Setkání akvaristů - Liberec
ty dvě tetry černý bych bral, mám tři, tak se aspoň nebudou bát
Ahoj, přijď, budeš vítán, já mám asi dvacet cherryn ve dvou aqwích, tak bohužel nemůžu sloužit. Neonek černých mám devět, tak taky bohužel nemám zájem, ale třeba se ještě někdo ozve, sraz je až za dva týdny
Zdravím akvaristi
Chci si přijed pokecat,už to plánuji dlouho tak snad do toho nic nevleze.Nerad slibuji co nemužu 100%splnit.Pročítam vaše zprávy,jen se chci zeptat kolik vas ma krevetky a jake a jestli někdo nechce hejno černých neonek cca 14Ks.
s pozdravem Laider
POZOR POZOR !!!
Již za dva týdny v pátek 12.09. v 17hod. v restauraci Chicago v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí.
Pokud už nyní víte, že se zúčastníte, prosím Vás o přihlášení na:
rybicky.net/akce/1467
kvůli úpravě rezervace přibližného počtu míst.
mějte se pěkně a v pátek 12.09. na viděnou
Starší reakce
Ahoj, zdravím vespolek, ano, bylo to skvělé a překvapivě s ohledem na prázdniny zvláště se nás sešlo dost. My se tam pomalu nevejdeme
Je jasné, že na koníčka si lidé udělají čas pokud možno vždy a byla by škoda nevyužít i prázdniny. Těším se na další schůzku a doufám, že noví přátelé příjdou zase. Bylo to příjemné.
Tak snad příště, tj. 12.09.
Zdárec všichni. Bohužel se zase nedostavím. Už jsem se těšil, že vás zase uvidím, ale bohužel musím večer být pracovně mimo Liberec a vracím se dlouho v noci. A to jsem měl mít celej den volno. No nic tak snad příště.
Martin Honzejk
děkuji
Mam prinesu
dobře
Ahoj, hlásím se na pupečník - jestli ještě máš
kolik toho potěru máš? Mně už něco zase vyrostlo, tak jsem je přelovila do společenského!Třeba 20? to se mi do odchovničky vejde!
děkuji
OK, donesu
Leni, ,,plovoucí zelí,,tentokrát nemám - nějak jsem ho rozdala zájemcům o endlerky...Ale mám asi tři malé živorodky sličné, tak pokud je nalovím, tak Ti je vezmu
Jo a kolik budeš chtít toho potěru endlerek - ten mix.?
Piskořky bych si zase vzala - tedy pokud fakt nevíš, co s nima...
Leni, to by bylo super! Staci napsat presnou hodinu, misto a penizky
kdyztak napis na 723682276 . diiiiiky!
taky bych bral pupečník
tak co třeba zítra po 18. h.? To už bude doma i Luděk, tak kluky pohlídá a můžeš mrknout na akvárka!
Ahoj Leni, jj, to jsem v práci, dělám do 16:30. Pak už jedině neděle, nebo zkusím příští týden dorazit do LBC někdy mezi 12. a 16. hod - když se podaří.
OK
máš ho mít
Ahoj ja bych si vzal to monoselenium budu stehovat akva tak nepohrdnu prebytky rostlinek krome plovoucek ty musim zredukovat dekuji
Ahoj, lepší by to bylo dříve,než přijdou kluci! Mám do 12. a potom je nachytám! Ale to jsi asi v práci?
Ahoj Leni, já se přizpůsobím, jak se to hodí tobě. Spíš odpolko - můžu tak od 17hod a déle. Den prakticky kterýkoliv..
Ahoj, pro krevetky se můžeš klidně zastavit, kdy se ti to asi hodí?
Ahoj všichni, tak nám to v pátek nevyjde, budeme mimo LBC. Takže snad příště.. Měl jsem domluvené krevetky od Lenky, zkusím ji kontaktovat, rád bych si je v týdnu vyzvedl, jestli to tedy stále platí
užijte si to a snad příště se uvidíme!
Ok, počítám s tím pro Tebe
ahoj Mišáku, Pupečník beru, zase jsem ho rozdala!
ahoj Půlpy, ty paví očka bych brala a jestli máš přebytky plouvoucích rostlinek, tak taky, vzala bych něco do práce!
hlavně, že dorazíte
o tom nepochybuju
, ale pojedu asi rovnou z práce z prahy...
minimálně já počkám
pokud dorazíme, tak asi celkem pozdě...
0 01.08.2014 21:36 půlpy [2132] nemáte někdo zájem si rozšířit hejno teter průsvitných o jeden kus? už je sama samotinká a v brzké době nemám v plánu pořídit si jejich hejno
donesu na sraz
dál můžu donést 2 až 3 samečky pavích oček ( tělo celé modré a všechny ploutvičky červené ), určitě donesu plovoučky ( Limnobium ), můžu donést Monosolenium tenerum , piskořky, třeba si ještě na něco vzpomenu
v pátek
0 01.08.2014 11:08 půlpy [2132] POZOR POZOR !!!
Již za týden v pátek 08.08. od 17hod. v restauraci Chicago v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí.
rybicky.net/akce/1466
mějte se pěkně a v pátek 08.08. na viděnou
Starší reakce
POZOR POZOR !!!
Již za necelé dva týdny v pátek 08.08. v 17hod. v restauraci Chicago v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí.
rybicky.net/akce/1466
mějte se pěkně a v pátek 08.08. na viděnou
Starší reakce
hlavně, že jste dorazili
Ahoj, dorazim se zenou o chlup dyl, musime jeste do banky. Martin
Dobrá
ahoj Půlpy, vem prosím jen tu trpasličí živorodku, tu mečovku ne! trochu jsem to akva překopala, tak by byla navíc! Díky
jestli jsou už větší, tak snad ne...ale stejně bych je tam raději pouštěla na noc, aby se stihnul,,potěr,,rozkoukat
Přidat reakci
1 ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27619x