Dobrý večer, jsem začátečník, akvárium 30-litrů (víc nemůžu).Druhý den po založení se mi na listech rostlin, kmínku a kameni objevil "povlak" na fotce. Filtr běží. V akváriu mám zatím pouze rostlinky, Snažil jsem se nastudovat o co se jedná, ale k jednoznačnému závěru jsem nedošel. Poradí někdo?
Ahoj rád bych vás poprosil o radu ohledně mého akvaria. Mám již jedno akvarium menší 53L a voda tam je křišťálově čistá vše je vpořádku. Tak jsem se rohodl pořidit druhé už větší pro tlamovce. Takže jsem si pořidil 243L akvarium. Nejdřive jsem si zjistil co tlamovci potřebuji a přizpusil jsem tomu akvarium. Pisek je akvarijní, kameny jsou z vápence. Filt jsem pořidil Eheim Professionel 3 350 a světlo je led 36W bilé světlo a do toho modré. Teplota světla - bílá 9000 kelvinů; modrá 100 000 kelvinů. První 10 dnů kdy akvarium jelo na prázdno bez ryb byla voda čistá a pak se zala kazit. Proto jsem udělal výměnu a do toho koupil ryby. Ryby mám od zkušeného chovatele který mi doporučil druhy do mého akvari. Ovšem rybky ve vodě nejdou moc vidět. Nevím co si mám počit. Vodu na doporučení jednoho chovatele měním každý druhý den a přesto žádná změna. Děkuji za radu.
Prosim Vas poradte mi proc mam stale zakalenou zlutou vodu. Vymenim vodu a v akvaristice mi poradili HOBBY EASY FIT. Akvarko 525l.
Zdravím!
Podľa mňa to žlte sfarbenie bude koreňmi...tiež som si teraz zakladal akvárium, a kúpil savanove drevo...skúsenosti mám také, že v niektorom akváriu mi koreň nefarbil, v inom farbil na začiatku a časom to ustalo, a v inom zasa farbil stále...Rybam to však nevadilo, horšie by bolo keby to bol len nejaký koreň z lesa....

Pěkně zdravím, Zpět na obsah sekce Voda, přípravky na úpravu a testy • Zobrazeno 14469x