Úvaly byly bezva, ale Zikymu nebylo dobře, málem poblil prostor zahrady mateřský školky
tudíž strávil většinu času v autě celej zelenej. Bylo tam hafo lidí, dokonce tam byli i z Hradce, shodou okolností ti, co jsem se s nima nepohodla ohledně utýranejch bett vloni na výstavě. ani mi nerozbili hubu když mě poznali
Ryb hodně, fotky z loňska vidím jako dostačující. Jen všichni odjeli hrozně brzy, takže do hospody jsme dorazili jen s Márfi a Chrzem. Všichni furt spěchali. Ulovila jsem nový sumce L 18 a pytel mořskýho mandlovníku, což mě potěšilo natolik, že mi nevadí, že budu na vánoce vo suchým chlebu.Krmiv pro ryby mraky, takže narozdíl ode mně se ty bestie vodní na vánoce nažerou.
Večer k nám dorazil Rapík,tak jsem zapařili u jednoho piva, narozdíl od Václava, který se vymluvil na vánoční nákupy - to že večer předtím pařil s kytičkářema do dvou do rána taktně vynechal...chi chi
Bylo na co koukat a bylo tam spousta známých akvaristů, ale já ty ksichtíky neznám, což mě celkem mrzelo. Co se ryb týče, bylo z čeho vybírat. Tak doufám, že se tam na jaře sejdem v hojném počtu a pokecáme. Dan
Koho jsme potkali: Václav,Isamík, Rap, Tau, Terka, Zikyc,Marfi, chrz, Pada, a další