Kde koupit krevetky?
Zdravím, nemáte někdo kontakt na chovatele krevetek z oblasti: Varnsdorf, Rumburk nebo i Nový bor, Česká lípa?
Starší reakce
Pěkně prosím, poradí někdo kde sehnat krevetky nejlépe v okolí Náchoda? Díky moc za každý tip...
Starší reakce
0 02.01.2016 17:16 Loki – Neocaridina heteropoda var "BLUE DREAM"
Zdravím všechny, neprodal by někdo 6ks (nebo i méně) krevetek Neocaridina heteropoda var "BLUE DREAM"? Všude možně je sháním a jakoby se po nich zem slehla, díky Emotikona smile
Starší reakce
0 27.12.2015 15:18 GABILANKA – Krevetky
Ahoj všem ,chci se zeptat jestli někdo v okolí Prostějova nepěstuje červené krevetky.Chtěla bych tak 10 ks.Dík za jakýkoliv typ korbarova.gabina@seznam.cz
Starší reakce
0 17.11.2015 16:04 NadaS – Krevetky Opava
Ahoj neprodává někdo nebo nevíte o někom kdo prodává krevetky v Opavě a okolí??
Starší reakce
Krásný den! Do svého 100l akvária (ADONAI2015) sháním krevetky v Praze nebo okolí Prahy-západ. Je tu někdo komu se krevetky přemnožily a neví co s níma?
Děkuji
Starší reakce
0 05.10.2015 00:02 dami996 Nekdo krevetky na prodej, Karlovarsky Kraj
Starší reakce
0 23.09.2015 21:43 Shaim – Krevetky (Pardubice)
Nějaký krevetkář (prodejce krevetek) z Pardubic?
Starší reakce
0 15.05.2015 12:11 TealcEU Nějaký chovatel (prodejce) méně náročných druhů krevetek z Brna ?
Starší reakce
0 20.03.2015 20:20 bluecz Ahoj, prosím nevíte nkědo kde by se dala sehnat filtrující krevetka Atyoida Pilipes ? Případně jiné menší druhy filtrujících krevetek ?
Starší reakce
0 17.01.2015 15:17 Kulisek – Krevetky
Je nějaký chovatel krevetek v okolí Kolína? Například Red Cherry,Neocaridina var. Blue,neocaridina var. Yellow.
Starší reakce
Mám dotaz jak dopadlo vyřízení vaší objednávky u MK-zoo. Dostal jsem se do podobných potíží, jako vy.
Starší reakce
Ahoj , nevíte kde se dají sehnat krevety mandarinkový? Nejlépe okolí Rychnova nad Kněžnou? Prosím a nemáte někdo navíc pár kusu krevet Crystal Red. Předem děkuji za odpověď.
Starší reakce
Nebo mi napiš SZ,nějaké krevety mám.
Ono taky záleží na tom, jaké krevetky chceš. Pokud začínáš, tak v akvaristice v Porubě na Čkalovové mají červené krystalky, rillinky a šeryny zhruba za stejnou cenu jako na burze.
Zkus to radši u chovatelů.
nevite nekdo nejakou dobrou prodejnu v ostrava s krevetkama?
Starší reakce
jo 25 je ok
dik...
dnes jsem je viděl v Praze na Pankráci na burze za 25,- menší a za 30,- větší.
Záleží na tom, co je pro tebe levné. Tady v inzerátech je p. Pruner prodává za 30-40,-Kč. Těch 30,-Kč se celkem dá.
nějaký tip kde sehnat levně japoniky?
Starší reakce
seic napsal: - pardon, tusim se budou vystavene krevetule na konci drazit..
Jasne, pises to spravne - budou se drazit a navic zitra je tu burza, takze krevet i slovenskych chovatelu tu nebude rozhodne malo.
- pardon, tusim se budou vystavene krevetule na konci drazit..
nevím sice co znamená zabidovat si na ne ale určitě je lepší jet po slovensku než po česku dálnice jsou rozkopané pravidlné zácpy a jako bonus to máš s masáží po dálnici když nejedeš víc jak 180km/h
- a nebo na vylet do Ziliny a krevetky nekoupit, ale "zabidovat si na ne"
vidím to tak že pôjdem asi k vám susedom na návštevu...v ktorom českom meste máte najlepší obchod ?
Já mám s MK-ZOO skvělé zkušenosti. Jen mám oproti vám tu výhodu, že si pro to zajedu osobně. Komunikace s majitelem v pořádku, napsal kdy ryby budou po karanténě, čekala jsem cca 14 dní a poté mi sám zavolal a vše proběhlo v klidu. Otíkové co od nich mám v plné kondici, hůře sehnatelné druhy plžů spokojeně brázdí akvária, já osobně jsem s nimi spokojená
MK zoo už několikrát někdo nedoporučoval.. dokonce tam šlo i o to že zaplatili peníze předem a šlo o skoro o 10000kč
objednával jsem si krevetku japonskou 20ks z MK-ZOO a čekám 3.týden a nic.Včera jsem s hrdostí objednávku stornoval.Je to o ničem a nakonec jsem je objednal od nás z akvatery a dovezli mi je dneska, to je na druhý den po objednávce za 30-35,-/ks
www.morskaakvaristikahavirov.cz
kdo by měl zájem tak si tam neváhejte zavolat, nevím ale, zda by je poslaly poštou na adresu-na to jsem se neptal
Nejsem si jistý ale řekl bych že balík do ruky se na slovensko asi neposílá, a nvm zda bych posilal krevetky normalnim balikem.... navíc to určitě bude stat vic jak v čr...asi proto zhálí luccas slovenskeho chovatele
já kupoval z
www.krevetky.net ale netuším zda posílá i do slovenska ale myslim že by mohl je ochotný hodně. Nejlepší zkušenost mám s ním. krevetky přišli zdravé žádné úmrtí ani teď ani při cestě a bez nemoci.
Zdravím...nejaký Slovenský chovatel krevetiek ktorý je ochotný ich posielať poštou ?
Starší reakce
V Teplicích je podle zdejších akcí nějaká burza, zkus se pozeptat tam. Nebo návštěva v neděli v Praze na Pankráci, tam je seženeš určitě.
Ahoj všem
Nevíte někdo o někom kdo prodává red cherry v okolí Teplic?
Starší reakce
tak gratulace hlavně ať se líběj a množej
Já kupoval jak radil Ciffik toho bosáka. krevetky.net si myslim má stránky. A prima domluva a tak. Naprostá spokojenost. už je mám dobu dooma
Dnes jsem u nich na Strahově kupovala krevetky, mají tam téměř všechny druhy, co jsou na stránkách. Domlouvala jsem se s pánem přes e-mail a telefon, který má uvedený zde v profilu. Pokud vím, tak bývá i na burze na Pankráci.
Starší reakce
být tebou tak kontaktuju Víťu Bossáka a místo blue pearl bych bral blue velvet (jsou to neocaridiny davidii)
No tak to asi taky zkusim napsat email. Ale myslim si že budu stejně úspěšný. Hlavně tam ani není jak to obědnat nejde se tam přihlásit nic.
Já jsem si chtěl koupit právě blue pearl, a yellow. Konečně sem si vybral dárek ke svátku opožděně a sem zase bez dárku
posílal jsem email, kde jsem se chtěl informavat na pár věcí - bez reakce...
Nemá někdo zkušenosti jak to funguje na:
www.krevetky.cz
Zda už tam někdo někdy něco kupoval nebo ne. Protože poslední aktualizace je rok zpět. A inzerát mají tady na rybičkách slušnej výběr a dobrý ceny
Starší reakce
0 02.01.2014 19:43 matouš – krevetky
kde sehnat krevetky ve Zlíně ?
Zdravím všechny krevetkáře, oblíbil jsem si tyhle krevetky, zkoušel jsem jejich prodejce najít googlu, nic moc jsem nenašel. Zkoušel jsem zdejší atlas, našel jsem pouze uživatele Chem..... Neznáte nějakého prodejce, chovatele, překupníka nebo dovozce na Moravě?
Starší reakce
Mně se to stalo také. Faktura předem, uhrazeno, ale neposláno a ani po urgencích peníze nevráceny. Považuji to za krádež. MK-zoo už nikdy !
Starší reakce
Nákup krevet v okolí HK je docela dobrý v AKVARIU - OSTŘEŠANY poblíž Pardubic
Red cherry, Japonica, Atyopsis moluccensis atd. jsem v tom břídil bez zkušeností
Starší reakce
3 28.05.2013 12:44 Dita – MK-ZOO
Díky za příspěvky a komentáře, jen pro nově příchozí doplním, že u MK-ZOO to nebyl první nákup. To bych platbu předem určitě nevolila, sama každého nabádám ať to nedělá... U pana Knotka jsem objednávala již dříve, vždy všechno přišlo včas a v bezvadném pořádku. Brala jsem tedy tento obchod jako ověřený a spolehlivý, proto jsem v poslední objednávce volila platbu předem (oproti bonusu v podobě slevy). A tehdy se to stalo... (Nebo spíš "nestalo".)
já skoro vždy, ale před vanocema jsem taky řešil něco podobného, v listopadu jsem objednal dárky, a do března trvalo než mi vrátili penize protože se zasilka pry ztratila ..
Ale věci k akvaristice beru z akva-exo a tam si nemužu stěžovat, přišlo mi rozbité akvárium, tak jsem ho nafotil, a za 2 dny jsem měl prašulky na učtu
Přidat reakci
1 ...... [3] ...... 8
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 11574x