Setkání akvaristů - Liberec
Ahoj, zeptej se Lenky, možná bude mít přebytky Cherry
0 16.09.2015 17:38 CzechIdol – Krevetky
Kdo mate krevetky navic za rozumnou cenu, dejte vedet
Domnivam se ze jsem je videl v akvaristice za lodi minuli tyden
0 12.09.2015 13:14 půlpy [2132] termíny dalších srazů jsou:
09.10.2015
13.11.2015
11.12.2015
tak na viděnou
4 11.09.2015 23:08 raider – hurrraaa
tak akvarko je nahoře všichni přežily a vcentru byla nova atrakce : )
taky donesu nějaký ten salát
Mohu vzít nějaké rostlinky, potřebuji probrat 125 litrovku.
Starší reakce
0 06.09.2015 14:27 raider – Liberec
Zdravim vas přatele hledam touto cestou nejakou dobrou dusi z Liberce ktera by mi poradila se zalozenim nadrže 1000 litru pro panaque gybicepsy sklary a cichavce predem moc ekuju
0 06.09.2015 13:38 raider – sraz
Ahojky lidi urcite dorazim : )
To nemusíš ani psát
neboj, zůstanu do soboty
Zatím nás je nějak málo
A já ještě ke všemu dorazím později (na 18h)...
Již za týden, v pátek 11.09. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se prosím přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1708
těším se na Vás a v pátek 11.09. na viděnou
. To jo, ale už k tomu jsou pak lepší předpoklady
Ano, vím o čem mluvíš
a ani být na cestě ještě neznamená že bude dosaženo cíle ....
A doufám, že vše vyjde a pojedeme, ale to budu mít tu jistotu, až všichni budeme v autě a připraveni na cestu
Také nad Rychnovem přemýšlíme
Starší reakce
teď už nešlo, termín je vyvěšenej už od poloviny června (srazy děláme druhý pátek v měsíci) mně to například jak v srpnu tak i v září vyšlo na odpolední, tak jsem si vzal v práci dovolenou, záleží na každém a jeho prioritách
Nesel by ten termin o tyden posunout?jsem ted na dvanactkach a vzdy mi to vyjde na nocni vikend....
blíží se další termín setkání!!!Již za dva týdny, v pátek 11.09. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1708
zatím se mějte pěkně a v pátek 11.09. na viděnou
Starší reakce
Já už taky zamknul práci a frčím do LBC, tak ze chvilku ahoj!
ok, tak trochu jsem doufal, že dorazíš a do rezervace počítal i s Tebou, mělo by nás být asi pět
Nějak se mi nedařilo potvrdit účast a nevěděl jsem, zda v tom horku dřív nevyschnu, ale nyní už to asi výjde.
Starší reakce
Dej tomu ještě čas. Vždyť sraz je,,až,, čtrnáctého...
Již za týden, v pátek 14.08. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1707
těším se na Vás a v pátek 14.08. na viděnou
Starší reakce
blíží se další termín setkání!!!Již za dva týdny, v pátek 14.08. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1707
zatím se mějte pěkně a v pátek 14.08. na viděnou
Starší reakce
Starší reakce
V pohodě, já budu stejně do zavíračky
Ahoj Honzo, dostavím se, ale krapet později, musím ještě něco zařídit s ženou. Těším se
Tak super, konečně se taky u nás ukážeš
Chceš vzít na sraz ty ryby, jak jsme se o nich bavili? Dám Ti je klidně v 5L kanystru + vzduchování. Od pátku do neděle Ti krásně vydrží, z toho strach mít nemusíš.
Gratulace převeliká
Tak v pořádku doraž, místa bude dost
0 09.07.2015 11:11 Andreas Pokud se něco nepřihodí cestou z Mnichova, dorazím. Těším se.
velká gratulace
tak příště Matyáška trochu zapijem, aby byl zdravý
Ahoj všichni, ani tentokrát nedorazím.. minule slavila tchýně s tchánem šedesátku, tentokrát si pojedu pro ženu do porodnice - v pondělí dvě hodinky před půlnocí se nám narodil synek Matyáš. Ptal jsem se ho na jeho názor na akvaristiku a vysloveně proti nebyl
takže možná další malý akvarista do liberecké skupiny
užijte si to! A snad příště..
to je škoda, snad Ti to výjde příště
Starší reakce
Již za týden, v pátek 10.07. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1706
těším se na Vás a v pátek 10.07. na viděnou
Starší reakce
blíží se další termín setkání!!!Již za dva týdny, v pátek 10.07. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1706
zatím se mějte pěkně a v pátek 10.07. na viděnou
Platí, mám ji tady v kyblíku a nechce se mi ji vyhodit a nic za ni nechci
Ted jak si ji předat?
Rostlinka ještě platí? Jsem z Liberce. Co za ní?
0 25.06.2015 13:29 Burča Děkuji za vyvedení z omylu a vysvětlení postupného přibývání. Mám mladé prvně a tohle se mi nepodařilo vyčíst.
Přidat reakci
1 ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27619x