Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Výstava akvarijních ryb Hradec Králové

 

NápovědaFórum » Ostatní » Výstavy a soutěže. 

Přejít na předchozí stránku 10 Přejít na další stránku   1  
Výstava akvarijních ryb Hradec Králové
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.02.2008 10:58 Muž Noxx [14] - Rostliny
Zdravím všechny, v neděli jsem měl cestu přes Hradec, tak jsem si řekl - proč ne a na výstavu zašel. Akv. výstav je v ČR coby šafránu, možná míň, takže sem se těšil. Těšil i kvůli ohlasům a reklamě, která "výstavě" předcházela. První zádrhel byl, že sem se musel na recepci ptát, kde že výstava je - směrovka byla hoooodně daleko od vchodu. Další rána - 70,- vstupné! Chudáci rodiče s dětmi. Rána třetí - jedna místnost pro výstavu - velmi špatné.
Počet vystavených nádrží, ryb, rostlin - nooo jak to říct - nic moc. Jedna dvě hezké a opravdu VÝSTAVNÍ nádrže, jinak jenom napuštěné akvária bez kompozice. Počet druhů ryb - více v 90% akvaristik. U soutěžních ROSTLINNÝCH akvárií cedulka s druhem ryby, která v ní plave ... neměl zde být spíše seznam druhů ROSTLIN, které jsou využity??? coze
Věřím, že organizace výstavy není pro pořadatele jednoduchou záležitostí a fandím jim v dalším pokračování, ale úroveň byla silně podprůměrná.
Stejně tak špatně hodnotím příliš okatou prezentaci fy Rataj a účast jednoho prodejce (ne příliš hezkých a dost drahých) ryb. A nářky nad finančními náklady, které tady organizátoři mají - fa Rataj + prodejci se snad na nákladech nemalou částkou podílí nebo se mýlím?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.02.2008 10:44 jurek Re: sakrbleK
O názory návštěvníků jde především,ale neměli by nikoho osočovat a urážet,což jste Vy zřejmě nepochopil.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.02.2008 10:43 Štěpán Re: sakrbleK
Možná by to chtělo lehce ubrat na konfliktnosti příspěvků. Zbytečně provokujete.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.02.2008 10:39 sakrbleK Re: ghostik
Panek Jurek a další zastánci,že tato "výstava" :-D byla povedená,jak jde vidět,o názory návštěvníků vám jde až v poslední řadě! Hamba vám!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.02.2008 09:48 Muž ghostik [81] Re: Štěpán
Souhlasim jen pridam ze to byla predrazena akce firmy rataj rozzureny
Jel jsem tam nakoupit nejake rostlinky a podivat se na ryby. Nejake zive tam i plavaly - na to ze jsem tam byl druhy den a hned v prvnim AQ mnely ryby s plavanim velky problem a nekterym se to darilo jen brichem nahoru. Vyber rostlin nekomentuju.
At si rika kdo chce co chce ale jedine kde jsem neco koupil ohledne AQUA bylo ten den v Hornbachu a v ZOO centru u ASKA :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.02.2008 22:35 Štěpán Re: Johan
A proč to muselo být na takovém exkluzivním místě? Nestačila by zmíněná tělocvična nebo školní jídelna?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.02.2008 22:19 Muž Johan [4945] - RostlinyRe: Štěpán
ten tam nic neměl.. pár nádrží s kytkama.. kytky žádnej výběr (ikdyž v košíčku jich bylo spooousta). jsem čekal že tam bude většina jeho nabídky a moc jsem se zmejlil.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.02.2008 22:17 Štěpán
Takže to nebyla výstava ale marketingová akce firmy Rataj?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.02.2008 22:04 skala Re: sakrbleK
Dost ma mrzi, ze preberate biznis. sam patrim k organizatorom podobnych akcii ako su tie Hradecke, Rychnovske, Martinske, Duisburgske .... Obavam sa toho, ze niektori predajci su na takychto akciach napriek tomu, ze skoro nic nezarobia. Alebo si snad myslite, ze Secohacke korytnacky sa v Hradci vo velkom kupovali? Su tam preto, lebo sa im to paci, pripadne to beru ako reklamu. Kazdopadne viem, ze priestori v Aldise su dost drahe, takze je nutne, aby ludia prisli, pretoze je to podmienka toho, aby sa nejaka akcia mohla uskutocnit. O vynosoch sa velmi hovorit neda. Nie v cislach penazi.

Ja som ten, komu u nas v Bratislave volaju ludia, ked chcu prist na burzu u nas. Nechcem, aby to vyznelo ako reklama, ale naposledy sme mali tusim 26 predajcov. Teraz ich bude este viac a mam starosti, kam ich "popchame" ;-) . Preco to ale hovorim?

Ja chcem, aby na nase burzy chodili nielen firmy, ktore su schopne si uplatit priestor (nieco v zmysle veltrhu typu INVEX), ale aj bezni, obycajni ludia, ktori si zarobia par korun. Dovodov na to je vela, ale skor chcem, aby nase burzy boli skor rodinne, ako obchodne.

Chodim po akciach kade tade. Zvacsa vidim, ze su zastupene firmy, plus domaci s nejakymi rybickami, rastlinami. Pravda, to je na vacsich akciach, kde su vystavy, prednasky, na obycajne burzy trebars na Vinohradoch v Prahe nechodim.

Vo velkom zastupeni firiem vidim moznost, ze niekto si mysli, ze vystava v Hradci mohla byt komercna akcia. Aj u nas som sa s tym stretol.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.02.2008 21:35 Muž MiHl [55] - CichlidyRe: sakrbleK
nevím, co je na tom tak těžkého k pochopení. Buď seženete někoho, kdo je schopen a ochoten cenu za prodejní místo zaplatit a nebo musíte zdražit vstupné. Máte to stejné jako s emaily zdarma na netu. Vedle věcí k emailu je tam pruh reklamy, který je tam nezbytný, abyste za email nemusel platit. Buď tam bude a máte to zdarma či za nižší cenu nebo tam nebude a připlatíte si. Pochybuji, že by organizátoři dali přednost prodejci perníku před prodejci ryb, kdyby ten byl ochoten cenu zaplatit. Jestli se vám perník nepáčí, tak to dělejte jako s reklamou na webu - ignorovat.

Nevím, co je tak těžkého na pochopení situace, že nic není zadarmo a snaha samotná nestačí. Tenhle směr tématu mi přijde zbytečný.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.02.2008 21:00 sakrbleK Re: MiHl
Jedna věc je zaplnit prostor,aby zlatokopové,údajně organizátoří a zřizovatelé,markantně nezaplatily více než za samotný pronájem místa konání.
Věc druhá je,přoc prodejce tvoří í lidí se zbožím,které nemá obsolutně žádnou spojitost s akvaristikou?
Napadá mne jedna věc.Rok od roku prodejců v HK klesá,protože asi vědí,jaká je úroveň této akce.Jasným příkladem je jeden jediný prodejce z letošního ročníku "Výstavy akvarijních ryb v HK" :-D.
Asi vím,k čemu tam posloužil ten stánek z perníkama.K občerstvení a posilnění z už tak drahých cen.
Btw,jaká byla cena perníčků? smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.02.2008 20:52 Muž MiHl [55] - CichlidyRe: sakrbleK
když je stůl za X kč, tak to nikdo z ryb nevezme, tak se dá nižší ceně a díky tomu bude třeba vstupenka za 100,- a nebo se za tu cenu dá někomu jinému a vstupenka je za 70,-
asi proto
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.02.2008 20:25 sakrbleK Re: chicko
Tak proč tam potom jsou ? Když zisk mají stejný ( menší nebo větsí ?? ) než kdokoliv jinde,kde se jim podaří si zamluvit fleka nebo někde,kde mají své stálé prodejní místo.
Pak se není čemu divit,že akce,podotýkám akvaristické akce,mají úroveň,jakou mají.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.02.2008 20:21 Muž chicko [124] Re: sakrbleK
No ti prodejci toho tam asi moc neprodali nemyslíš :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.02.2008 20:18 sakrbleK Re: MiHl
No já nevím,já to vidím úplně jinak a Váš postoj se mi vůbec nezamlouvá.Různí a jiní prodejci se,z prominutím,naserou tam,kde jich je nejméně potřeba.Mám na to úplně jiný pohled a názor,když akvaristická akce,tak bez prodejcu perníků a různých dalších blbostí.

Už jste někdy viděl,třeba na výstavě včelstev,aby tam někdo vystavoval třeba psy nebo prodával obrazy ?Sic nadnesený příklad,ale úzce související.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.02.2008 18:40 Muž MiHl [55] - CichlidyRe: sakrbleK
já bych to tak černě neviděl...
nelíbí se mi:
- jen jeden prodejce ryb, osobně jsem tam šel hlavně kvůli nákupu a výběr byl tedy opravdu nic moc. Kromě ryb pro mé dva známé (začínající akvaristy) jsem neuspěl s ničím. Ani tam nebylo nic, co by mě zaujalo (třebaže bych to konkrétně nechtěl).
- málo prodejců rostlin, navíc s cenami pohybující se v cenové relaci jako třeba u pěstírny. Asi za to mohla cena prodejního místa, ale stejně na burze bych čekal trochu jiné ceny.

chtělo by vylepšit:
- více výstavních (soutěžních) nádrží, ale to se dá zařídit asi těžko
- nedělat "vtipy" a spíše se snažit o profesionální přístup (nebudu rozpitvávat, každý ví, o co jde)
- co asi neovlivní pořadatelé - když jdu známým "ukazovat akvaristiku" a ve výstavní nádrži je polovina ryb mrtvých, moc dobrý dojem to nedělá. Takovéto věci by chtělo řešit (nějak)

co mi nevadí:
- prodej kaktusů, perníku a podobných věcí. Samozřejmě, že jak jsem psal výše, dal bych mnohem větší přednost akvarijnímu zboží. ALE: Vím, že Aldis není zrovna nejlevnější na pronájem a tak je poměrně dost obtížné najít poměr mezi cena vstupenky a cena prodávajícího místa (kterou ne každý je ochoten zaplatit),aby se prostory zdařilo zaplatit. Možná by příště stálo za to nesnažit se o "profi" prostředí ve velmi drahém Aldisu, ale určitě by stačila nějaká sokolovna "za pár šupů". Hlavní by mělo být to uvnitř.

jinak:
Výstavní akvária byla pěkná. Účast nebyla špatná, ale určitě by jich mohlo být víc. Velice se mi líbilo i akvárium uprostřed s terčovci (přestože terčovce osobně moc nemusím).

Přeju pořadatelům ať je to příště lepší.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.02.2008 18:14 sakrbleK Re: jurek
Taktéž zastáváš názor zlatokopů ?Zdá se ti adekvátní,že na akvaristické "výstavě" jsou prodejci z úplně jiným zbožím ( prodej perníků ) ?.Vstupné absolutně neodpovídá kvalitě akce,natož označovat to jako výstavu,když si tam akorát dělá reklamu Rataj.Můj bože...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.02.2008 15:11 R Muž Mrakoplash [1776] Re: jurek
tak jaky je teda poradi ?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.02.2008 08:28 Muž mch.sokolov [160] - CichlidyRe: skala
pořadí je putna?proč se potom tedy soutěže dělaji?:-) a akvaristi tomu věnuji spousty času na připravu atd.. a pak si z nich jen tak někdo vystřeli?myslim že to vážně neni vtipný:-) a přeci ''pořadatelé'' musi počitat s tim,že lidi tam foti a foti a tohle jen tak neunikne...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.02.2008 08:20 skala Re: jurek
nuz, ja si skor myslim, ze tie nalepky s poradim proste boli na inych nadrziach a nikto si velmi nevsimol, ze to nesedi. Ja som sa na to nepytal, ale kamatat, ktory to fotil, mi povedal, ze to bolo LEN TAK. Ja by som z toho vedu nerobil, mnohym navstevnikom (aj mne) je poradie putna. Chapem, ze najma pre ucastnikov sutaze a ich znamych (pokial neboli vsetci tam pritomni - co istotne neboli) to vadi.
stastnejsie by bolo, keby usporiadatel povedal, ze to bol omyl. "Vtip" je velmi zly napad :-(
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.02.2008 07:38 Muž Yirka [9141] Re: jurek
Takže když to shrneme, tak jste dělali výstavu pro sebe a vlastní zábavu a ne pro veřejnost. To jste potom nemuseli projít problémy, které jste popisoval, ale mohli jste si to pro sebe uspořádat v salonku oblíbené restaurace. ne
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.02.2008 07:23 Muž mch.sokolov [160] - CichlidyRe: jurek
dost dobrá reklama :-) doufám že si tohle přečte X lidi a nikdo tam ani nepáchne!!! ani bych se nedivil kdyby to nebyl vtip,ale skutečnost!a pak na pokyn ''organizátorů''(pro mě to nejsou organizátoři,ale banda)došlo ke změně...ty pravá míro X-) na tohle neni omluva!!!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.02.2008 07:18 Muž isamik [180] Re: jurek
Vtip by mel byt vtipny...

Opravdu nechapu zamer poradatelu, ted ani nevim kdo poradne vyhral. A citim takovou zvlastni pachut z toho, ze se na akvarka nalepej znamky, ktere po nekolika hodinach neplati. Urcite to nebylo fer vuci ten navstevnikum, kteri se o "zmene" nedovedeli. Ikdyz, kdo vi. Treba za chvili poradatele reknou, ze to byl pouze vtip a vyhraje nekdo z jineho statu hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.02.2008 22:25 jurek Re: skala
Tak bych rád uvedl na pravou míru umístění v soutěži.
Na prvním místě je opravdu Jarda Felgr,nálepky,které byly na nádržích před oficiálním vyhlášení v 13.30 byly jen takový vtip od pořadatelů na adresu zmíněného J.Felgra(který ani netušil že by se umístil na bodovaných místech).
Pořadatelé samozřejmě nepředpokládali že by mohlo dojít k takovéto dezimformaci,takže se Vám jejich jménem omlouvám.
Co se týká umělých rostlin v akváriích,tak jsou pouze v nádržích s tlamovci,neb jak zasvěcený akvarista ví,živé rostliny by u nich nevydrželi ani do otevření výstavy ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.02.2008 19:40 skala Re: Mrakoplash
Poradie v sobotu do nejakej 11 snad bolo zle uvedene. Poobede uz bolo dobre. Vyhral to nejaky domaci, meno neviem, ale mari sa mi, ze ten Flegr. Pravdupovediac z "krasnych rastlinnych" akvarii som bol trpko sklamany. Tak vyzera aj mnoho nadrzi chovatelov s chovnymi rybami, preto som ich ani nefotil. Ak som narocny, tak som. My sme robili vystavu u nas s podobnou tematikou 8.12 a tiez to malo od mojich predstav daleko - www.sozo.sk/…

A nielen ja, ale aj mnoho navstevnikov sa pozastavovalo nad ostanymi nadrzami, kde boli umele rastliny, co je naozaj nevhodne. Samozrejme, cely Hradec bol fajn, ja chodim na podobne vystavy velmi casto a chodim skor za ludmi, ako za vystavou, ale Hradec ako celok ma nesklamal. Ocenujem, ze to tam vedia spravit utulne.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.02.2008 19:03 Muž Roman [100] - CichlidyRe: chicko
Tak na příští rok by měl pořadatel vyfrézovat pořadí radši přímo do skla, jinak jak vidím je v tom bordel.já mám terku za 1 a tím to hasne.pokud to někdo přelepil aby se to hodilo do krámu, tak je to samozřejmě prasárna, a taktéž v případě nějakého vtipálka.A jestli se terka dozvěěla dle fotek z rána o prvenství a nakonec utře hubu pytlem je to smutné.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.02.2008 18:03 Muž chicko [124] Re: Mrakoplash
To někdo asi přelepil :-D smich :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.02.2008 17:50 lovec Re: sakrbleK
Ale mě se asi nejvíc líbyloto s tetrama paraguajskyma .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.02.2008 17:48 R Muž Mrakoplash [1776] Re: Mrakoplash
Fotka k příspěvku a hele nejaka zrada smich
mam fotku akvaria pana J. Flegra a ta jednicka tam fakt neni, foceno v sobotu 10:45

tak by me zajimalo co to znamena ???
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.02.2008 17:47 R Muž Mrakoplash [1776] Re: Chicko
Fotka k příspěvku ...a tady je akvarium od Terezky vidis tu jednicku ? :-D
 
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.02.2008 17:17 Muž chicko [124] Re: Mrakoplash
Fotka k příspěvku První je na 99% Jaroslav Flegr ano
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.02.2008 15:22 R Muž Mrakoplash [1776] Re: sakrbleK
je to u me na fotkach (sice jsou ty jmenovky titerny ale muzu to z toho precist)

1 Tereza Hajná
2 Piotr Bazsucki
3 Aleš Horák

Pokud teda ty cisla znamenaji poradi, pac Jurek psal ze vyhral J.Felgr
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.02.2008 14:44 sakrbleK
Kdo obsadil 1.,2. a 3.místo v soutěži aranžévání akvárií ?Ví někdo ?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.02.2008 09:47 jurek Re: redmaus
70,- pro dospělé,děti tuším za 30,-.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.02.2008 09:45 redmaus
Jaký je vstupný?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.02.2008 09:38 Dušan2
Mě to taky docela zklamalo, před pár lety jsem tam byl a bylo to mnohem lepší.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2008 22:12 jurek
Dobrý večer všem,také se chci vyjádřit k této výstavě,ale z opačné strany,a to jako jeden z mnoha,kteří tuto výstavu pomáhali připravovat.
Největší dík patří pánům Hulmanovi a Chmelařovi,kteří tuto výstavu pro nás všechny jsou ochotni připravit!Že je to práce nelehká jsem se mohl sám přesvědčit.Příprava probíhá už od pondělí 11.2.a často až do půlnoci,kdy někteří pomocníci vstávají za pár hodin do práce.V pátek,kdy se finišovalo někteří zůstali až do 1.00 a jeden z pořadatelů nešel ani spát!!,aby byl průvodce výstavou aktuální a k dispozici.
Nyní bych rád odpověděl alespoň na některé výtky zde napsané.
Prvně,co se týká srovnání s výstavou v Rychnově.Zdejší spolek disponuje vlastní budovou a přípravě výstavy může věnovat více času za menší náklady.V H.K. je 5 dní na přípravu a 9 dní na výstavu+1den na likvidaci,takže pronájem dvou sálů vyjde na nemalé peníze!
S tím také úzce souvisí nabízený sortiment rybiček a jejich ceny.Samozřejmě že na burze je vše levnější,zde si prodávající a chovatel v jedné osobě určuje cenu sám.Tady se musí pronájem promítnout i do těchto cen.
Co se týká terčovců,do nabídky je nikdo nedal a mě se je podařilo sehnat na poslední chvíli od známého,bohužel pouze v omezeném počtu,ale v příznivé kvalitě a ceně,takže se omlouvám těm,na které se nedostalo.
Krevetky již zde dnes na prodej byli,cenu jsem snad vysvětlil výše.V sobotu nebyli v prodeji kvůli značné zaneprázdněnosti jejich chovatele na přípravě této výstavy.
Co se týká vystavených ryb,myslím že je více než dostačující,ale chápu,že nelze vyhovět všem.
Co však na této výstavě musím vyzvednout je soutěž v zařizování rostlinných akvárií,které se zůčastnili i soutěžící ze zahraničí,ze Slovenska a Polska,kteří neváhali jet mnoho kilometrů a zůčastnit se!Tímto všem patří veliký dík!
Je to zároveň velká výzva třeba i na další ročník této soutěže,které se může zůčastnit kdokoli z nás a obhájit první místo,které v prvním ročníku pro naše barvy vybojoval Jarda Felgr z H.K.Gratuluji!
V soutěži Betta splendens bylo k vidění také mnoho výborných ryb,některé z nich jsou v současné době již rozprodány novým majitelům.
Tímto Vás všechny zvu do Aldisu,přijeďte se podívat a sami posoudit úroveň této výstavy,věřím že stojí za shlédnutí.Pokud budete mít jakékoliv dotazy,rád Vám na ně na místě odpovím.
Jiří Němec.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2008 21:54 Muž Horác [3942] Re: lovec
Cheryny za 30,-? To je obvyklá cena, ne?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2008 20:38 hinterfisch
čekal jsem to teda větší mnohem víc ryb na prodej a celkově mě to docela zklamalo jen by mě zajimalo jak tam maji žejsou ty nadrže na prodej kolik za ně chtěj a koho kontaktovat
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2008 20:37 Petrisn
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Čekal jsem trochu více, ale vcelku spokjenost.
Rostlinky a kořen jsem sehnal. Nákup rybiček jsem vzdal, vybírat z 1,5 není můj styl.
Celkový dojem 70%.
Přídám pár fotek nádrží pro mě nej...
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2008 18:20 lovec
Ja si myslim ze to bylo moc pěkny ale mrzelo mne že tam neměly ani ty nejzakladnější druhy a nememěli tam moc sumečkovitých rybek. Ale jinak to šlo.
Ja sem si chtěl koupit krevetky a čekal sem že budou tak za 20,- ale sklamaly mne chtěly je za 30 no řekněte koupilibyste si je ? Ja ty red cherry scháním ale za takovouhle cenu , to rozhodně ne. :-|
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2008 16:58 Muž chicko [124]
No taky jsem se už vrátil, ale čekal sem to trochu větší, ale ve finále jsem spúokojen-pořídil jsem si nějaké rostlinky, kořen, krmení, hnojivo atd. uvidíte sami, večer dám fotky k mojí nádrži :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2008 16:35 Muž MiHl [55] - CichlidyRe: filipsi
bohužel jsem u pomalého netu, tak jsem to neprošel komplet ten seznam ryb. Svůj tip mám, ale nejsem si vůbec jistý, že je to ono. Snad bude někde uveden lepší seznam ryb ve výstavních akváriích.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2008 13:18 Žena Janica [5]
ahoj Právě jsem se vrátila z výstavy. Ještě jsem na žádné akvaristické nebyla, tak nemůžu srovnávat. Mohlo to být trochu větší, co týče vystavovaných rybek, spousta druhů chybělo. Nejvíc tam bylo tlamovců, kančíků. Chtěla jsem pořídit ramirézky ale neměly je. nakonec jsem koupila Skaláry mramorové a pancéřníčky zlatopásé, ceny jsou příznivé. jinak celkový dojem hodnotím tak na 80%. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   17.02.2008 11:10 Žena Danila [4489] - Sumci
výstava akvarijních rybek se opravdu vydařila.
Ovšem rybičky net a akce hradec, neměla chybu...
Původní dohoda zněla: Roman nejede, neb je v práci, ziky dorazí k danile současně s václavem, po cestě do hradce naložíme vokyho a jedem.Pohoda.
V praxi to ovšem vypadalo takto:
Ráno jsem vstala a těsně po půl sedmé sms - voky: tak kde už jstéééé?
Odpověď: v posteli, ty magore, kluci tu ještě nejsou.
V půl osmé dorazil Ziky.
Václav nikde.
Ve třičtvrtě na osm mě napadlo podívat se z balkonu a naproti ve vchodu vysmátá postavička s časopisem akva tera - václav.
další sms od vokyho: kde jstéééé?
načež telefon - roman- hele, já uteču z práce, ale musíte mě hodit do tří zpátky, nechám běžět mašinu. Grr. po mohutném dohadování a kletbách jsme se dohodli, že zajedeme k Bee pro přepravku na ryby a pak na žižkov pro romana s tím,že jeho mašina se bez něj bude muset obejít až do večera.
Další sms od Vokyho: tak kde už jstéééé?
Po okružní jízdě prahou jsme vyzvedli romana, který se našlapal do auta se slovy: měl jsem včera k večeři sóju a začíná pracovat, poojedeme na bioplyn. Z auta jsme ho nevyhodili proto, že byl totálně zapasovanej v sedadle a nešel vypáčit. smich
Ziky na sedadle navigátora obdržel navigační papírky a jelo se.
Po cestě jsme zjistili, že trasu na hradec zná dokonale roman, neboť téměř každou stavbu, cojsme míjeli postavil když byl ještě mladý stavbař.
Další sms od Vokyho: Kde jstééé, to jsem mohl ještě spáááát...
Sjeli jsme s dálnice a ziky navigoval směrem na silnici číslo tři...
V momnetě, kdy jsme se ocitli v poděbradech jsem zjistila, že ziky dočetl navigaci k větě:silnice 3 - protože se neobtěžoval to dočíst - silnice třetí třídy... smich
Když jsem ho doprokleli, dojeli jsme k vesnici, kde žije Voky. Mají tam výborné číslování domů: 52, vedle 143 a to opakovaně.Vokyho jsem našli, narvali vedle romana a davaj do hradce s hodinovým zpožděním.
(pokračování bude)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2008 10:10 Muž Sprachys [48] Re: Sprachys
tak dneska tam meli uz ty red cherryny ale zdaly se mi uz dost velky a za 30kc.... cekal sem ze na burze budou levnejsi... kdyz se v hornbachu daj poridit za 25...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.02.2008 09:19 Muž Sid [6647] - RostlinyRe: chicko
Neboj, Chicko, :-) Skala umí fotit dost dobře! :-D
www.sozo.sk/…
a třeba tohle:
www.sozo.sk/…
Na to se kouká se zatajeným dechem...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.02.2008 22:50 Muž chicko [124] Re: skala
Tach se klidne pochlub a hod se, odkaz ano :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.02.2008 22:45 skala
ja som bol. vratili sme sa ziviiii. boli sme aj u papika. pokecali sme, zohnali sme ludi k nam na akciu Akvajar v BA, nakupili sme. fotky mam velmi pekne (ano, som neskromny), aj ten videozaznam mam
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.02.2008 19:32 Muž Sprachys [48] Re: Sprachys
krevetky boudou! na zitra jsem se s nima domluvil ze mi nejaky privezou a v tydnu pry budou 100%, koupil sem si kus akvacitu, sviceni na budouci krevetarko, dostal sem vzorek krmiva od SAKu, koupil nitenky, panciky a parecek cichavcu... byl jsem tam asi od pul 5 a lidi celkem malo...jinak kolem poledne verim ze se nedalo hnout....
to Alena.sv - ver ze dostane ;-) kazdy den tam doplnuji zasoby kdyz prijedes brzo, bude hodne vyber ale tlacenice, k veceru uz to asi bude trochu vybrany no...

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... ...... [10] 11

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 30513x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/5581?od=451