Kde koupit krevetky?
Zkusil bych burzu v Aldisu bude 16.12.12, tam s krevetkama vždycky někdo bejvá, ale neřeknu Ti s jakejma, tyhle potvůrky jdou trošku mimo mě.
Eddit: Ještě mě napadá, tam kde krevetky kupuješ, kde je mají, se pozeptat na možnost objednání.
0 28.11.2012 19:04 AmSeok – Tiger
Ahoj, nevíte, kde v okolí Hradce Králové sehnat krevetky Tiger?
Díky moc
Jojo, vím a nechci je zabít
a crystalky jsou hezčejší
raději teda počkám
No tak ja sem tedka kupoval crystalky a nadaval sem že jsou malé..a to měly tak 0,8-1cm
Vydrž. A pořádně popřemýšlej, co chceš. Nevidím u tebe žádnou prezentaci, ale určitě víš, že krystalky jsou velice náročné, potřebují zajeté stabilní akvárko a velmi specifické podmínky, ale red cherry jsou tolerantnější. Ovšem stejně tolerantní jsou například i Sakury nebo Rili, které už se atraktivností kristalkám velmi blíží - ale nejsou Sakury jako Sakury... a na Akvaburze bývají prodejci, kteří ti prodají opravdu nádherné krevetky.
Díky všem, no o burze jsem taky uvažoval, jenže jsem natěšený jak malý děcko
no možná to ještě vydržím, aspoň se jim pořádně zajede ubytovna
Za týden je v Brně Aquaburza, tam určitě budou.
Koupím pár kousků krevet Crystal Red, popř. Red cherry. Našel by se někdo v Brně? Díky za nabídky
Starší reakce
Ahoj, nevíte někdo, jestli nějaký chovatel neprodává Red Cherry krevetky v karlovarském kraji? Nechce se mi dávat 40 Kč za jednu ve zverimexu a na burze je nikdo neprodává... Dík
Nevíte někdo kde by se v okolí Rychnova nad Kněžnou daly sehnat krevetky Red cherry nebo Krevetka Neocaridina heteropoda var. Yellow
Starší reakce
Zkusil bych příští neděli burzu v Aldisu. Když nic, tak nějakej ten kontakt na chovatele se tam jistě doptáš. Líná huba, holý neštěstí.
Nevíte někdo kde by se daly sehnat krevetky mandarinkové???
Starší reakce
jj jsou vždycky fit, ale tak manžel mi donesl 10 krevetek a jednu za 99,- to je ošklivá cena oproti 25,-
no jo tak nějak se živit musej to zase chápu. Já doufám, že se mi začnou množit a budu mít miminka. Zatím ani Cheryny nenosej vajíčka, tak snad se jim časem bude dařit.
jo jo peuker to je drahota
ale krevetky jsou vždy fit a bez problémů
je škoda že po Liberci není žádný chovatel :/
Tak já naštěstí zatím sleduju a normálka topení ještě občas přitopí na 23
, ale bydlím v podkorvíčku a tak nevím jak to bude v létě. Popřípadě budu častěji měnit vodu, nebo nevím...to je teda škoda holky jedny.
Jo, tak to je pěkná cena. Přeji, at se holky pěkně množí.
Mně bohužel nešly. U nás stoupá, zvlášt přes léto, teplota vody v akva a postupně odešly všechny do krevetčího nebe....
Koupila jsem od soukromého chovatele posledních 30 kousků jedna Crystalka za 25,- kč byla to směska drobotiny i dospělců
Nejlepší ceny v Praze jsem viděla jen na nedělní burze na Pankráci.:o)))
aha díky za info, ale tak já je sehnala v Praze za bezkonkurenční cenu
Starší reakce
Krevetky jsem koupila v Proseči v Peuker akvaristik sice žádná levnota, ale mají!
Jinak snad nikde ani chovatele jsem nesehnala a tak jsem si nakonec dokoupila v Praze
zlatá to matička
snad se časem rozmnoží holky moje
Starší reakce
Já zjistil, že mám doma asi 8 smaečků Caridina Babaulti green a ani jednu samičku. Najde se někdo, kdo by prodal tak 5-10 samiček? Buď z okolí Olomouce či Brna, nebo kdo by byl ochoten poslat poštou?
0 19.05.2012 17:16 Wernerka – krevetky
kdo nabídne krevetky? pouze Liberec děkuji piště na mailto:Black-molly@seznam.cz
Starší reakce
Hledám nějakého chovatele krevetek z Tábora blízkého okolí ... Nevíte někdo o někom?Dík za info
ve Sklorexu nejak rozsiruji nabidku krevetek, mimo
- CRS za nejakych tusim 75,-
- Red Cherry za 30.-
- nove bezbarva smeska Neocaridina sp. za 9,-
- a Yellow za 50,-
Starší reakce
- Red Cherry maji ve Sklorexu, tusim 30,-/ks
Můžu doporučit jednoho chovatele:
zvirata.bazos.cz/…
Kupoval jsem od nich a naprosto v pořádku, jsou ze Skřivan u Nového Bydžova (Okres HK)
Starší reakce
no cca tři čtvrtě roku jsem je vídal akorát v Německu. Od tý doby jsem na ně narazil akorát u Papíka. Přitom poslední dobou už inky vídám častějc, ale většinou v pofidérním eshopech, který nemají zrovna nejlepší pověst.
on je zase tak dlouho v chovu nemá
, tak je otázka, jak byl dlouhý ten čas...
Viděl bych to na burzu v Aldisu. Nejbližší termín je 8.4.12 od 9:00 hod.
0 09.03.2012 13:55 arepmic – Kde sehnat krevetky Hradec králové a okolí
Neví někdo kde sehnat krevetky Hradec králové a okolí.Nějaké né moc předražené
Starší reakce
Krevetky
Dobrý den neměl by někdo na prodej 6 kusů krevetek. Nejlépe z Orlové nebo blízké okolí. Za nábytky děkuji.Kontakt: mailto:renemlcak@seznam.cz
0 20.02.2012 19:53 Wernerka – krevetky
Ahoj, je tu někdo kdo by mi prodal krevetky red cherry nebo blue pearl z Liberce?
Starší reakce
Ahoj, je tu někdo kdo by mi prodal krevetky (ne dravé) v Praze nebo okolí za rozumnou cenu (10 - 20 kusů)? Děkuji
Starší reakce
1.trieda zavčas rána a na druhý deň to kupujúci má.
Na tom nie je nič čo by drásalo žalúdok.Krevetky majú iné telesné tekutiny(nemajú bežnú krv) a tak v slabo okysličenej vode vydržia ozaj dlho.Horšie je pre ne kolísanie teplôt,preto je treba poslať v termoboxe prípadne krabičke obloženej kol do kola polystyrénom.Napr.
Už som zažil aj týždňovú prepravu a krevetky úplne v poriadku.Ani jeden kus neuhynul.Stáva sa to len pri prehriatí(poštárka položí balíček na radiátor) či podchladení (nedostatočná izolácia pri preprave v zime).Ak by som mal napísať úspešnosť posielania krevetiek v percentách: 90% za a 10% proti.
vim ze to tak spoustu lidi dela ale na to ja teda nemam zaludek
Ale krevetky,coby bezobratlí se kurýrem posílat nemusejí,na to stačí pošta
Jediný problém vidím v poměru cena krevetek : cena poštovného
Pokud jich nebudu brát baťoh, tak to samé co dám za krevetky dám za poštovné
Mě to příjde, že tady v okolí Liberce je to s krevetkama vůbec nějaký slabý. V sobotu jsem byl na Faunatrzích v Babylonu, pro teraristy asi super, ale z akvaristiky tam byl jediný stolek s cca. 10-ti akvárky, nějaký sušený krmivo a tím to haslo. Navíc tím že byl jediný, tak se u něj tlačilo lidí, že ani nebylo vidět co vlastně v těch akváriích plave. Ale krevetky to nebyly
Ve Vratislavickym pivovaru měla být chovatelka krevetek, ale nájemce vyhodili, takže z toho nic není. Bohužel se mi nepodařilo sehnat kontakt, tak ani nevím kdo to měl být
Krevetky se dají koupit rozumně i na aukru, ale vybrat si u chovatele je přecijen nejlepší ...
A z Liberce, Jablonce a okolí se nikdo neozvete? Nikdo nemáte (nebo během ledna) nebudete mít přebytek?
Přidat reakci
1 ...... [5] ...... 8
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 11574x