Setkání akvaristů - Liberec
Ty se nerozplavávají. O rozplavávání se mluví v případě jikernatých ryb, ne? Endlerky se rodí živé a protože samice není nejvetší tak je postupně rodí a nevrhne je najednou ve větším množtví jako třeba Gupka. Nebo je to jinak?
0 24.06.2015 20:46 Burča Prosím vás, jak dlouho se zozplavávají Endlerky. Průběžně je odlovuju už asi týden. Zhruba obden se mi nějaká objeví mezi dospěláky.
Starší reakce
0 18.06.2015 21:22 Burča Ano mám. Už jsem prťata odlovila do porodničky. Tak to snad zvládnou.
Ty máš v obou akvárkách bojovnice, viď? Ty Ti je spolehlivě požerou. Pokud by jsi měla endlerky samotné, nebo třeba s neonkama, tak mladé můžeš nechat tam kde jsou a něco určitě v rostlinkách přežije.
0 18.06.2015 17:41 Burča Káťo hlásím mimina. Prosím tě, mám je odlovit nebo se zvládnou v těch plovoučkách schovávat dost dlouho na to aby přežily? Mají asi 3-4mm. To je normální? Přijdou mi obrovský.
Se svou vodou si jí mohu docela sluně přizpůsobovat, jen abych na to měl v práci dost času
možná budu mít o ty živorodky kropenatý zájem, ale potřebuji ještě chvilku čas na rozmyšlení
za kolik je má?
ono toho je v září trošku víc
od 11.09. do 27.09. je výstava rybiček v Praze v botanický Na Slupi
a od 12.09. do 16.09. je výstava rybiček v Rychnově n.K.
11.09. máme setkání akvaristů v Lb
a ještě čekám na termín srazu z Prahy,
budu si v září brát asi delší dovču
Ty jsou nádherné, u mne bohužel nešly a musela jsem je dát dál
Nelíbila se jim naše voda a přitom Heterandria formosa a Girardinus metallicus byly úplně bezproblémové.
No a koukala jsem, že hned v sobotu 12.9. je výstava v Rychnově o které dost vážně uvažuji
Další datumy setkání akvaristů v Liberci jsou:
10.07.2015
14.08.2015
11.09.2015
těším se na Vaši hojnou účast
Je
Není to u téhle potvory tak trochu jedno?
Hezká, škoda že si nemůžu založit dostatečné velké akva ....
V práci chystám vyměnit za trošku větší těch 12L a tam plánuji
rybicky.net/atlasryb/novoheterandrie_slicna ... snad je v létě seženu až bude akva zaběhnuté ....
Sice kosočtvercová hlava...a byla to fakt hlava
Monosolenium jsem si nebral. Tak to potom nevím kde jsem k nim přišel. I když teď jsem trochu na pochybách jestli jsem dobře viděl. Sice kosočtvercová hlava byla jasně patrná ale včera večer jsem umístil past se špekem a nic se nechytlo.
S čistým svědomím prohlašuji, že cizopasníky nemám
ve 44litrovce mám, teda měl jsem než sundal krevetky zpět do 1.120litrovky a tam vrátil paví očka, teď je tam klid, to sis bral "Monosolenium tenerum" ? to bylo z toho aqwa, jinak by to nemělo být ode mne, jinde bych je neměl mít
0 12.06.2015 14:38 Burča Jaj! Tolik by se mi jich tam ani nevešlo. Poslán mail.
Poslala jsem zprávu na e-mail.
Co je to menší hejnečko? Pro mne je to třeba 70ks
0 12.06.2015 11:51 Burča Káťo můžu poprosit o menší hejnečko? Prosím pěkně. Zatím nemám žádné. A co za ně? Ta cena co tam je platí?
0 11.06.2015 17:01 Burča To je supr. A jdeš zítra?
0 11.06.2015 13:01 Burča Nemáte někdo přebytečných pár Endlerek?
Starší reakce
samozřejmě s radostí donesu
0 07.06.2015 20:56 Drmlic – piskořky
Pulpy nemněl by jsi navíc nějaký piskořky. pár kousků bych si vzal
Již za týden, v pátek 12.06. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se prosím přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1671
tak v pátek 12.06. na viděnou
Starší reakce
Ahoj,rada se pripojim,jestli se teda muzu uz pocitat za akvaristu....
Jak vas tam poznam?
Starší reakce
Dobrý nápad, také se přijďte příště podívat na tento sraz. Uvítáme každého příchozího.
Starší reakce
1 18.05.2015 15:18 Gorash – Stránka na FB
Zdravím všechny spřízněné akva-duše.
Na FB jsme založili stránku, která by měla sdružit liberecké akvaristy a poskytnout prostor pro výměnu zkušeností, názorů, radostí i starostí i mimo občasné srazy. Tak se k nám přidejte na adrese
www.facebook.com/…Starší reakce
jo jo, nemáš dávat rostlinky rovnou do aqwa, nejen kvůli šnekům, ale jsou pak i méně vítaní tvorečci, takto zkušený akvarista a nedodržuje zásady bezpečnosti ?
neboj, já to tak taky nedělám, taky házím kytí rovnou do aqwí
Já vím, nebo mohl být někde v rostlinách od tebe. Možností je víc .....
vidíš? to je fofr
to spíš musel být přichycený na některé z těch pěti
tak jsi jich dostal tedy omylem šest - akvário se Ti kvůli tomu nezboří
Ahoj, připojuji se k hodnocení a poděkování. Bylo příjemným překvapením, jak jsme se o svátku sešli a že jsme se nakonec dobře rozhodli, že by svátek neměl být problémem pro účast, spíše naopak. Mějte se všichni prima a brzy na viděnou
Juuro, pokud jsi z Liberce a okolí, zastav se na setkání akvaristů a přátel, určitě se domluvíš. Rád bych se dozvěděl a určitě nejen já o akvaristice jinde. Jinak mohu doporučit prodejnu v
Jablonci n. N. Janovská 10 za Ostrým rohem. Tam mají krevetky určitě. Také v Proseči v Akvaristice a semtam v Liberci - pokud je mi známo.
skvělá zpráva
Ahoj Honzo, já se nakonec také dostavím. Už se těším
dobrá beru
Hele vem když tak i tu Valisnerku. Zkusim ji a uvidím ...
0 08.05.2015 07:40 Juura – Krevetky
Ahoj,
nemáte někdo na prodej krevetky Red cherry nebo Crystal Red?
Jura
Takže když konečně mám možnost tak bude slabá účast, jo? Tak hybaj se nahlásit a dorazit
Přidat reakci
1 ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27619x