Po dvou a půl letech stagnace mi konečně začal růst echinodrus. Emerzní lupení vypadalo takhle rybicky.net/fotogalerie.php… a aktuální stav je na přiložených fotkách. Nevíte co to je zač? Myslel jsem že je to rybicky.net/atlasrostlin/echinodorus_dekumbens , ale asi jsem se spletl.
Ahoj
Reaguje ted u mne na vymenu vody 5 druhu Echinodoru, zde je rybicky.net/atlasrostlin/echinodorus_cv_kleine_bar .
Premyslel jsem, prohlizel, odhadoval co je jak v jakem akvariu, co nedostatek ceho zpusobuje, a pro sebe mam zaver, lepe nepotvrzeny, ale to staci testnout.
Obcas mne umi Echinodory dost prekvapit. Ten cerveny list vyrostl mezi zelenymi, maximalne byly trosku lizute do oranzovohneda, ale ted tohle!? Melo by jit o rybicky.net/atlasrostlin/echinodorus_bambi , tedy teoreticky...
Ahoj,
Nazdar lidi,potřeboval bych radu.Mam v akva 3 echinodory a nějak sem zapoměl názvy. předem dík za odpověd.
Ahoj,
čusik, mam tady takový akvaristický oříšek podle místního atlasu bych řekl a snad si i přál echinodorus amazonicus, ještě bych možná řekl šípatkovec bleherové (grisebachii)Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 7782x