Setkání akvaristů - Liberec
Již za týden, v pátek 08.01. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně první letošní setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce, nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
Kvůli zamluvení přibližného počtu míst se prosím přihlašujte na:
rybicky.net/akce/1831
těším se na Vás a v pátek 08.01. na viděnou
Starší reakce
nic jen přijít
tedy předtím odkliknout ano a případně pod ním napsat, že nepříjdeš sám nebo, že máš hladové mřenky apd. - stačí přejít na tento odkaz:
rybicky.net/akce/1831
a nebo to napsat jen v tomto fóru, vše je jen abych věděl kolik mám objednat předběžně míst, jestli jeden stůl, nebo pro deset lidí, či pro víc
asi tak proto přihlašování - prostě dej vědět
Že bych sebe a moji paní vášnivou akvaristku přihlásil?Co to obnáší?
Starší reakce
0 13.12.2015 20:18 půlpy [2132] termíny dalších setkání jsou:
08.01.2016
12.02.2016
11.03.2016
můžete se přihlašovat v akcích
Starší reakce
Starší reakce
bohužel ne
mezi 17 a 18ctou hodinou k nám mají přijít na odečet tepla, než bych pak za Vámi dojel, tak by jste šli domů
v rámci Lb srazu by to nevadilo, to bych jen přišel o něco dýl
To teda stihneš i pátek v Praze
dobře
Hlavně, že to dobře dopadlo a posezení je!
1 01.12.2015 14:57 půlpy [2132] POZOR !!! POZOR !!! POZOR !!!
z technických důvodů změna termínu Libereckého setkání, které proběhne už
VE STŘEDU 09.12.2015
za vzniklé zmatky se omlouvám, ale selhal lidský faktor v restauraci
na všechny se těším a nezapomeňte se přihlašovat na :
rybicky.net/akce/1798
ve středu 09.12.2015 na shledanou
Starší reakce
Ahoj, bylo to bezva, také jsem rád, že nám přibyli další lidi, snad budou chodit i dál, Zase se nám rozšíří okruh témat a nakonec i zkušeností. Děkuji všem za příjemný večer a brzy nashledanou
Starší reakce
Dobře, snad mi do toho nic nevleze a přijdu. Díky.
určitě přijď
každý je vítaný
Určitě
To je sice hezký, že mám od Tebe 2x kladné hodnocení, ale že by ses ho třeba ujal, to Tě ani nenapadlo. Že jo
Ale už je stejně pozdě, bude bydlet u CzechIdola
Zdravím, myslíte, že bych se v pátek mohl přijít podívat do Chicago Grillu? Díky.
Již za týden, v pátek 13.11. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1763
těším se na Vás a v pátek 13.11. na viděnou
Starší reakce
blíží se další termín setkání!!!Již za necelé dva týdny, v pátek 13.11. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1763
zatím se mějte pěkně a v pátek 13.11. na viděnou
Starší reakce
Ahoj, byl to příjemný večer i s velmi chutným překvapením, děkuji, Pulpy. Ostatním za zajímavá témata i mimo akvaristiku pochopitelně také. Těším se na příště.
Děkuji všem za příjemný večír (sice jsem zdrhnul dřív na Drobný za bůra - se omlouvám)
sešli jsme se v sedmi lidech
a už se těším na příští sraz
P.S.: do kolika jste poseděli?
tak načechrat peněženku, nakoupit letenky a na sraz do Chicaga (grillu)
A sakra, nemám ještě letenku
Nezapomeňte, již zítra od 17hod. v Chicagu
A v Jablonci :
haftstein.sluzby.cz , možná i někde najdu vizitku s tel.číslem. Jestli budeš chtít.
To ano, ale kam? Kde máte dobré zkušenosti .... rybky v dobré kondici a tak? V Liberci jsem snad nikde v žádné akvaristice nebyl tak ani netuším kam volat a ptát se
0 07.10.2015 07:07 raider – burza praha pankrac
Zdravim lidicky nejede nekdo na burzu v nedely do Prahy? diky
Tak hlásím, že rostlinstvo (plevel) již není....
Tak v tom případě je nejlepší volat přímo na prodejny a případně zamluvit. Jistota je jistota
0 05.10.2015 08:46 kataChlum [129] - divoká paví očka Již za týden, v pátek 09.10. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další setkání nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1762
těším se na Vás a v pátek 09.10. na viděnou
Starší reakce
Tam jsem byla asi před měsícem a žádný jsem neviděla. Ale dík za tip. Zkusím tam aspoň cinknout a zeptám se, jestli se něco nezměnilo.
u Paukera, v tom velkým akváriu, jsem tuším vídal už nějaký přerostlý obludy, zkus to tam
To byste byl zlatej. Přijde mi to jako nadlidský úkol. Bojím se, abych si nepřivezla samce a oni se mi pak neřezali. Jednoho už tu totiž mám.
blíží se další termín setkání!!!Již za necelé dva týdny, v pátek 09.10. v 17hod. v restauraci Chicago Grill v Liberci na Perštýně bude další posezení nadšenců, milovníků a chovatelů rybiček, raků, krevetek, šneků či jen vodních rostlinek. Kdokoli z Vás či Vašich známých je vítán, ať jste z Liberce,nebo blízkého či vzdálenějšího okolí
rybicky.net/akce/1762
zatím se mějte pěkně a v pátek 09.10. na viděnou
Dnes jsem koupil na inzerát 4 kousky a zítra bych se mrknul zda mám i samici a rád levně prodám
Pomalu v každé akvaristice
0 24.09.2015 21:51 Burča Ahoj, nevíte někdo kde by se, tady v okolí, dala sehnat samice Pancéřníčka kropenatého?
Moc sem nechodí, tak ti pošlu číslo
Ať se rovnou domluvíte...
Přidat reakci
1 ...... 41
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 27619x