Rozednívání a stmívání
Myslím si, že i tak to postrádá smysl. Jednou nastavíš a pak upravuješ možná jednou za dlouhý čas. Takže ta obyč s postupnějším a plynulejším krokem je lepší a hlavně levnější.
Jeste jsem nasel toto
www.ebay.co.uk/… ale asi zbytecne pro mne. I kdyz ta apka do mobilu na to neni k zahozeni, ale zase je to jen pres bluetooth.. kdyby byla wifi tak uz je to o necem jinem.
Nemyslím si, že by to vydávalo zvuk, jen marketing. Ale asi to má pomalejší přechody. I tak za ty ceny, krása, krása.
Tak já ho mám už dlouho
to ještě Pro. nebylo
ale za tu dobu ani jednou nepísk

Ani na ALi se nemusíš bát to se prostě někdy stane. Je to stránka milionu prodejců a trefil si asi zrovna špatně. Já jsem odtud objednal už tak stovku produktů a nikdy žádný závažnější problém. Tím zvuky myslí asi nějaké to pískání, které může být slyšet někdy. Nevím, nic jiného mě nenapadá. I tak si myslím, že je lepší ten PRO.
Dekuji. Na Ali. neobjednavam, kdysi jsem tam mel spatnou zkusenost a od te doby jen ebay ci amazon. Ale i tak objednam spise co mi tady doporucil Xif. Cena je kolem 330 Kc. a na to moje jedno svetlo mi to staci, navic doba doruceni u tohoto vyrobku je kratsi protoze to maji na sklade v Londyne.
www.ebay.co.uk/… Na Ali je TC421 lacnejsi, cca 25 USD

Děkuji moc za odkaz objednám si taky dva ty PRO...
TeĎ jsem si to četl, S2 pro má možnost plynulejšího přechodu a má nějaký noční mód a méně hlučí.
Tak to bohužel nevím
ne muj žádné zvuky nevydává
To je velmi zajimave. A nevite jaky rozdil je mezi S2 a S2PRO? A rozsvecuje se take postupne nebo skokove? edit: aa uz to ctu - For S2,the brightness change of sunrise and sunset varies Jumpingly; S2 PRO is gradual, smoother than S2
S2 PRO has night light mode
S2 PRO increases frequency and reduces noise
Ono to vydava nejake zvuky?
Ahoj
já mám Chihiros LED A901 serie 55W
a mám k němu toto - cena cca 250kč
www.ebay.com/…
sice to má jen osm kroků ale mně to stačí
a mám ho nasteven takhle
9 - 9,30 hod -10%
9,30 - 10 hod - 40%
10 - 11 hod - 70%
11 - 15 hod - 100%
15 - 17 hod - 70%
17 - 19 hod - 40%
20 - 20,30 hod - 10%
20,30 hod - 0%
Dekuji. Po precteni doporucenych odkazu jsem se rozhodl objednat TC421 s wifi. Na ebay je za £27 coz je necelych 900kc. A to myslim neni zas tak silena cena. Ale chvilku si na to pockam.. holt z Ciny je to dalka. Ps: jinak na ebay je ten Chihiros za cca 600kc. V Cesku v shopech to maji predrazene

TC 420 by sa malo dat pouzit, kazdy jeho vystup je dimenzovany na 48W.
Dalsia moznost stmievaca je popisana v linku pri produkte:
www.rataj-spk.cz/…
Ahoj omlouvam se. Predpokladal jsem ze ten kdo by mi radil bude natolik inteligentni, ze se podiva na moji prezentaci kde je popsano jake svetlo pouzivam. Ale dobra: Chihiros A501 33W jinak dekuji za odkaz

Ahoj, poradil by mi zde nekdo kdo ma zkusenosti s nejakou masinkou co ridi svetlo od nejmensiho svitu az po nejvyssi a naopak? Mam osvetleni ktere si muzu dalkovym ovladacem zapinat a menit intenzitu svetla, ale chtel bych zkusit neco co bude automaticky svetlo nejen zapinat a vypinat, ale i samo menit intenzitu svetla podle toho jak si to nastavim. Uz jsem nekde narazil na TC420, ale nevim jestli je to vhodne zrovna pro me svetlo a vubec jestli to dela presne to co pozaduji. V tomhle tom se zatim moc nevyznam. Takze diky za jakekoli rady ci doporuceni.
Starší reakce
Aj som mal na akvarium Osvetľovací kryt MultiLux LED 120 cm – 2x29 W, dĺžka 1192 mm, 1x29 W DAY & 1x29 W NATURE, 9000/6500 Kelvinov, 6670 Lumen. Ja som si kupil nove svetlo na AQ HeliaLux Led aj Juwel Control pro
www.juwelakvarium.cz/…
svietenie sa da regulovat.

Dobrý den
Mám LED rampu
www.juwelakvarium.cz/…
a kvůli řasám bych chtěl snížit intenzitu světla (zatím řeším plovoučkami). Je to u tohoto typu vůbec možné? Pokud ano jaký stmívač mám pořídit?
Starší reakce
V pátek mi přijel domů

. Jen v rychlosti jsem otestoval, reálně půjde na AQ, které bude ke spuštění od 08/2018.
Na případné konkrétní dotazy rád odpovím (když budu vědět).
Starší reakce
Tak anpř to že nemusím mít zapojené kabely přes čokoládu
4 kanály tam taky zapojíš, ale holt platíš za pohodlí (Wifi) a zpracování od Portugalců.
Tak zas takovej hipster, abych dal přes 1500 navíc za design něčeho, co normálně ani není na očích, a wifi, nejsem... A navíc to má méně kanálů.
Wifi a design

Co to má za výhody oproti té 420?
Ano lze.
No tak cena je trošku někde jinde. Ale o to mi až tak nejde
Ale ta cena

Starší reakce
Jasně proč ne,akorát cenově trošku jinde.

A výhody/nevýhody?

Možná špatně hledám, ale nedaří se mi najít moc technických specifikací.

0 23.02.2018 11:05 R
vaclav [15013] - Echinodory + stonkové rostliny O par řádků níže sem to taky dával a nikdo si nevšiml
Mám třeba i zařízení co má 1024 kroků a u výkonných čipů, jde stejně vidět skoky v poklesu intenzity okem. Takže by bylo třeba daleko více kroků.
Myslím že tohle řešení je už dávno nedostupné, přestalo se vyrábět? Nějakou dobu zpět asi 2 roky jsem se na to díval a stav je pořád stejný, dočasně nedostupný

Já to nemám, jen jsem nad tím kdysi uvažoval.
Ale co vím, tak není potřeba PC pro naprogramování a dá se to rozsvítit i manuálně.
Cenově srovnatelné, je v něčem lepší? Jestli dobře chápu, má taky 100 kroků, stejně jako TC420...
3 23.02.2018 09:05
DavFM [1371] - Corydoras&Apistogramma Starší reakce
Mám už druhý kus doma a naprostá spokojenost. Vzal jsem taky z rostlinna-akvaria, maj teď akci za necelých 800, to už docela jde za to, že je to i se zárukou.
Jasně. Ale poloviční cena.... mě zatím alice v ničem nezklamal. Teď se chystám dělat komplet celý kryt i s LED,chlazením. Tak jak bude hotovo pošlu foto pro inspiraci.
Mám ho asi měsíc a jsem spokojenej,vše jsem naprogramoval a je to super.Ryby nedostávájí takové šoky při zapnutí,jen jsem si ho koupil na rostlina-akvarija,je sice dražší ale 2roky záruky.na ali je to někdy sázka do loterie,bude fungovat nebo ne a co potom sním.

Super
Jsem koukal na Ali, že už dělají i TC420 s Wifi

Dnes mi přišel tc420 z aliexp. Hned sem ho vyzkoušel. Má bílé podsvícení a zda se plně funkční.
Tak to pak asi bude nejjednodussi reseni. Diky!!
MirekSazava napsal: Hm... dobry napad. A muzou tam byt dva programy a prepinat je, a nebo ho tam musis vzdy nahrat?
Máš tam možnost více Modů , které si vytvoříš v PC a nahraješ do TC a pak na TC přepínáš
Přidat reakci
1 ...... [5] ...... 10
Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 19803x