Twinstar Nano
Nerez proč nerez na předchozích fotkách jsou sitka která jsem dnes koupil a prodavačka říkala že nejsou z nerezu .jak je to tedy proč nerez ? A kolik voltů
0 16.03.2016 18:21 rubehe – Nerez
Jakou nerez sitku a hlavne kde ji sehnat. Nejsem si moc jisty ze vsechna sitka na caj jsou z nerezu.
0 16.03.2016 18:11 jirkasedlon
tak to nevím zda zvládnu ... zase si tak s elektrikou netykám
... máte nějaký návod jak to udělat díky
ještě jsem to natočil ..
www.youtube.com/… tak to nevím zda zvládnu ... zase si tak s elektrikou netykám
... máte nějaký návod jak to udělat díky
Starší reakce
0 19.02.2016 11:38 jamro27 [40] - krevetky Starší reakce
0 08.02.2016 12:01 xBenkju – Kde a za kolik
Ahoj, mám dotaz. Vzhledem k tomu že mám akva 400L koukla jsem se možnosti Twinstar Yota+ ale podle popisu to není určeno primárně na řasu jako Nano+.
V jak velkých akva to používáte a kde a za kolik jste to kupovali? Na ebay to mají teď za 4100kč.
Díky za info. Honza
Starší reakce
Starší reakce
Jestli on neměl na mysli NANO+
Kde sa da tento zázrak kúpiť? Vopred dakujem za linky
Starší reakce
2 14.12.2015 10:51 Burik [727] - Aquascaping Takže, už měsíc mi v akva běží nový model Twinstar NANO+ vylepšená membrána oproti první generaci je znát.Vespod se nedrží bubliny, díky kterým první generace membrán měla problémy.
Membránu jsem teprve po měsíci vyčistil, spíš ze zvědavosti, jelikož jsem tam žádné nánosy usazenin neviděl.
Takže já jsem maximálně spokojený.Už nemusím čistit každé 4 dny, jako čínský šmejd
Starší reakce
Zdravím ve spolek tak mě tak napadlo zda by mělo význam použít Dr.Chhiros do akvária o objemu 600L a více???
Starší reakce
Jí mám oba Twinstar i Chihiros a membrány čistím u obou tak jednou za 14 dní a bublají stále (po vyčistění trochu více), ale mám je ve vodě která má Gh jen 6, možná i proto ta delší výdrž...
to jo a navíc ta membrána je dost nepraktická na údržbu. To takovej kytarovej snímač funguje úplně stejně a nezanáší se ...
0 21.09.2015 21:44 Pavel – Zkouška membrány
Zdravím všechny. Pár lidi se ptá jak vyzkoušet zda funguje membrána. Pokud je z obou stran kovový tak jednoduše voltmetrem, nebo 12V žárovkou, páč jsou to dvě kovová sítka, do kterých je puštěn proud. Zdá se mi ale zbytečné, dat tolik peněz za něco, co si trošku zručný kutil doma vytvoří za pár stovek.
Starší reakce
reklamuj, sice to do číny stojí šest stovek, ale furt se to vyplatí.
To jde teď mimo ...právě jsem asi přišel o 4tis na aliEx.
teda spíš koupil zmetek
si počkám na další dvě generace a bude stát jako Chihiros
Já jsem u origa čistil taky v intervalu větší, než týden, bohužel u číny musím po 3-4 dnech čistit, jinak už to nebublalo.
Ty nové stojí asi o litr méně, než první generace.
U Chihirose čistím membránu 1x týdně a ani nějak moc zadělaná
ale těším se pokud najdeš nějakou vychytávku u originálu
zvláště pokud se bude týkat ceny
0 07.09.2015 17:47 Burik [727] - Aquascaping Tak dnes jsem poslal Chihiros Doctor do světa a objednal jsem opět origo Twinstar.
Už mě nebavilo čistit každých pár dní membránu.
Bude to ten nový NANO + jsem zvědavý, jak se zlepšila membrána od minulé řady NANO
Starší reakce
Jsem ti to říkal, že to je špatně zatlačený konektor
Měl jsem to samé
Tak jsem to ani nezkousel, protoze kdyz jsem zahejbal z kabelem co vede do membrany a zatlacil ho trochu dovnitr takk to najednou zase slo. Takze asi nejake blbe zpracovani. Snad to vydrzi
Starší reakce
Ja patrím k tým, u ktorých Twinstar (i Chihiros Doctor) fungujú, a to tam, kde som nečakal: na ruduchy, aj jelení paroh. Pravdu povediac, vplyv na GDA som nepozoroval, lebo zo zvyku každý týždeň sklo zotriem (a keď som zabudol, Twinstar v akváriu nebol - nasadím ho len zriedka).
Rovnako fungoval aj v inom akváriu, kam som ho požičal. Pred pár dňami som požičal ďalšiemu záujemcovi, tak som zvedavý. On však nemá ruduchu - vlastne momentálne nemá veľa žiadnych rias, lebo šiel v takmer low-tech režime po údajnom zariasení pri prechode na hi-tech. Teraz chce opäť skúsiť a ak sa objaví riasa, nasadí...
To,ze o tom lidi nevedi je pravda,nejaka reklama by asi nebyla na skodu,nebo ze by meli strach se nejak vice zviditelnit?
Neříkám, že je jen pro aquascaping, nicméně si myslím, že drtivá většina prodejů je z řad aquascaperů.
Jen malé procento uživatelů si to koupí do low-tech nádrže.Těm řasy nevadí.
A co tak pozoruji na fb v pár akva skupinách, tak hodně lidí ani neví, že něco takového vůbec existuje.
Tak ja jsem od toho moc necekal,v podstate jsem chtel jenom zkusit jestli to neco udela s GDA ,ktere se mi tvori na skle(ne moc,ale nemusim ji)jinak ostatni rasy viditelne nejsou,ale nezaznamenal jsem absolutne zadnou zmenu,taky me prekvapil nezajem lidi tady(a to je celkem velky trh)o tenhle vyrobek.Nejak mi nedoslo proc je Twinstar apod. urcen jen pro aquascaping?
Beru to dle letošního IAPLC, kde se z USA přihlásilo 13 lidí.Z ČR 16.I Nepál a Mexiko je před USA.V Jižní Americe je to mnohem lepší.
Ostatní evropské a asijské země jsou na tom mnohem lépe.
Ani jsem pořádně neviděl nějakou kvalitní aquascapingovou nádrž z USA.
Ale zpět k tématu, jestli jsi od obou verzí čekal zázraky, tak to nebude chyba výrobků, já jsem třeba spokojen s originálem ale víc.
No to,ze by v USA aquascaping "nefrcel" bych si dovolil pochybovat,ale rozdil mezi kopii a originalem asi bude to ano(hlavne v zanaseni),ale ve vyslednem efektu nevim.
Tak v Americe zrovna aquascaping moc nefrčí...Hlavní trh je Asie.
Srovnávat šunt membránu od Chihiros s origo Twinstar taky moc nejde. Měl jsem oboje a je to nebe a dudy.
Melo by to byt levnejsi,ja nevim sice jak velke prodeje maji ve svete,ale v USA to skoro nikdo nekupuje,protoze to nema skoro zadny efekt(a za ty penize
).Ja jsem sam koupil Chihiros Doctor a po skoro dvou mesicich,jsem zaznamenal akurat zvysenou spotrebu octa,nic vic bohuzel a nemohu to prodat ani za $40,nikdo nema zajem.
jo udelal bych to jak pises ..plus do dirky a minus na objimku..
Mě se stalo totéž (už jsem objednal novou a hned dvě) mám doktory Chihiros dva a tak jsem membrány prohodil a ta druhá jede čili funguje, takže je asi něco s tou membránou. Moc se v tom nevyznám tak nebudu nic zkoušet. Možná ji vezmu na setkání akvaristů, aby mi ji někdo přezkoušel, jinak nevím co s ní...
Diky. Vecer zkusim a budu informovat
nemelo by se tomu stat nic ..vetsinou jsou membrany napajeny 12V.. jestli to ma klasicky jack tak dej plus na tu spicku ...dej si membranu treba do vedra s vodou.
tak ji zkus nejak napojit treba na baterii z auta, jestli nemas moznost zmerit napeti z krabicky na membranu.
Není membrána zanešená?Máš domáčknutý konektor?
Starší reakce
Jestli se někdo snaží narvat 30V do akvária ... no nevím. Ať zaúřaduje Darwin. A jinak ano - pokud tam vrazíš víc voltů, tak tam poteče víc proudu. Jen tak dát víceampérový zdroj, tak jak jsi navrhoval je blbost. To, že to možná chápeš správně ještě neznamená, že jsi to také tak napsal.
Přidat reakci
1 ...... [6] ...... 12
Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 24329x