Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Poradtě mi kde seženu pakeříčkovce.V běžných akvaristikách není tak mě zajímá jestli se dá někde obědnat nebo jestli to někdo chová.Díky za odpovědi
Díky. Mno jo, je jich jak... Ještě kdyby se daly normálně sehnat v akvaristice

Mám black, gold a silver. Ježíšek přinese větší akva, tak jsem chtěla ještě jednu trojici, asi to budou mramorové, když tyhle v akvaristikách nemají.
V knížce jsem se dočetla o půlnoční molly (má být černá s červeně lemovanou hřbetní ploutví) a liberty molly (samci modré boky, červeně olemované ploutve). Nikde jsem ale nenašla ani fotky. Nemáte někdo nějaké informace o tom, jestli se u nás dají sehnat?
staci nepatrne zagoooooooglit
images.google.cz/… ...teoreticky by mi za tyden meli plavat v akvariu,ale pozor je u nich tezka aklimatizace a krmeni,vzhledem k jejich velikosti a apetitu je to pochopitelne
Co je to za rybku ta Dario dario?V atlase jsem ji nenašla.Díky.
Lisaku,kolik jsi dal za ty Corydoras weitzmani?Opravdu stoji kus 450kc maji na strankach uvedeno?Dik.
0
[3] 02.07.07 13:03 Lisak Ahoj lidi,
vím že toto sem nepatří, vím že to patří do inzerátů ale tan na to moc lidí nekouká a já už si delší dobu lámu hlavu.
tak tedy nevíte kde bych sehnal nějaké druhy mikro rasborek?
Konkrítně: Boraras
brigittae-rasrora brigittina neboli červená (1.4-1.6 cm)
maculatus-rasbora trpasličí (1.2-2.2 cm)
popřípadě:
urophthalmoides-rasbora skvrnoocasá (3 cm)
dále bych ještě chtěl sehnat corydoras pygmaeus nebo corydoras habrosus
nejlepší by bylo kdyby se dali poslat kurýrem čd českou poštu radši ne
V akva je Tetraodon nigroviridis 7-8cm. Jen malé upozornění firma Akvazone už od 1.4.07 akvaristiku v Nuslích nevlastní,no a pro upřesnění,nepracuji ve firmě Tomi Písek ale mám s nimi super spolupráci,jinak ostatní je ok. V této chvíli je v akva 116 druhů ryb. Víc se zatím nevejde. Děkuji za váš zájem, rádi vás uvidíme v Akva Nusle Nuselská 108 Zdravím V.CH.
Zrovna včera jsem viděl čtverzubce v Hornbachu na praze 5 Řepy / Zličín. Mají jich tam víc, vypadaj dobře, cena cca 70,-Kč za kus což je super. Bacha já měl čtverzubce asi 2 měsíce a jsou náročný na chov. Objednával jsem si je z Německa přes Vivárium v Mělníce. Měl jsem čtverzubce papouškového kvůli jeho dobré snášenlivosti s ostatními druhy ryb. Všechno bylo super, ale je náročnej na žrádlo. Nevezme do huby jen tak něco a kvalita vody je důležitá. Většina ostatních druhů je teritoriálních, a když nemají dost žrádla, pustí se do jiných ryb. Papouškovej byl fajn, ale nevím proč cca po 2 měsících mi oba chovaný kusy najednou přes noc chcíply. V tom Hornbachu jsem se ptal co jim dávaj a nejčastěji jiný mrtvý ryby a odpad ode všech. prý to vyluxujou...
Já už se toho trochu bojím, jenomže pro boj s plži asi nic nepšího není.

Ahoj, já chodím do Aquazone, je to kousek od nám, bří Synků, tram č.11 zastávka Pod Jezerkou. Stopro tam mají nigroviridise, ale myslím, že bude možné se s majiteli domluvit i na jiném druhu... míním se tam taky poptat

(po biocellatovi) Doufám že to dopadne.

Neví prosím někdo kde se dá sehnat v Praze tetraodon?

A ještě líp jestli někdo neví kde mají jiné druhy než jen ty normálně dostupné v obchodech? Chtěl bych jich pár sehnat. Už za snahu předem děkuji.

Sandonorico - kdyz se poradne podivas je tady odkaz na kterym byly v prodeji a nejspis stale jsou
A11646,00 L - 046 Hypancistrus zebra 9751,00
U nás dva chovatelé, na Slovenku jeden, pak Poláci, Němci a Rakušáci, když se budeme pohybovat po Evropě. Cena 5-9 tisíc za kus podle velikosti.
No pár sumečků už v akváriu mám, ale tenhle kousek je prostě jedinečný. Nemáte někdo kontakt na někoho, kdo je chová?

tak si to najdi tady na foru , uz se to resilo nedavno byl na
www.epets.cz latinsky nazev hypancitrus zebra, uvadi se pod cislem L046, v on-line prodejnach ho nemohu najit. Diky za odpovedi
Sandonoricco,napíš latinský názov,potom ti tu budeme vedieť poradiť.
lukyn: tomu se mi nechce verit, kdyz jinde jsou za 5000Kč

... musi to byt nejaky podobny druh

V Hradci Králové jich mají všude mnoho za 35kc, taky si je koupím.
Skús tu:http://www.vivarium.cz/Nabidka_ryb_system.html
Myslíte Hypancistrus zebra?Někdo v Plzni je množí,ale připravte si slušnou kupičku peněz

Vedel by nekdo, kde je mozne sehnat krunyrovce pruhovaneho?

....drsní jsou dost..hlavně v době tření....se satankama bych je ale nedával....to by neklapalo....satanky by byly fust zalezlé a neměly by se dobře...mě momentálně fungují u brazilek v pohotě Hypselecary.....přitom mají asi 7cm a z Brazilek až takový vítr nemají.
to wladys
Nejsem si jistý, jestli je Miga schopna sehnat něco mimo jejich katalog - protože jinak by to do něj zřejmě dala ...
to David12188
K brazilkám ti wladys napíše více, ale já osobně bych je nekombinoval - tedy minimálně ve třístovce. I když wladys bude určitě oponovat, že to zase takoví drsoni nejsou

. Mezi geophagy jsou ale určitě nejagresivnější - ehm, oni vlastně mezi ně ani nepatří, resp. zřejmě časem patřit nebudou...
Roman

co myslis wladys sli by s brazilkama a satanoperca daemon (jujupari) s tema asi jo ve 300
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
Přidat reakci
1 ...... ...... [53] 54
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 86127x