Hradec byl výbornej, jako tradičně jsme po cestě zabloudili...
Ovšem díky Mrakoušovi jsme dobře zaparkovali - doporučuji pro příště parkování na parkovišti u OBI naproti Aldisu.
Mentální sekce se opět předvedla - hlavně Isamík, který předvedl scénu tříletého děcka a pištěl na mě:" Mami, mami, já chci ty vzorečkýý granulí od SAKu a jesli mi je nedáš, tak se začnu válet po zemíííí..."
Granulky dostal, protože člověk od SAKu věděl, že by k tomu došlo...
Bohužel se vedle SAKU nacházel prodejce s kompresory, nad kterými v proudu vzduchu rotovaly pingpongové míčky...
Jménem Mentální sekce se omlouváme za přelézání, podlézaní a demolici pultu,ztracené pinčesáky, rozehnané klienty a podupání nohou.
Polehčují okolností pro nás budiž to, že jsme ho tam nenechali...
Potkali jsme spoustu kamarádů, dostali jsme od Laduschky(moc děkujeme) kýbl narvanej kytkama, které jsme chytře vyndavali metr od prodejce kytek, který nás logicky vyhodil za reklamní panel, abychom neprovokovali. Kytky nádherný, moc děkujeme.
Isamík celkově perlil, protože když zjistil, že vzadu prodává jeden prodejce pistie velikosti nehtu na palci za 20!!! Kč kus, tvrdil, že to si koupí jen blbec a tuhle hlášku pronesl přesně v momentě, kdy vedle něj tahal Dr. Bolíto pytlík s - pistiíí
Jauvajs...
Luciferda se zamilovala do krásného cypřišku z čehož nebyl Mrakouš vůbec nadšen a nechtěl ho. Bohužel se však ke stromku přiblížil s Mentální sekcí v momentě, kdy ho prodavačka zalévala a než se stihnul vzpamatovat, měl ho zabalenej a v ruce... Prodavačka si asi nevšimla, že jsme mu ucpali pusu a držíme ho , takže zuřivé protestování typu:"Já ten zelenej hajzl nechcíííí" vyznělo jako nadšené vzdychání...
Děkujeme Zdendovi za skvělé šatnářské služby, Romymu za fotky, které se tu co nevidět objeví a trpělivosti paní u pokladny, což byla další historka...
Romy se svou nepřehlédnutelnou mohutnou figurou se pokaždé, když šel na cígo a opouštěl výstavní sál, zastavil u pokladny, podíval se z výšky na asi čtyřicetikilovou paní, nadmul hruď, zvětšil objem figury o třetinu a zařval:" Já jdu ven, tak abyste si mně pamatovala"
Po pár cigaretách se už paní reflexivně přikrčila pokaždé, když ho zahlédla na pět metrů a volala: "Já si vás pamatuju"
Za způsobené škody na psychice se jménem Mentální sekce omlouváme