Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Kde sehnat tyto ryby?

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Nákup ryb 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 42 Přejít na další stránku   1  
Kde sehnat tyto ryby?
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.07.2011 20:48 Muž boruberry [159] - Raci, krabi, krevetkyRe: ales288
Mno do Litomyšli na náměstí k panu Kopeckému dováží rybky z Pardubic a z vlastních zkušeností můžu doporučit. Nevím však jestli mají všechny z jednoho zdroje.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.07.2011 18:58 Muž sollik [257] - CichlidyRe: ales288
Já nevím kde jsou u vás akvaristiky. Ale když napíšeš co konkrétně sháníš určitě se tu nějde někdo z tvého okolí kdo poradí. Každý má zmapovaný svoje okolí a ví tak nějak kdo v okolí dělá ten který druh ryb, která akvaristika je dobrá na techniku, která na kytky a kde se dá co v okolí sehnat ....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.07.2011 15:14 Muž ales288 [1]
No v Litomyšli jsou hned dvě ale připadá mě to že to neni moc hej :-( Nebo jestli nevíš něco v ČT??
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.07.2011 15:07 Muž sollik [257] - CichlidyRe: ales288
Problém jakého směru? Nemáš peníze? Nebo v Litomyšli není akvaristika? Napiš co konkrétního sháníš, jinak těžko radit ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.07.2011 15:02 Muž ales288 [1]
Dobrý den mám problém s koupí rybek v Litomyšli a okolí mohl by mi prosím někdo poradit kde bych je mohl koupit??

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2011 21:38 Muž ČichavecTom [92] - RostlinyRe: BILAS
Obávám se, že tyto ryby nemají na každém rohu a spíš se pro ně jezdí než že by ony přijely do Rožnova za tebou ;o) Ale třeba budeš mít štěstí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.07.2011 11:48 BILAS – Razborka galaxy
čau, nevíte kde sehnad tyto krásné rybky kolem Rožnova pod Radhoštěm? dík

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.06.2011 21:16 Marek – Dario dario
Zdravím, nevíte někdo, kde sehnat tuto rybu rybicky.net/atlasryb/dario_dario ? Nejlépe Jihomoravský kraj, díky.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.06.2011 17:44 angakok – to.ufo
Nějaký leporiny a anostomy měli v Lovosicích ve zverimexu. Tel do zverimexu 773947474.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.06.2011 17:31 jurek Re: Trabant
Jestli pro Vás není Dvůr Králové daleko,tak by se u mě nějaký ten odchov L-sumců našel. ;-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.06.2011 18:10 Stingray – Hlavostojky
Nevíte kde sehnat ryby rodů: Leporinus, Anostomus a Abramites?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.06.2011 15:29 Ylith – beta
sháním betu VT samici nejlepe červenou v okolí F-M, i do Ostravy jsem schopná dojet
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.06.2011 11:57 Muž LiborSprysl [9016] Re: Trabant
Jak "zapadákově"? Takové hezké místo...No tak se spojte s rychnovskými...Jurek, Mrakoplash a další a vydejte se na výlet....tam v tom kraji i ty disky i elka dělají....a to nemáte daleko.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.06.2011 08:54 Trabant
Jo, madap znám. Taky sem si tam byl párkrát pro ryby ( levný, pěkný, zdravý ), ale terčovce tam prej nevedou. Taky sem se jich na ně ptal a řekli mě, že v náchodě prej má nějakej chlápek v paneláku odchovnu, ale že nevědí kde´, ani jak se menuje a ani si tím prej nejsou jistý, že to už je dávno, co o tom slyšeli. V obouch náchodskejch zverimexech sem se ptal taky, ale tam prej nic neslyšeli, nic nevěděj. Na netu sem to taky nenašel, tak už nevim...........jo a náhodau L-sumce v takovým zapadákově asi nikdo nemá, co?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.06.2011 07:57 R Muž romant [28001] Re: LiborSprysl
palec palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.06.2011 05:41 Muž LiborSprysl [9016] Re: romant
mailto:madap@seznam.cz, tak není v Náchodě, ale v Hronově, což je určitě blíž než ten Dvůr

hop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.06.2011 22:05 R Muž romant [28001] Re: LiborSprysl
No, vida, však my se k té radě nakonec dobereme. :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.06.2011 22:03 Muž LiborSprysl [9016] Re: romant
Kdesi v šedé kůře je ukryt údaj, že přímo v Náchodě je velká odchovna a divil bych se, kdyby tam nevěděli :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.06.2011 21:59 R Muž romant [28001] Re: LiborSprysl
Prosperoval, neprosperoval, tak poraď někoho v okolí Náchoda. Mě nikdo fundovanější, pravda v širším okolí nenapadl. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.06.2011 21:57 Muž LiborSprysl [9016] Re: romant
Hele kolego, v zemáku jste asi moc neprosperoval - Petr je ve Dvoře Královém...to bych nechtěl do Náchoda jít pěšky smich
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.06.2011 15:15 R Muž romant [28001] Re: Trabant
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.06.2011 15:05 Trabant
Nevíte někdo o nějakém chovateli terčovců v náchodě, nebo v jeho okolí. Díky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.06.2011 08:23 Muž MilosD [1] - Živorodky – Karlovy Vary
Ahoj nevíte kde sehnat v Karlových Varech cichlidku ramirezovou? diky :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.06.2011 11:08 Muž Barakainus [655] - RostlinyRe: LiborSprysl
Vedel bys na nej kontakt? Google ho nevi nebo nechce rict :(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.06.2011 12:12 Muž LiborSprysl [9016] Re: Barakainus
Nejblíž vím o Jirkovi Konířovi z Loun, tam je chovatelů coryn více...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.06.2011 09:04 Muž souky [641] - RostlinyRe: Jetta
nebo se podívej na www.splendenspower.cz ,ale ty stránky celkem jistě znáš
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.06.2011 07:18 Muž Barakainus [655] - Rostliny
Ja se trochu prizivym na predchazejicim prispevku. Kde by se dal sehnat Krunýřovec jednopruhý a mali pancdernicci velikosti tak C. panda a mensi v okoli Usti n.L.? Uplne nejlip od soukromeho chovatele.
Diky za rady.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.06.2011 06:55 Muž LiborSprysl [9016] Re: Gedžit
Otocinkly i endlery mívá třebíčský market Superzoo - tedy míval, nevím jestli se něco zásadního nezměnilo :) ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.06.2011 15:47 Muž Gedžit [0] - Miniakvária
Nevíte prosím kde sehnat v orese Třebíč nebo Znojmo tyto ryby: Krunýřovec jednopruhý, Pancéřníček malý a Živorodka endlerova? :-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.06.2011 12:31 Muž Designer [5696] - CichlidyRe: Jetta
Kdyz se tady zeptas primo uzivatele Semtex, nejspis neudelas chybu, pac kdo jiny uz by tady mel vedet :-) .
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.06.2011 12:25 Muž Jetta [11] - Živorodky – Bojovnice
Děkuju za radu,ale ve vivariu jsem skoro každých čtrnáct dní a tam je bohužel nemají
když řeknu že jsem až z Trutnova tak se snažej ale doopravdy CT nemají. CT mají málokdy
a když tak jsou moc červené .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.06.2011 12:09 Muž Designer [5696] - CichlidyRe: rriki
Ale jiste, urcite dekujeme za tip. V profi praxi, i kdyz v jinem oboru, si taky radeji ten rozdil necham ;-) . Jen jsem chtel rict, ze srdecni zalezitosti leckdy takove penize neresi.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 8   05.06.2011 12:00 Muž rriki [818] - CichlidyRe: Designer
Ono je to na každým jedna asi jo,jenže je poptáváno více ryb.A z Mělníka do Děčína to není moc daleko.U mě je to trochu deformace ,protože jezdím po velkoobchodech a chovatelých ryb takže se mi třeba neoprávně zdá rozdíl 350 a i víc na rybě.Na druhé straně asi je spoustu lidí co nemá šanci pěknou rybu koupit než drahou v akvaristice.Jen jsem chtěl poradit kdo dělá krásné a cenově dostupné ryby.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 5   05.06.2011 11:34 Muž Designer [5696] - CichlidyRe: rriki
Kdyz jde o krasnou rybu do chovu, a kdyz se podivas kolik Te ten konicek stoji, je to tak podstatna castka? Specialne pri ceste autem z buhvi odkud?

Kdyz o tom budes uvazovat u vecere v restauraci, mel bys tu drazsi Bettu levneji bez uvazovani u te vecere :) .

Cena je vec znacne relativni, a u konicka da clovek leckdy tolik, ze jiny clovek, neznaly veci, nechape, proc a za co to je ;-) . Kdyz Ti o konkretni kus hodne pujde, vylozene se zamilujes, "musim mit", sam ty vetsi penize nekonec das.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.06.2011 11:22 Muž rriki [818] - CichlidyRe: Jetta
Na vivárium aby jsi si vzal úvěr,kontaktuj p.Bošinu ten je u nás jeden z nejlepších a prodává o proti viváriu za zlomek a kvalita zaručená .V loni tam vyhrál s betama co šlo.Viděl jsem u jedno kolegy jeho ryby a paráda ,nejdražší měl platiny za 100kč to je o proti vivárku 450kč rozdíl.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.06.2011 11:10 Muž Designer [5696] - CichlidyRe: hardy
Konkretneji:
www.vivarium.cz/…
Rad si to obcas jen tak prohlizim :-) .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   05.06.2011 11:00 Muž hardy [45] Re: Jetta
Zdravim urcite se podivej do akvaristiky pana Kučery na Mělníku ma velky vyber bojovnic,porada i vystavy.POkud nakou co chces nema stani se dohodnout myslim ze ti ji rad sezene.www.vivarium.cz
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.06.2011 10:21 Muž Jetta [11] - Živorodky – Betta spelends
Zdravím všechny.
Moc potřebuji poradit kde sehnat Bojovnici samičku - CT - barva světlá
nejvíc potřebuju 1, celofán
2,žlutá
3,bílá
4, nebo kambodza ale spíš bez červený (žlutá ,modrá,zelená)
Tak jestli jste je někde viděli tak mi prosím pomožte,jezdím po celé republice i SK
takže stačí vědět,kde je mají.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.05.2011 18:37 Muž Andrew [0] – cichlidky kakadu
potřeboval bych poradit kde sehnat v okolí Jindřichova Hradce cichlidky papouščí? díky

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.04.2011 19:20 Žena Chalybda [55] Re: vasak6
Taky jsem je strááášně dlouho sháněla, nakonec jsem si v Nuslích koupila ty superredy ( mnó - red, holky jsou spíš dooranžova a kluk dohněda s pěkným oranž. lemováním). Aspoň, že mi vyšel ten super poměr, a hned po pár dnech se dokonce vytřeli (ve společenským - takže z toho asi moc nezbyde :-( ) No neva, stejně to nemám na množení. :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.04.2011 07:53 tchomas
Cichlidka Thomasova
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.04.2011 08:26 Muž BikerJames [19] - CichlidyRe: Barakainus
Tak ten obchod za to nemůže, je to kševft. Můžou za to spíš lidi co ty ryby chtějí chovat.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.04.2011 20:24 Turista
vasak6 napsal: Dobrý večer,
již 2 měsíce sháním čichavce medového (ne variantu super red apod., ale úplně klasického). Zkoušel jsem skoro všechny akvaristiky v Praze i okolí,včetně Vivaria atd..Prý jsou nyní nesehnatelní. Nemá někdo prosím kontakt na chovatele (Praha a okolí). Děkuji. M. Vašák

Vím že je to od Prahy daleko ale ve Valašském Meziříčí mají čichavce medového snad všechny akvaristiky ale ty to máš daleko...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.04.2011 19:34 Muž Barakainus [655] - Rostliny
Tak Gigaexotic si davam na seznam te nejhorsi sorty obchodu s rybami :( Barvene a tetovane ryby opravdu nebrat!
www.gigaexotic.eu/…
www.gigaexotic.eu/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.04.2011 17:21 Muž hardy [45] Re: vasak6
zkus tuhle burzu minuly tyden jsem tam byl a rybek hodne,ted si ted nevzpominam jestli meli zrovna ten druh co schanis,ale je tam kontakt na prodejce co tam jezdi poptej sehttp://www.rybyarybicky.cz/
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.04.2011 15:45 Muž Designer [5696] - CichlidyRe: vasak6
Jestli je jeste nemas, nahodou jsem ted narazil na Tvuj temer mesic stary prispevek, a vzpomel si, ze jsem je zahledl v Petcentru na Praze 10, v nakupnim centru Eden.
www.nceden.cz/…

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.04.2011 09:18 Muž honzales [8] - ŽivorodkyRe: Přemda84
soused ma jezirko a sehnal je tady u nas ve zverimexu.ale nejsem z moravy ale vychodu cech.obcas je maji tady u nas.ruzne jezirkove ryby.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.04.2011 08:19 Muž Premda84 [0] - ŽivorodkyRe: Usine
No nebudu si jich kupovat 20 najednou :o)) kolik ks doporučujete? Máme jezírko v určitých místech o hloubce cca 1,2m - jinak všude dole okolo 1metru - potom se zvyšuje a rozšiřuje směrem do stran - délka cca 6,5m a šířka cca 2,5 - 3 metry - litráž neodhadnu, ale cca 7-8 tisíc litrů...snad...
a stále nevím kde je koupit tady na Severní Moravě :o))
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.04.2011 22:28 Usine Re: Premda84
Trochu tě varuji množí se geometrickou řadou a ne všichni vypadají jako rodiče. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.04.2011 21:16 Muž Premda84 [0] - Živorodky – Kde koupit Karáska zlatého?
Ahoj,
máme cca 2roky založeno zahradní jezírko a rád bych si konečně poradil pár Karásku zlatých - jsem z Ostravy a ať hledám jak hledám nikde jsem je zatím neviděl a na internetu nemohu nalézt - prosím o tip kde bych na ně narazil - popř. jestli někdo nemáte nějaké navíc - budu jedině rád :o)
díky
Při poptávce ryb prosím uvádějte alespoň okres, pokud tedy nechcete využívat dopravce.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [42] ...... 53 54

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 85777x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13512-kde-sehnat-tyto-ryby?od=2051