Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - Liberec

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

Přejít na předchozí stránkuPřejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - Liberec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.05.2015 08:20 Muž půlpy [2132] Re: půlpy
jak tak koukám na počet přihlášených na pátek, abych zašel jeden stůl zrušit :-(
Ti co přijdeme, si to určitě užijeme ;-)
tak v pátek
ahoj

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   01.05.2015 19:14 Muž půlpy [2132] – Setkání akvaristů - Liberec
Již za týden, v pátek 08.05. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí ano
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se prosím přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1670
tak v pátek 08.05. na viděnou
ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.04.2015 08:44 Muž půlpy [2132] Re: lhajek
to mám nejspíš tu druhou, tu vyšší, tak ji brát nebudu ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2015 21:17 Muž lhajek [1870] - RostlinyRe: půlpy
No možný to je :-) moc se mě nechce tady to vlákno prohledávat jestli jsem jí bral nebo ne....

Ale nějakou Valisnérku jsem si už taky ze srazu z LBC přivezl, ale ta byla větší než ta torta. No když nebude neva, pořídím si jí jako kdysi od Rataje ....

Tu tortu jsem totiž měl v akva vysokém jen cca 20cm a listy na hladinu nepoložila .... tu co jsem si přivez byla určitě vyšší ... ve 30cm akva se k hladině dostala .... Ta o trošku vyšší by mohla být Vallisneria Corksrew. Aspoň Rataj je odlišuje. Tady v atlase jsou to synonyma pro jednu a tu sumou rostlinu, takže nevím ....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2015 20:06 Muž půlpy [2132]
můžu donést skoro jakékoliv množství piskořek, šneky na zkrmení (okružníky, levatky ...), paví očka, malé na zkrmení nebo už větší vybarvující se 1 až 1,5cm, samice případně i ještě větší ;-)
určitě donesu nějaké rostlinky, včetně několika ze srazu z Prahy ano
možná si ještě na něco vzpomenu a dopíšu
ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2015 19:56 Muž půlpy [2132] Re: lhajek
piskořky jsou jasný ano
s tou Valisnérkou, myslel jsem, že to co mám je spiralis, ale podle obr. je to spíš podobný té asijské a mám za to, že ji mám od někoho od tud z Liberce, tak jestli není původně od Tebe? smich
aqwa mám asi 30cm vysoké a nikdy jsem listy neviděl plavat po hladině, jen k ní a pak konec ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2015 11:22 Muž lhajek [1870] - RostlinyRe: půlpy
Jj drahá polovička je s tím už nějak srozuměna, tak snad se nenajde nějakej jinej průšvih ....

Půlpy od tebe bych si vzal pár piskořek (max 5ks) jestli budou ....

A pokud někdo má Vallisneria Torta, tak tu bych si přál zase pořídit. Ale jinou Valisnérku neberu, s touhle mám zkušenost že je příjemně nízká.
A protože trochu měním styl akvárií tak cokoliv nenáročného rychle rostoucího beru na vyzkoušení :-) Případně nějaký Echinodorus s malým vzrůstem by nebyl od věci.

Mohu přivést plovoucí Salvinia minima, nějaké Limnobium, mech Taxiphyllum sp. 'Spiky moss' (loděnka 'Spiky moss'), pak Microsorum pteropus (hnědovka křídlatá) a Alternanthera 'Splendida' (plevuňka nádherná).
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2015 11:04 Muž půlpy [2132] Re: lhajek
koukal jsem, že taky dorazíš palec
pivo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2015 11:02 Muž půlpy [2132] Re: Burča
tak to napiš jen tady (což jsi provedla) a já s Tebou budu počítat ;-)
ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   29.04.2015 07:17 Muž lhajek [1870] - RostlinyRe: Burča
Není to přihlášení k dispozici jen registrovaným uživatelům?

Edit: asi ano, protože když se odhlásím tak tvůj odkaz Půlpy nefunguje. Na akci se prostě nedostanu.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.04.2015 04:16 Muž půlpy [2132] Re: Burča
klikni na tento odkaz:
rybicky.net/akce/1670
a potom na té stránce vpravo pod kalendářem na ANO (po opětném načtení stránky již budeš mezi přihlášenými)
to je vše ;-)
těším se za týden v pátek na viděnou

ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.04.2015 23:39 Burča – Dotaz
Prosím vás jak se můžu přihlásit na sraz? Nemůžu to nikde najít.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.04.2015 19:51 Muž Doublecow [70] Re: půlpy
Se mi zdá, že tentokrát nebudu moci, neboť rodina vymyslela něco na způsob dovolené s využitím svátku, a tak nebudu zřejmě přítomen. Situace se vyvíjí po hodinách a dosud není nic definitivního. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.04.2015 15:52 Muž půlpy [2132] – Setkání akvaristů v Liberci
už se blíží další termín setkání!!! Tentokrát je to ve svátek, tak žádné výmluvy na práci :-D
Za dva týdny, v pátek 08.05. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí ano
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se prosím co nejdříve přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1670
zatím se mějte pěkně a v pátek 08.05. na viděnou
ahoj

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   19.04.2015 20:32 Muž lhajek [1870] - Rostliny
Nechci vyhrožovat, ale vypadá to že po více jak roce bych mohl dorazit toho 8.5. na sraz.... Manželka do práce nejde takže nehlídám potěr a teoreticky pokud se nic jiného nevyskytne bych mohl dorazit....
Náhodou někdo z Rychnova u Jablonce nebude? Že bych měl odvoz a tím i možnost pivo , protože plánuji že bych se nevracel domů....

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.04.2015 21:27 Muž půlpy [2132] Re: Burča
jsem rád, že se Ti mezi námi líbilo a těším se na další návštěvu, tak malej si na naše "horový" obličeje snad jednou zvykne smich
hold musíte chodit častěji
;-)
příště to je již 8.5.
tak zatím Půlpy
ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.04.2015 21:06 Burča – Díky
Děkujeme, že jste nás s mrňousem vzali včera mezi sebe. Velké díky za rostlinky. Rybky jsou nadšené. Snad příště vydržíme dýl.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   11.04.2015 08:15 Muž půlpy [2132]
Děkuji Sumcovi za ráčky a Katce za cukroví
ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.04.2015 00:13 Muž půlpy [2132]
Děkuji všem za účast, za příjemný a veselý večír, sice bylo přihlášeno více lidí, než přišlo, ale na druhou stranu přišli nenahlášení, celkem přišlo 13 akvaristů tedy plus jeden dovezen ještě v plínkách smich
Tak příští měsíc 08.05. bez výmluv na směny v práci - je to svátek, tak snad konečně v květnu trhnem Prahu ;-)
Těším se na Vás
ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.04.2015 20:43 Žena kataChlum [129] - divoká paví očka
Na zítra mohu vzít okružáky kanadské ;-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.04.2015 10:53 Muž půlpy [2132]
pokud někdo budete chtít, můžu v pátek donést piskořky a paví očka ;-)
ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.04.2015 13:20 FaunatrhyLibere Re: půlpy
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Dobrý den! Když budete mít chuť i čas,tak druhý den vás rádi uvidíme na burze v Babylonu ;-) rybicky.net/akce/1677

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.04.2015 11:13 Muž půlpy [2132] – POZOR !!!
Již za týden, v pátek 10.04. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí ano
rybicky.net/akce/1669
zatím se mějte pěkně a v pátek 10.04. na viděnou
ahoj

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.03.2015 19:14 Muž půlpy [2132]
tak už se blíží další termín setkání!!!Již za necelé dva týdny, v pátek 10.04. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí ano
rybicky.net/akce/1669
zatím se mějte pěkně a v pátek 10.04. na viděnou
ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   27.03.2015 11:05 Muž Doublecow [70] – Akvaristika v Jablonci n. N. Janovská ul. u Ostrého rohu
Na základě doporučení Katky z Jablonce jsem se byl včera podívat v akvaristice v Rýnovicích, kousek za Ostrým rohem směrem na Janov. Doporučuji ostatním se tam podívat také, pěkný sortiment všeho možného, rybičky, rostliny, krevetky, technika, vlastní výroba nádrží. Moc se mi tam líbilo včetně popovídání se zkušenými akvaristy - majiteli. Chcete-li potěšit duši, srdce, vaše partnery a nakonec i sebe, tak se tam vypravte, určitě si něco odvezete, minimálně jako já dobrou náladu. palec ahoj

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   21.03.2015 16:52 Muž Doublecow [70] Re: půlpy
OK, to nebyla výhrada, ale spíše jen poznámka. Uvidíme a doufám, že to třeba povede i k větší účasti, když lidi mají volno. ahoj

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   15.03.2015 15:48 Muž půlpy [2132]
Lenko, děkuji za krevetky, vypadají, že si už zvykly na nové aqwa potlesk
Káťo, děkuji za akvárka :-)
ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.03.2015 15:45 Muž půlpy [2132] Re: Doublecow
mně je to fuk, já se přizpůsobím a holky to chtěly nechat a nikdo tam nebyl vyloženě proti ;-) tak bych to nechal pivo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   15.03.2015 15:07 Muž Doublecow [70] Re: půlpy
Ahoj, bylo to zase pěkné a příjemné. Doufám, že jste vydrželi ještě dlouho po mém odchodu.
Nezapomeň, prosím, ty termíny dalších schůzek dát do akcí. Myslíš, že bychom museli měnit ten květnový termín? On to není zase takový svátek, spíše tam je nebezpečí, že by chtěl někdo vyrazit mimo na více dnů, ale skoro bych řekl, že takových nebude nad obvyklou míru. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   14.03.2015 13:30 Burča Re: půlpy
Děkuji za piskořky, už makaj.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.03.2015 22:17 Muž půlpy [2132]
další termíny setkání akvaristů v Liberci jsou:
10.04.2015
08.05.2015 - svátek, tak žádné výmluvy na směnu v práci smich
12.06.2015
docela mně překvapil ten květen, ale nerozhoduji sám :-)
ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.03.2015 22:11 Muž půlpy [2132]
Děkuji všem za účast a příjemný večer pivo
dnes nás bylo o něco méně než minulý měsíc, ale i 9 je hezké číslo potlesk
tak na viděnou za měsíc
ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.03.2015 17:35 Muž Doublecow [70]
Mám zpoždění ale už jedu
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   13.03.2015 16:33 Muž půlpy [2132]
už jsem na místě a čekám na Vás ano
a pamatujte, kdo dřív příjde, dřív vybírá :-D
pivo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   13.03.2015 14:45 Muž půlpy [2132]
plevel pokosen a sesbírán, piskořky naloveny, tak za dvě hoďky na srazu pivo
ahoj

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.03.2015 20:01 Žena kataChlum [129] - divoká paví očkaRe: Katchi
Tak to je škoda, no snad Ti to vyjde alespoň v červenci... ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.03.2015 19:57 Žena Katchi [13] - betta splendens, živorodky, krevetkyRe: kataChlum
Tak to budou kluci radi ;-) tak si to uzijte, ja jsem ted zjistila, ze asi ani v dubnu se nedostanu, mam zavody a v kvetnu to taky nevidim :-( a v cervnu je absolutorium, tak to netusim, kdy ja se utrhnu tone
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   09.03.2015 19:27 Žena kataChlum [129] - divoká paví očkaRe: Katchi
Ne ne, jsme pak nějak v menšině. Tentokrát je to dámská posila ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.03.2015 19:20 Žena Katchi [13] - betta splendens, živorodky, krevetkyRe: kataChlum
Zase privedes nejakeho mladeho akvaristu? palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   09.03.2015 18:40 Muž půlpy [2132] Re: Katchi
to je škoda, že nemůžeš :-( budeme se teda na Tebe těšit v dubnu ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.03.2015 16:12 Žena kataChlum [129] - divoká paví očka
Jestli má někdo jakékoliv přebytky rostlinek, tak je prosím vemte s sebou. Děkuji. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.03.2015 14:08 Žena Katchi [13] - betta splendens, živorodky, krevetky
Teda Půlpy, to je nabídka potlesk o to víc mě mrzí, že tentokráte musím vynechat. Tak si to užijte a doufám, že v dubnu opět dorazím pivo ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   08.03.2015 20:40 Muž půlpy [2132]
pokud bude někdo chtít můžu v pátek donést piskořky, krmné šneky(levatky, okružáky atd), mladé paví očka 1 až 1,5cm (vhodné na zkrmení) ;-)

jinak donesu přebytky mechu, monosolenia, hygrophily, limnophily, sagitarie, ricie a možná i další - budou na stole, kdo dřív příjde ten dřív vybírá a bere :-D

ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2015 09:13 Žena kataChlum [129] - divoká paví očka
Nemáte někdo kontakt na pány Michalíka a Patku, kteří před lety chovali sladkovodní jehly Enneacampus ansorgei (dříve Syngnathus pulchellus).Díky ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.03.2015 15:49 Muž půlpy [2132] – Setkání akvaristů v Liberci
Již za týden, v pátek 13.03. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí ano
rybicky.net/akce/1582 ;-)
v pátek 13.03. na viděnou
ahoj

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.02.2015 11:53 Muž půlpy [2132] – setkání akvaristů v Liberci
tak už se blíží další termín setkání!!!Již za dva týdny, v pátek 13.03. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí ano
rybicky.net/akce/1582 ;-)
zatím se mějte pěkně a v pátek 13.03. na viděnou
ahoj

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   15.02.2015 19:01 Drmlic
no pulpy tak aby se nás tam pohodlně vešlo 20, ať si nesedíme naklínech :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.02.2015 17:00 Muž půlpy [2132]
ještě jen tak mimochodem, máme se dohodnout co nám bude víc vyhovovat jestli ve předu ten dvojstůl nebo v zadní části tři spojené stoly ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   15.02.2015 16:57 Muž půlpy [2132]
tak jsem se dnes zastavil v Chicagu, hned v sobotu majitel dokoupil dalších 10 židlí aby měl pro nás, až se tam zase nahrnem smich smich smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.02.2015 16:18 Muž půlpy [2132] Re: Doublecow
poslední dva jsme odcházeli o půl jedné ;-)
já ještě na Franťáku pokračoval do tří stydim
pivo

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 41

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27619x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/8216-setkani-akvaristu-liberec?od=327