Zdravím oba moji ancíci mají nafouknouta bříška a jsou apatičtí a nežerou
Tak přidávám fotku toho ancíka. Akvárko je založené více jak měsíc a půl. Akvárko čistím odkalovačem každé 2 týdny. Při čištění i oprán filtr a přidány bakterie. Přihnojuji Bioflorem a CO2.

Práve som vymenil vodu. Výkaly sa zlepšujú, brucho menšie, oko to isté. Ryba je celkom dobre pohyblivá.
S eSHou 2000 to nebolo tak hop-šup, som od včera v karanténe a pretože m o kupuje niekto iný, a bez auta, Hornbach odpadá. V PetCenter na Andělu mali poslednú, musel som si dať odložiť .... Dorazí mi zajtra

Tá kaša tam je asi od včera.
Dobrý den, již několik dní pozoruji krvavé místo na jedné z prsních ploutví. Přijde mi to jen jako odřenina, ale pro jistotu se chci ujistit. Případně, jestli se s tím už někdo setkal? Výměnu vody provádím jednou týdně, akvárium mám pět měsícu a ancistrus je v něm téměř od začátku (po době zaběhnutí). Přikládám i fotky, ale omlouvám se za kvalitu, nemám kvalitní foťák na mobilu, ve skutečnosti je flek o něco výraznější. Předem děkuji za postřehy
takže, odkedy mám rybyčky,dával som len vločky raz za deň - 2. Fakt, že pred tým čo ho nafúklo som po prvé hodil šupku z jabka, tak 6 centi 

rybyčky už 2 dni nekŕmim. starec sa ledva hýbe a brucho má furt väčšie...
Mám 2 týždne Ancistrusa sp. gold, celkom starý. Dnes som si všimol dosť nafúknuté brucho. Akva mám mesiac, rybyčky sú u mňa 2 týždne. Dnes som vytvoril prezenáciu. Filter bublifuk, vodu mením po týždni asi 25%. Mám tam prírodné drevo, ktoré nebolo nijak ošetrené, len mechanicky čistené a wapka Zpět na obsah sekce Nemoci • Zobrazeno 13543x