Setkání akvaristů - Liberec
No, tak bychom měli rande no
Alespoň bych se nemusela dělit o rostlinky, pokud nějaké budou
Ahoj, já určitě dorazím, takže to bude rande dvojité!
Půlpy,jestli máš nějaké přebytky oček, tak si ráda vezmu, těm minulým se daří dobře!
Starší reakce
Ehm, nerad bych Vám kazil rande, ale.. já bych taky dorazil. Potvrdím tak 5-6dní dopředu, to už většinou vím, jestli je to tutovka. Ale předběžně na 95%..
POZOR POZOR !!!
Již za dva týdny, v pátek 10.10. v 17hod. v restauraci Chicago v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí.
Pokud už nyní víte, že se zúčastníte, prosím Vás o přihlášení na:
rybicky.net/akce/1532
kvůli zamluvení přibližného počtu míst.
mějte se pěkně a v pátek 10.10. na viděnou
Starší reakce
Take dekujeme za prijemne stravny vecer, a za roslinky a sneky uz se tesime na priste
Ahoj, taky děkuji za rostlinky, rybičky, šneky a hlavně překvápko, to jsem opravdu nečekala a udělalo mi to velkou radost! Už se těším na příště!
Jojo, bylo to fajn, už se těším na další sraz. Jinak Půlpy díky za rostlinky, Danio a vůbec za organizaci
Další termíny setkání v Liberci jsou
10.10.
14.11.
12.12.
Tak na viděnou
2 12.09.2014 21:36 půlpy [2132] Děkuji všem za účast a příjemný večír
sešlo se nás během večera 11,5
ta polovina patří akvaristickému potěru asi 1,5roku malé "mořské víle"
už v tomto věku někteří vychovávají nové akvaristy
Ahoj Pulpy, z prace jsem se utrhl pozdejc, ale uz sedim v busu smer LBC. Takze dorazim, ale pozdejc... Zatim ahoj! Martin
Ja osobne se tesim jiz dlohou hlavne na Vas rostlinky jsou prijemny bonus
Ahoj zitra
pozdě, ve středu jsem odvezl veškerý přebytek na zkrmení do Práglu, nechal jsem jen doma očka pro Tebe a Jirku (samozřejmě, pro sebe od každého druhu tři mladé samce a starou samici, ale uvidíme třeba jsem se přepočítal
každý, tam budete mít přibalenou velkou samici, která Vám vyprdne po šoku ze stěhování mladé
OK, dobrá, neutečem
ahoj, Piskořky bych brala, a dneska jsem udala 2 velké sumce, tak bych si těch pavích oček mohla vzít více, jestli tedy máš přebytek!
0 10.09.2014 18:02 jriedr – zpoždění
Dorazíme s paní asi něco kolem půl sedmé, pracovně to dříve nestíhám ... Jirka
vemu jak pro Lenku, tak i pro Tebe
škoda, tak jak říkáš - příště
Tak a je už zase jasno že nedorazíme. Už mne to samotneho se... teda štve. No tak snad příště.
Tomas Enderson
Ahoj Půlpy, nemáš ještě nějaké Piskořky?
to je škoda, tak snad příště
óṕṕ děkuji ...
Jéééé to se mám, mooc děkuji!
Kluci budou modří
Třeba 4 holky a zbytek kluky! a budeš mít i ty modré?
Neboj donesu, chceš jen samce nebo i samice?
2 04.09.2014 16:55 Lenka Na sraz určitě dorazím!Pokud se něco nepřihodí!
Ahoj Půlpy, očka si ráda vezmu, ale tak 10! nemáš nějaká modrá? V Liberci je nemůžu sehnat
0 04.09.2014 05:48 půlpy [2132] POZOR POZOR !!!
Již za týden, v pátek 12.09. v 17hod. v restauraci Chicago v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí.
Pokud už nyní víte, že se zúčastníte, prosím Vás o přihlášení na:
rybicky.net/akce/1467
kvůli zamluvení přibližného počtu míst.
mějte se pěkně a v pátek 12.09. na viděnou
Donesu Ti tedy paví očka, mladé limie černopruhé a možná i malé mečovky
3 03.09.2014 22:37 jriedr – rybičky
Zdravím všechny ... založil jsem další akva a pokud by někdo měl přebytek nějakých živorodek, vzal bych si je jako nový základ ... dvanáctého se zúčastním, přebral bych si je na srazu ...
Tetry prý děkují
mám velkou síťku, tak to snad výjde v poho
Tak ruším nabídku tetry průsvitné, naopak beru pro ni od Káti kamarádky
nalakat na zradlo, jak jinak
dekuju, kdyz se podari, podari. Kdyz ne, tak ne..
tak abych začal odchytávat, týden a půl na to torpédo by mohlo stačit
OK
Ahoj Půlpy, to Danio bych vzal, jak jsme se předminule bavili. Mám taky pruhované, tak aspoň udělají pořádný gang
12.dorazím na 99%. Kdyby někdo chtěl, můžu nabídnout maximálně olšové šištičky pro krevetky, z Českého ráje, žádné chemikálie ani těžké kovy... hezky vysušené. M.
když jich je tolik
Ale notak, jsou tu i milovníci ,,plevelných ryb,, a slova - očka a zkrmit mi přijdou úplně brutální
Rozděl je mezi Lenky, budou rády a nemusíš nic tahat do Prahy
ještě můžu nabídnout Dánio pruhované, ale tam je problém, jestli se mi ho podaří ve 300litrovce odlovit
a pak pokud někdo má zájem můžu donést piskořky.
Kružníky a okružáky ani nenabízím, ty povezu ve středu před srazem do Prahy ke Trojkám, a očka samce jsem slíbil Lence - část bude ještě pro jednu Lenku a zbytek na zkrmení taky ke Trojkám
Doufám, že dovezu naopak z Trojek nějaké rostlinky
Díky
Jé, tak to jsem moc ráda
Příště je beru s sebou
Přidat reakci
1 ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27619x