někde četl, že to podporuje růst rostlin, takže hurá na to?
Přidat reakci
1 ...... [90] 92
Zpět na obsah sekce CO2 • Zobrazeno 82934x