Setkání akvaristů - Liberec
Bylo to bezva a nádherná účast, že bylo až těsno. Doufám, že jste pokračovali ještě dál po půl deváté.
Dnes jsem vytáhnul z akvárka takovou docela velkou kryptokorýnu Wendtovu, protože zacláněla, má-li někdo zájem, tak ji věnuji. Na trase Liberec/M.Boleslav přivezu.
3 14.02.2015 13:49 půlpy [2132] Děkuji všem za účast a hlavně za pěkný a příjemný večír
Tentokrát se nás sešla rekordní účast
Bylo nás celkem 18 akvaristů
Tak doufám, že to za měsíc ještě vylepšíme a zarovnáme aspoň na dvacítku, pro jistotu zamlouvám stoly v zadní místnosti
Mám doma
www.akva-exo.cz/… tuhle čerpací hlavu, ale bez toho spodního plastového dílu (sacího koše). Neválí se náhodou doma někomu navíc? Kdybych k tomu dokoupila biomolitan, da se to na sebe nějak napasovat? Případně kdyby k tomu měl někdo náhradní přísavky, tak bych měla zájem...
Starší reakce
již za týden, v pátek 13.02. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1581
zatím se mějte pěkně a v pátek 13.02. na viděnou
Paráda
Ok, Helču odlovím a anubiasy vezmu, mám jich tu teď kvanta, dneska jsem dostala obrovský trs. Jinak kořen od tebe je super, perfektně se mi do aq hodil, rybky jsou s proplouvačkou taky spokojené
Helenku bych jednu brala, ale jen tu Helenku, bez ostatních šneků, těch mám také na rozdávání. A ten anubias bych si ráda vzala. Díky moc
Donesu Ti tedy i levatky a okružáky
Katko, nechces anubias, mohla bych ti tu jeden maly kousek odstipnout...
Určitě budou a donesu
Já poprosím pro jednoho akvaristu o veškeré nepotřebné přebytky rostlinek. Akorát se moc dlouho nezdrží, přijde v 17h a bude s námi asi půl hoďky...
0 30.01.2015 18:53 Katchi [13] - betta splendens, živorodky, krevetky Ahoj
ja urcite prijdu, Kuba tentokrate zustava doma, takze bude cas a klidek
kdyby nekdo chtel, muzu vzit nejake plovoucky, nasla by se i nejaka ta obyc stonkovka...
To Pulpy: kdyby byly piskorky, tak nepohrdnu
Tesim se...
POZOR POZOR !!!
Už se blíží další termín setkání,již za dva týdny, v pátek 13.02. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1581
zatím se mějte pěkně a v pátek 13.02. na viděnou
Starší reakce
Bylo to pěkné, příjemná společnost včetně hostů. Ještě jednou diky veliké za kytky i příjemnou spolecnost
Děkuji za super kytí
Doufám že příští termín zas nebudu mít odpolední
4 10.01.2015 00:22 půlpy [2132] Děkuji všem co přišli za krásný večír
dnes přišlo 12 akvaristů a jeden "civil"(slečna)
myslím celkem slušná účast
Děkuji!!!
Dobře, vezmu je
Doublecow shání kytky do akwa pro příbuzného, myslím, že se tedy neztratí
Starší reakce
No proto už sem se lekl že mi ty trubci propachtuješ
2 04.01.2015 12:00 Katchi [13] - betta splendens, živorodky, krevetky Doufam, ze budu moct. Ono je to narocny zkombinovat skolu, detem krouzky, aby moc nechybely a cesty do Lbc, kam musim vdycky minimalne na 4 dny. Ale slibuju, ze se zaridim a na unor to nejak vymyslim
Jo a jinak, topitko funguje dobre, ted behem ledna uz konecne budu kupovat rybky, tak se tesim, ze uz nam tu taky neco poplave
at pak mam taky aspon o cem mluvit
škoda, že nemůžeš, tak v únoru
0 03.01.2015 23:34 Katchi [13] - betta splendens, živorodky, krevetky Ahoj vsichni, tak ja se bohuzel omluvuju
nakonec jedu do Lbc o tyden pozdeji, takze sraz nestiham. Kazdopadne Pulpymu patri diky za nabidku pikorek. Doufam, ze na dalsi sraz uz vezmu i nejake kytky, celkem pekne mi to tu zacina rust...
Jo a jinak, kdyby mel nekdo z Lbc nebo okoli na prodej pancernicky (male, triskvrnne nebo trpaslici), razborky bornejske, galaxky a neonky modre, tak dejte vedet, rada koupim.
Jo a ještě vezmu tuhle ,,potvoru,,. O tom napytlíkování to platí stejné jako u Pistia stratiotes
Mám jich fakt hodně, asi tak na zamoření dvou 300Litrovek
Vezmu několik Pistia stratiotes. Kdyžtak písněte, kolik lidiček by jí případně chtělo. Abych ji napytlíkovala, jinak to bude vybíračka z jednohu sáčku až na místě
OK donesu
Ahoj Pulpy, očka si ráda vezmu, je skoda odvezt je na zkrmení, některa od tebe mi už vyrostla, tak treba se jim už zacne darit
Kdyby chtěl někdo do akvárka, nebo pod mikroskop kolonii nezmara, tak není problém
Mám je všechny pěkně na jednom lístku
Tentokrát je brát už nebudu, hejbe se mě celé dno
Ale moc díky
Nevěřím
tak se snaž
Již za týden v pátek 09.01. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se do středy přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1580
mějte se zatím pěkně a v pátek 09.01. na viděnou
Všem co znám i všem co ještě rád poznám v novém roce.
Přejí zdraví štěstí pohodu.
Všem vespolek přeji hodně štěstí a zdraví do Nového roku, který za pár hodin začne, radujme se, veselme a ať nám rybičky i rostlinky rostou a množí se. Jinak na šťastná a zajímavá setkání s ostatními akvarist(y)/kami
Vašek
Starší reakce
Ahoj vespolek, byť jsem byl jen kratší dobu, tak se mi setkání také velice líbilo, ale vzhledem k okolnostem doma jsem nemohl pobýt déle. Nálada a osazenstvo bylo perfektní. Už se těším na příště.
Babička, lépe řečeno tchýně, to bohužel má už za sebou, v 90 se to musí bohužel i pochopit, byť to není o nic méně smutnější. Vydržela jen do neděle dopoledne.
1 14.12.2014 16:26 Lenka –
LENKA Ahoj, taky všem děkuji, za velmi podařený večer, rostlinky, rady a super zábavu. Myslím, že tentokrát se to opravdu vydařilo!
já taky děkuju za příjemně stravenej večer.
A i za kytky snad se to v akvárku už začne konečně rozrůstat
Jojo, včera to bylo super, protáhl jsem to déle než obvykle, protože byla fakt zábava, díky všem!
Děkuji za piskořky a mech
Není zač. Jsem ráda, že se využije
A děkuji za anubiasy
Přidat reakci
1 ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27619x