Stažení hlouběji je před kazící se vodou neochrání.
Pozor v těchto dosti teplých dnech na venkovní chovy ryb v menších objemech vody, kde je, taktéž nutné dělat výměny rychle se kazící vody při větší obsádce a vydatnějším přikrmování, jinak hrozí ztráty na rybách . Ve skleníku to běžně dělám a venku v případě potřeby, taktéž. 

Ohledně toho druhu Cnesterodon decemmaculatus mi bylo napsáno, že Milan Murko má pouze samce a byl jsem požádán o informaci, zda mám k dispozici samice.

Jen pro doplnění přidám ze své neaktivní historické prezentace tři fotky ryb, o nichž se v předešlém příspěvku zmiňuji.
Ty, co má Vladislav alias jamajcan, jsou stejného původu, to jest Ocampo. Šířilo se to z jednoho zdroje a já je mám stále, taktéž, nyní venku. Jim měkká voda nevadí a patří mezi nejodolnější xify . 
jaká lokalita odchytu je těch xiphophorus nezahualcoyotl? ty moje jsou z ocampa. také slavím svoje první tři mladé x. umratilis, přikládám dvě fotky den starého potěru, belonesox belizanus rostou pěkně, největší z nich má už 8cm a krom dvou ztratili už i podélný pruh, bohužel o jednu štičku jsem hned na začátku přišel, ostatní však prosperují dobře, denně jim tam pustím okolo 15-20ks různě velkého potěru živorodek, v současnosti se rozplavávají kančíci příčnopruzí tak co nevidět budou také na jídelníčku štik.Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 32663x