Kde koupit krevetky?
V takové jako kdyby jste je bral Vy osobně . Ví jak zabalit aby nedošlo ke ztrátám.
Věřím, že má krevety kvalitní, ale teť v zimě se mi to moc objednávat nechce. Těžko říct, v jakém stavu to ten kurýr doručí.
Já nakupuji tady
www.krevetky.cz , zaslání není problém, zkušenost dobrá...
Díky,ale já na FB nefunguji..
Na FB skupině akvaristika Jihočeský kraj je jeden chovatel
0 12.12.2021 07:39 Tunakovi – Chovatel v ČB
Ahoj lidičky,chystám se zakládat krevetárko. Nejspíše pro nějaké neocaridiny. Sháním tedy nějakého chovatele, který je chová v Českých Budějicích. Aktuální to bude až tak za cca měsíc, až se mi akvárko zajede.
Starší reakce
Já jsem přes bazoš koupil krásný krevetky, nebál bych se toho
Naletět můžeš všude... První krevetky jsem koupil od chovatele, který jde evidentně jen po zisku. Od něho to byl mix, místo jedné barvy, kterou jsem chtěl. To se mi opět vyplatilo si připlatit
JJ,zkus se kouknout,inzerátů je dost..
Krevetky pres bazos???
to ja se tam chcu podivat i jestli tam treba nebudou levnejsi svetla nez na internetu ???? a taky bych tam chtel koupit krevetky a nejaky endlerky
My jezdili do Kroměřiže,ale stály tam i 60kč..tak jsem nakonec koupila přes bazos za 15kč..
Nevim jak ty, ale ja mam v planu krevetky koupit v Olomouci na aquatera burze. Snad tam budou nejaky hezky za peknou cenu. Jeste sem tam nikdy nebyl ????
V sobotu na burze v HočPoč, jistota pěkných barev, a ceny jsou slušné
Koukni zde na fóru do inzerce, nebo pak třeba bazoš, ifauna, atd...
Využiji vlákna, nevíte kde levně koupit pár krevetek do začátku? Koupil jsem dvě "pro srandu" a nakonec jsem jim zřídil nový bazén
Ideálně Praha východ nebo centrum.
Starší reakce
Zdeněk Malát-e-mail : malat@sladkovodnikrevetky.cz
Od daného pána mi teraz prišlo 5ks v cene 2.90 EUR kus . Má posledných 20 kusov ktoré by som zobral ale až koncom mesiaca a do vtedy ich určite predá preto hľadám predajcu čo ich má stále .
Zo shrimp.sk nechcem kupovať lebo Caridina Japonica je tam predrazena
20 ks by ma stálo cca 65 EUR čo je približne 2100 kčs.
Skús to tu denis.madar@gmail.com 0908 349264 - má dosť širokú ponuku.
Tak pozrel som na to a v podmienkach majú že ryby ani krevetky na Slovensko neposielajú len nezive veci
Zdravím
. Vedeli by ste mi poradiť kde kúpim Caridina Japonica a aby mi ich poslali na Slovensko ? U nás je len jeden predajca a to shrimp.sk ale za jednu kreveteku dať 105 kčs (3.90 EUR) je extrém keď že potrebujem 20 ks a viac . Ďakujem za každú pomoc
Starší reakce
Nakonec pomohl Bazoš.cz a z Kostelce na Hané jsem dnes sehnal - přivezl 15 kousků nádherných Neocaridin Blue Dream. Díky za pomoc...
Starší reakce
7 08.06.2020 21:44 Silviebaris –
Re: vlka Díky za tip, momentálně nedostupné, ale budu sledovat...
5 08.06.2020 21:41 Silviebaris –
Re: vlka Hezký večer, kde prosím seženu Neocaridina davidi blue dream ?
Starší reakce
Děkuji všem za rady. Na bazarech nechci kupovat když nevím o prodávajících nic. Na eshopy kouknu určitě někde koupím.
Stačí si otevřít Sbazar,já nakoupil Red Cherry za 10kč
V Praze pan Pruner nebo pan Malát. Oba jsou zárukou kvality. Modré i žluté neocaridiny mohu také nabídnout, ale Praha pro tebe bude blíž.
www.krevetky.cz
sladkovodnikrevetky.cz
vlka: Neocaridiny za 75,- to je celkem pálka...
Ahoj je tu někdo nebo nevíte o někom z domažlicka kdo prodává krevetky? Rád bych nenáročné ve žluté, modré či černé barvě. Popřípadě kdo by je i poslal ale rád bych seriozního člověka.
Starší reakce
0 11.05.2020 21:43 Lukáš V Ostravě se dají sehnat nějaké pěkné kousky? Taiwan bee, Tiger....? Děkuji
Starší reakce
Ahoj, měl by jsi prosím kontakt? Na bazosi již nic není.
Starší reakce
Díky všem za reakce. Nakonec jsem dal na Silvu a oslovil jsem pána na inzerát. (to zni divně
) nakonec se z toho vyklubal příjemný hovor snad na půl hodiny, kdy jsme si povídali o akvárkách
dnes si jdu pro krevetky, tak pak dám případně recenzi (doporučení) i pro ostatní sem
EDIT: pan Kubiš z inzerátu od Silvy (viz. pár komentářů níž), velice solidní pán, domluvili jsme si 15 ks, pro jistotu dal 18 ks. Nádherný kousky! Brno a okolí doporučuji
Zdar. Na i fauně najdeš taky nějaké inzeráty.
Brno KREVETKUS
Brno AKVAKUS
díky, na webu jsem chvilku, ještě nejsem úplně seznámenej s tím uživatelským rozhraním.. Každopádně s Hornbachem mám dost špatné zkušenosti, cca 10 let zpátky jsme tam kupovali hejno neonek, do týdne bylo pryč nejen to hejno, ale také ostatní obyvatelé (bohužel jsme tehdy neměli přechodnou nádrž). Po několika letech jsme jim chtěli dát druhou šanci, bohužel znovu stejný scénář, "naštěstí" to schytaly jen neonky v izolaci... Hornbach už ne
.. sklorex je klasika, ale 40 Kč za kus....
studentík hledá kde ušetřit
přinejhorším počkám na aqua burzu
EDIT: Heh, hezky doplňuju předchozí názor
Tak se zkontaktuj a uvidis vše je na domluvě,ale myslim,že lepsi z vlastniho chovu než někde z burzy...
Ahoj SIlvo, vím o těchto inzerátech, raději bych ale viděl i prezentaci akvária. Z jakých podmínek bych si je odebíral, proto zkouším tady, abych se zároveň podíval na přezentaci
ale děkuji za radu!
Projdi inzerci. Nahoře vlevo najdeš odkaz "Ostatní zdarma". Lze filtrovat podle lokality. Na kartě příslušné krevetky najdeš dole info, kdo daruje...
No a když nic, tak třeba Hornbach nebo Sklorex...
EDIT
Koukám, že tě sem přesunul.kolega, tak to zase odOTčkuju...
Zdravím vás, zkusím se zeptat tady... Neměl byste někdo k prodeji kolem 10 kusů Red cherry?
Brno
Starší reakce
0 03.12.2019 13:00 Silviebaris –
Re: ZDRI A Lukáše Maňouska jsi nezkoušel...
Na jaře je měl pan Malát (sladkovodnikrevetky.cz), ale momentálně nikde nic
- Sunkistky občas bývají v prodeji v Německu, v ČR jsem je doposud neviděl v obchodní sítí
Přidat reakci
[1] ...... 8
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 11574x